Kalbant apie amziu tai man jie daugiau 30 metu nei vienas nenesa:)gal tas draugelis Ali siek tiek vyresnis atrodo, bet jo charakteris iskart numusa metus. Va "uzdraustoj meilej", tai man Vichter ir Behliulis tai vyresni atrode nei 25m., bet daugiau 30 niekaip nebuciau davus. Man ten tik Nihal tokia uz juos jaunesne atrode, bet tokia ir pagal scenariju buvo:)
QUOTE(lauravala @ 2013 12 23, 16:46)
rase kad ir tas ir tas modeliai
Nu net nuejau paskaityt
Buğra Gülsoy (born February 22, 1982) is a Turkish actor, architect, director, graphic designer and photographer.
Buvau jau visai suabejojus turku sveiku protu
QUOTE(Milagra @ 2013 12 23, 19:15)
Nu net nuejau paskaityt
Buğra Gülsoy (born February 22, 1982) is a Turkish actor, architect, director, graphic designer and photographer.
nu blem wikipedijoj prie profesijos raso model,actor
QUOTE(lauravala @ 2013 12 23, 19:53)
nu blem wikipedijoj prie profesijos raso model,actor
Buğra Gülsoy
Born Buğra Behiç Gülsoy
22 February 1982 (age 31)
Ankara, Turkey
Occupation Model, Actor
Years active 2002present
Height 1.75 m (5 ft 9 in)
Kaip idomiai, gal su skirtingom narsyklem skirtingas wikipedias rodo
Pas mane taip:
Buğra Gülsoy
Actor
Buğra Gülsoy is a Turkish actor, architect, director, graphic designer and photographer. Wikipedia
Born: February 22, 1982 (age 31), Ankara, Turkey
Height: 1.75 m
Spouse: Burcu Kara (m. 20112012)
Education: Eastern Mediterranean University
As tai pries ji nieko neturiu tikrai. Man jis netgi labai patinka kaip aktorius. Nu bet modelis
Pas mane taip:
Buğra Gülsoy
Actor
Buğra Gülsoy is a Turkish actor, architect, director, graphic designer and photographer. Wikipedia
As tai pries ji nieko neturiu tikrai. Man jis netgi labai patinka kaip aktorius. Nu bet modelis
QUOTE(Milagra @ 2013 12 23, 20:20)
Kaip idomiai, gal su skirtingom narsyklem skirtingas wikipedias rodo
Pas mane taip:
Buğra Gülsoy
Actor
Pas mane taip:
Buğra Gülsoy
Actor
Desinaiu lentele tokia yra ten raso .Jis tik ugio mazo,dar raso,kad ji turkijoj vadina multitalentu.
QUOTE(lauravala @ 2013 12 23, 12:30)
Desinaiu lentele tokia yra ten raso .Jis tik ugio mazo,dar raso,kad ji turkijoj vadina multitalentu.
Taip, ir aš įlindau ten to jo modeliavimo karjeros pažiūret, rašo ten toje lentelėje, bet manau kažkas ant bajerio parašė, arba nuoširdžiai suklydo...
Na ka ,baigta.Priblioviau ,priblioviau siandien.Gaila kazkaip ,susigyvenus as jau su jais buvau
QUOTE(Mockava @ 2013 12 23, 21:20)
kažkas ant bajerio parašė, arba nuoširdžiai suklydo...
O as ka tik grizau is Ciuricho makaros prisivalgius Kai pamaciau, tai negalejau neparagaut
QUOTE(Mockava @ 2013 12 28, 21:17)
Tikriausiai švenčių proga dar vieną įgarsintą pridėjo - 58 be skItymų galima žiūrėt
Super! Kur paziuret?????