Įkraunama...
Įkraunama...

Kuzey Güney

QUOTE(Milagra @ 2013 12 28, 14:27)
O as ka tik grizau is Ciuricho makaros prisivalgius biggrin.gif Kai pamaciau, tai negalejau neparagaut  lotuliukas.gif

Čia tai geras! Vadinas iš tikro kažką tokio gamina? Hmmmmm... Reikės varyt ir man paragaut, tikiuosi verta buvo lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lauravala @ 2013 12 28, 15:39)
Super! Kur paziuret?????

Aš kaip tik žiuriu perTurkcinema

Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2013 12 28, 23:42)
Aš kaip tik žiuriu perTurkcinema

Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2013 12 28, 21:42)
Čia tai geras! Vadinas iš tikro kažką tokio gamina? Hmmmmm... Reikės varyt ir man paragaut, tikiuosi verta buvo  lotuliukas.gif

Aha, gamina, pasirodo. Diedas sake, kad mane jau ves i reabilitacija lotuliukas.gif Kai pasakiau, kad ju noriu, tai sako o kas cia yra biggrin.gif Sakau, per turku seriala maciau laugh.gif

Visai skanu, bet reikia valgyti kol neatause. Ir vadinasi, aisku, ne makara biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 12 28, 22:27)
O as ka tik grizau is Ciuricho ....

Man jau nuo tokio sakinio silpna daros,apie tolimesni net nekalbu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 29 gruodžio 2013 - 18:07
Nezinau, gal jau ir matet, bet ivyko ko as labiausiai bijojau scare.gif biggrin.gif
Naujas Kivanc ivaizdis:
user posted image

Ne taip blogai, kaip galejo buti, bet... buna zymiai geriau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 12 29, 19:12)
Nezinau, gal jau ir matet, bet ivyko ko as labiausiai bijojau scare.gif biggrin.gif
Naujas Kivanc ivaizdis:
user posted image

Ne taip blogai, kaip galejo buti, bet... buna zymiai geriau  ax.gif

g.gif nu-bet-gi-gal visai nieko bigsmile.gif biggrin.gif .i kuniga panasus man biggrin.gif...grazu kuniga lotuliukas.gif ..verta grieko lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 29 gruodžio 2013 - 18:44
QUOTE(lauravala @ 2013 12 29, 17:43)
g.gif nu-bet-gi-gal visai nieko  bigsmile.gif   biggrin.gif .i kuniga panasus man biggrin.gif...grazu kuniga  lotuliukas.gif ..verta grieko  lotuliukas.gif

Nu tikrai neatrodo baisiai, net ir grieko vertas lotuliukas.gif bet vis tiek nekenciu barzdu mad.gif biggrin.gif
Ir i 24 metu bica man visai nepanasus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 29 gruodžio 2013 - 20:02
QUOTE(Milagra @ 2013 12 29, 11:12)
Naujas Kivanc ivaizdis:
user posted image

Ne taip blogai, kaip galejo buti, bet... buna zymiai geriau  ax.gif

Aš buvau nusiteikus daug blogesniam variantui, taigi nėra taip tragiška.... Gal ir barzdočiai pradės patikt? O daugiau info radai? Pvz kada pradės rodyt ir t.t. Aš jokios info neieškojau..
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2013 12 29, 19:46)
Aš buvau nusiteikus daug blogesniam variantui, taigi nėra taip tragiška.... Gal ir barzdočiai pradės patikt? O daugiau info radai? Pvz kada pradės rodyt ir t.t. Aš jokios info neieškojau..

Na, tragiskai atrodyti jis paprasciausiai negali biggrin.gif Mano akimis biggrin.gif As irgi tikejausi blogiau, tai atsipuciau kiek, bet ta barzda vis tiek mielai nuskusciau biggrin.gif

Prades rodyti vasario men. FB bent jau taip sako. Turi teaseris iseit pries pat naujus metus kur jie su Farah valsa soka. Kazin kaip jam sokasi su 4 sulauzytais sonkauliais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 12 29, 18:12)

Naujas Kivanc ivaizdis:
user posted image

Kokiame filme vaidins?

Skaiciau, kad UM kurejai pasizadejo UM fanams, kad sukurs filma su Kivanc ir Beren, tik si karta su laiminga pabaiga. Tai gal si ir bus?
Atsakyti
Nea, ne tas cia. Ir abejoju ar bus toks smile.gif
Va, kazkada anksciau pasakojau apie ji:
QUOTE(Milagra @ 2013 11 26, 14:24)
Netrukus pradedamas filmuoti Kurt Seyt & Shura, kuriame pagrindinius vaidmenis atliks Kivanc Tatlitug ir Farah Zeynep Abdullah. Drugelio sapne jie kartu vaidino. Veiksmas vyks Carineje Rusijoje, paskui persikels i Turkija. Kad ir kaip bebutu keista, Kivanc vaidins kazkoki maza stora juoda totoriu karininka biggrin.gif (skaiciau, kad knygoje, pagal kuria kuriamas serialas, butent taip herojus apibudinamas). Tai jam, kaip aukstam melynakiui blondinui, sakyciau, pats tas  lotuliukas.gif Todel su nerimu laukiu naujojo jo ivaizdzio biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 12 30, 21:13)
Nea, ne tas cia. Ir abejoju ar bus toks smile.gif
Va, kazkada anksciau pasakojau apie ji:

Na, pagal UM ziurimumo reitingus, negali zinoti smile.gif
Supratau, sis, itariu, bus ne mano skonio g.gif
Atsakyti