Įkraunama...
Įkraunama...

Kuzey Güney

Kalbant apie amziu tai man jie daugiau 30 metu nei vienas nenesa:)gal tas draugelis Ali siek tiek vyresnis atrodo, bet jo charakteris iskart numusa metus. Va "uzdraustoj meilej", tai man Vichter ir Behliulis tai vyresni atrode nei 25m., bet daugiau 30 niekaip nebuciau davus. Man ten tik Nihal tokia uz juos jaunesne atrode, bet tokia ir pagal scenariju buvo:)
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2013 12 23, 16:46)
rase kad ir tas ir tas modeliai  biggrin.gif

Nu net nuejau paskaityt biggrin.gif

Buğra Gülsoy (born February 22, 1982) is a Turkish actor, architect, director, graphic designer and photographer.

Buvau jau visai suabejojus turku sveiku protu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 12 23, 19:15)
Nu net nuejau paskaityt biggrin.gif

Buğra Gülsoy (born February 22, 1982) is a Turkish actor, architect, director, graphic designer and photographer.

Buvau jau visai suabejojus turku sveiku protu biggrin.gif

nu blem wikipedijoj prie profesijos raso model,actor g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2013 12 23, 19:53)
nu blem wikipedijoj prie profesijos raso model,actor g.gif  biggrin.gif

Buğra Gülsoy
Born Buğra Behiç Gülsoy
22 February 1982 (age 31)
Ankara, Turkey
Occupation Model, Actor
Years active 2002–present
Height 1.75 m (5 ft 9 in)
rolleyes.gif
Atsakyti
Kaip idomiai, gal su skirtingom narsyklem skirtingas wikipedias rodo biggrin.gif

Pas mane taip:
Buğra Gülsoy
Actor
Buğra Gülsoy is a Turkish actor, architect, director, graphic designer and photographer. Wikipedia
Born: February 22, 1982 (age 31), Ankara, Turkey
Height: 1.75 m
Spouse: Burcu Kara (m. 2011–2012)
Education: Eastern Mediterranean University

As tai pries ji nieko neturiu tikrai. Man jis netgi labai patinka kaip aktorius. Nu bet modelis wacko.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 12 23, 20:20)
Kaip idomiai, gal su skirtingom narsyklem skirtingas wikipedias rodo biggrin.gif

Pas mane taip:
Buğra Gülsoy
Actor
Buğra Gülsoy is a Turkish actor, architect, director, graphic designer and photographer. Wikipedia
Born: February 22, 1982 (age 31), Ankara, Turkey
Height: 1.75 m
Spouse: Burcu Kara (m. 2011–2012)
Education: Eastern Mediterranean University

As tai pries ji nieko neturiu tikrai. Man jis netgi labai patinka kaip aktorius. Nu bet modelis wacko.gif  biggrin.gif

Desinaiu lentele tokia yra ten raso rolleyes.gif .Jis tik ugio mazo,dar raso,kad ji turkijoj vadina multitalentu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 23 gruodžio 2013 - 19:32
QUOTE(lauravala @ 2013 12 23, 12:30)
Desinaiu lentele tokia yra ten raso  rolleyes.gif .Jis  tik ugio mazo,dar raso,kad ji turkijoj vadina multitalentu.

Taip, ir aš įlindau ten to jo modeliavimo karjeros pažiūret, rašo ten toje lentelėje, bet manau kažkas ant bajerio parašė, arba nuoširdžiai suklydo...
Atsakyti
Na ka ,baigta.Priblioviau ,priblioviau siandien.Gaila kazkaip verysad.gif ,susigyvenus as jau su jais buvau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2013 12 23, 21:20)
kažkas ant bajerio parašė, arba nuoširdžiai suklydo...

lotuliukas.gif
Atsakyti
Tikriausiai švenčių proga dar vieną įgarsintą pridėjo - 58 be skItymų galima žiūrėt ax.gif
Atsakyti
O as ka tik grizau is Ciuricho makaros prisivalgius biggrin.gif Kai pamaciau, tai negalejau neparagaut lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2013 12 28, 21:17)
Tikriausiai švenčių proga dar vieną įgarsintą pridėjo - 58  be skItymų galima žiūrėt  ax.gif

Super! Kur paziuret?????
Atsakyti