Įkraunama...
Įkraunama...

Kuzey Güney

QUOTE(pavargusi123 @ 2013 12 20, 12:51)
sergu ir as kuzejaus liga smile.gif) butu idealu serialas, jei butu daugiau meiles scenu tarp ju, tarp visu yra o tarp pagrindiniu near, kazkokia nessamone...:)ir titrai ziauriai nervina, nepamatau puses filmo

Na, iš pradžių ir aš tokios nuomonės buvau, tačiau kai visą peržiūrėjau, paskui pergalvojau, gal nebūtų jis toks įtraukiantis jei daugiau meilės scenų būtų, čia gi taip turėjo būti, toks gi Kuzey...
Papildyta:
QUOTE(lauravala @ 2013 12 21, 04:19)
As siandien paguglinau apie aktorius,ir likau apakus kai suzinojau ju tikra amziu,buciau maziausiai 5 metais daugiau davus  ax.gif

Ta prasme, kad jie filme tau vyresni atrodo?
Atsakyti
baigiau si filma ziureti, gaila kazkaip.. tik nervino tie buciavimai I kakta, norejos kad aistringai I lupas isisiurbtu, bet to ir nebuvo...
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2013 12 22, 07:26)
Na, iš pradžių ir aš tokios nuomonės buvau, tačiau kai visą peržiūrėjau, paskui pergalvojau, gal nebūtų jis toks įtraukiantis jei daugiau meilės scenų būtų, čia gi taip turėjo būti, toks gi Kuzey...
Papildyta:

drinks_cheers.gif

Tikrai vyresni atrodo filme visi.
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2013 12 22, 09:26)
Papildyta:

realybeje as jiem duociau 35-40 ax.gif ,filme kiek supratau jiem virs dvidesimt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 22 gruodžio 2013 - 17:12
nu ne, nei Kuzia nei Dzemre man 35-40 neatrodo. apie 25-28 atrodo
Atsakyti

Papildyta:
QUOTE(Zivilka @ 2013 12 23, 09:58)

As Kuziai ir Giunejuo po 35 tikrai duociau,as kalbu apie ju tikra amziu,man kazkodel taip atrodo.Man liko paskutines dvi serijos,gaila kazkaip,tai koki kita galit rekomenduot? Kaip tas Ciauskute???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 23 gruodžio 2013 - 09:30
QUOTE(lauravala @ 2013 12 23, 10:29)
Papildyta:

As Kuziai ir Giunejuo po 35 tikrai duociau,as kalbu apie ju tikra amziu,man kazkodel taip atrodo.Man liko paskutines dvi serijos,gaila kazkaip,tai koki kita galit rekomenduot? Kaip tas Ciauskute???

23 psl sios temos mano pirma zinute
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2013 12 23, 01:58)

Na taip, su tokiu amžium ir aš sutinku mirksiukas.gif
Papildyta:
Pala pala, tai kad jie iš tikro tokio amžiaus? Ar nebuvo Kivanč 30 šiais metais? Bet tikrai man jie neatrodo 40.... Va Ezelis tai jo....
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2013 12 23, 12:42)
Na taip, su tokiu amžium ir aš sutinku  mirksiukas.gif
Papildyta:
Pala pala, tai kad jie iš tikro tokio amžiaus? Ar nebuvo Kivanč 30 šiais metais? Bet tikrai man jie neatrodo 40.... Va Ezelis tai jo....

Tai Ezeliui ir yra 40, man atrodo.

O Kivanc taip, katik 30 suejo. Bugra gal metais vyresnis. Bet as tai jiems irgi duociau daugiau. Gal ne 40, bet kazkas apie 35.

Ypac man Uzdraustoje meileje nei Behliulis, nei Bihter ant 25 nenese smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 12 23, 15:45)
Tai Ezeliui ir yra 40, man atrodo.

O Kivanc taip, katik 30 suejo. Bugra gal metais vyresnis. Bet as tai jiems irgi duociau daugiau. Gal ne 40, bet kazkas apie 35.

Ypac man Uzdraustoje meileje nei Behliulis, nei Bihter ant 25 nenese smile.gif

Kivanc rase,kad 1983 gimimo,Bugra 1982,beje Bugra dar ir modelis,architektas ir fotografas cia as wikipedijoj skaiciau.
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2013 12 23, 15:52)
Kivanc rase,kad 1983 gimimo,Bugra 1982,

beje Bugra dar ir modelis,architektas ir fotografas cia as wikipedijoj skaiciau.

Tai taip ir yra smile.gif

Modelis gal Kivanc, ne? biggrin.gif Nes is Bugros tai toks pats modelis kaip is Dzemre seriale lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 12 23, 18:37)
Tai taip ir yra smile.gif

Modelis gal Kivanc, ne? biggrin.gif Nes is Bugros tai toks pats modelis kaip is Dzemre seriale  lotuliukas.gif

rase kad ir tas ir tas modeliai biggrin.gif
Atsakyti