Įkraunama...
Įkraunama...

Kuzey Güney

QUOTE(lauravala @ 2013 12 13, 11:06)
Nuoroda imeskit,nes po sito reikes rinktis kita  ax.gif  (jei vyras skirybom nepaduos  lotuliukas.gif )

http://latino-serial...sk-ve-ceza.html
Atsakyti
nejaugi Zeinep taip ir praslys ,del to straipsnio???? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2013 12 12, 16:06)
Nu prisižvengiau! Niekur negali pabėgt, ar ne? lotuliukas.gif

Nu baisu! Zvengiau anoj temoj, kad mergos klausineja kuo Behlulis apsirenges. Dabar pati bijau grizt kada su Behliulio maike laugh.gif Nes kelnes jau turiu lotuliukas.gif

Labiau tai tokio motociklo noreciau biggrin.gif

QUOTE(Zivilka @ 2013 12 13, 07:23)
eina sau koks jisai saldainiukas sitoj reklamoj, net suvirpejo kazkur, nzn kur

as irgi i turkiska dabar iklimpau, liubov i nakazanije. patiko nuo pirmos serijos, vertimas yra iki galo

Aha rolleyes.gif

O, siaube, nieko nenoriu apie tai girdeti doh.gif lotuliukas.gif Man jau gana, nes tikrai seimyna is namu iskraustys, garbes zodis. As tai jau dieda turbut iskraustyciau, jei taip i kompa ilindes istisai butu biggrin.gif

QUOTE(lauravala @ 2013 12 13, 15:15)
nejaugi Zeinep taip ir praslys ,del to straipsnio????  g.gif

Praslys visiskai lengvai. Aisku, Kuziejui Dzemre akis atvers ir pats supras, bet butu buve gerai, kad ir Sinanerai butu suzinoje ir isspyre von ja bent jau is darbo. Kaip minimum mad.gif
Papildyta:
Ta scena kalejime galeciau ziureti turbut iki begalybes wacko.gif Net siurpuliukai eina...
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 12 13, 10:52)
Ta scena kalejime galeciau ziureti turbut iki begalybes wacko.gif Net siurpuliukai eina...

drinks_cheers.gif nuostabi scena....Korkuyorum turėtų patikt tada šitas klipas tongue.gif

O man dar vis ši daina ir klipas nenusibodo....nu man jis idealus...žinau, kad kartojuos, bet...
Hayat Gibi
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 12 13, 18:52)
Praslys visiskai lengvai. Aisku, Kuziejui Dzemre akis atvers ir pats supras, bet butu buve gerai, kad ir Sinanerai butu suzinoje ir isspyre von ja bent jau is darbo. Kaip minimum mad.gif
Papildyta:

iki kalejimo dar nedaejau,o uz ta straipsni... UFfff kaip as ja papurtyciau..... Uz plauku biggrin.gif
Simai biski gaila iklimpo per savo durna galvele.
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2013 12 13, 17:09)
drinks_cheers.gif  nuostabi scena....Korkuyorum turėtų patikt tada šitas klipas  tongue.gif

O man dar vis ši daina ir klipas nenusibodo....nu man jis idealus...žinau, kad kartojuos, bet...
Hayat Gibi

Aha, maciau.

O sita tobula. Man sita daina kai uzrodei, tai buvo pirmas zingsnis link sio serialo. Beprotiskai grazi wub.gif Ir yra du momentai, kai tikrai net siurpuliukai po visa kuna begioja, kai ji groja. Tai sita scena kalejime ir dar Samsune. Nu ir kaip issigydyti nuo sito doh.gif
Papildyta:
QUOTE(lauravala @ 2013 12 13, 17:12)
iki kalejimo dar nedaejau,o uz ta straipsni... UFfff kaip as ja papurtyciau..... Uz plauku  biggrin.gif
Simai biski gaila iklimpo per savo durna galvele.

Tai yra kas papurte ir ne tik uz plauku lotuliukas.gif

Oi, Simai man negaila. Apskritai jai irgi viskas per gerai baigesi pabaigoj. Ne pagal nuopelnus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 13 gruodžio 2013 - 18:17
Kaži ar dar yra kokių mums nematytų klipų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2013 12 13, 17:17)
Kaži ar dar yra kokių mums nematytų klipų lotuliukas.gif

Abejoju doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2013 12 13, 19:09)
drinks_cheers.gif  nuostabi scena....Korkuyorum turėtų patikt tada šitas klipas  tongue.gif

Hayat Gibi

man grazi daina kur Kuze dainavo,tik paskui ja girdejau bare kai Dzemre meilej prisipazino.
nu pagal klipa sprendziu ji ten pasedes tam kalejime netrumpai,ir paverkt dar bus is ko unsure.gif
iki siol blioviau tik 40 serijoj (ugdau valia) biggrin.gif,graudesiuku buvo,bet atsilaikiau
Papildyta:
Del Simai,tai man tas vaizdas su konteineriu taip sokiravo brrrrrr verysad.gif
Atsakyti
Labai laukiu tos serijos, kur Dzemre kalejime su igarsinimu, kad galima butu akis isputus kiekviena momenta suziuret, nesistengiant suspeti suskaityti titrus biggrin.gif
Nes toj serijoj luzis Kuziejaus galvoje ivyksta. Tiksliau, ivyksta jis truputeli anksciau, man regis tada, kai tevas morala atskaite, bet toje serijoje jis jau igarsina ta luzi sau, Dzemre ir savo motinai aiskiu tekstu rolleyes.gif Ir butent todel praktiskai pirma karta siame seriale norejau pasmaugti Gunieju, kad ji taip isdure mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 12 13, 20:20)
Labai laukiu tos serijos, kur Dzemre kalejime su igarsinimu, kad galima butu akis isputus kiekviena momenta suziuret, nesistengiant suspeti suskaityti titrus biggrin.gif
Nes toj serijoj luzis Kuziejaus galvoje ivyksta. Tiksliau, ivyksta jis truputeli anksciau, man regis tada, kai tevas morala atskaite, bet toje serijoje jis jau igarsina ta luzi sau, Dzemre ir savo motinai aiskiu tekstu  rolleyes.gif Ir butent todel praktiskai pirma karta siame seriale norejau pasmaugti Gunieju, kad ji taip isdure mad.gif

Cia mazdaug kelintos serijos?
Atsakyti
Jei neklystu, tai gal 67 kokioj. Arba kazkas panasiai, nes Samsunas tiksliai zinau, kad 70.
Atsakyti