Įkraunama...
Įkraunama...

Kuzey Güney

Na, manau, gal ir parodys kada. Dabar dar per brangus lietuviams, nes gi tik pries kelis menesius baige ji filmuoti. Kitais metais gal galima tiketis jau pamazu rolleyes.gif
Atsakyti
nerealus serialas, tik nusiminiau kad near vertimo daug seriju..
Atsakyti
QUOTE(pavargusi123 @ 2013 12 11, 16:24)
nerealus serialas, tik nusiminiau kad near vertimo daug seriju..

drinks_cheers.gif
Taip. Gaila, kad su titrias reikia vargti, bet vis geriau nei nieko!
Atsakyti
Nu blem,kai pamaciau Chandan su nuo saules akiniais,teismo salej,maniau nuo kedes nuvirsiu lotuliukas.gif
Man Burakas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2013 12 11, 23:40)
Nu blem,kai pamaciau Chandan su nuo saules akiniais,teismo salej,maniau nuo kedes nuvirsiu  lotuliukas.gif

Man Burakas  wub.gif

O kaip Kuzia su tevu zvenge is jos veliau laugh.gif

Yra, yra neblogu vyru sitam seriale rolleyes.gif
Atsakyti
Nesuprantu Zeinep elgesio g.gif, tiesiog kerstauja, ar dar puoseleja viltis ?
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2013 12 12, 12:26)
Nesuprantu Zeinep elgesio  g.gif, tiesiog kerstauja, ar dar puoseleja viltis ?

Ir tas, ir anas, mano galva. Uch, kaip as jos nekenciu mad.gif paskui ji jau prarado tas viltis, liko tik kerstas. Pora kartu netgi graziai bande pasielgt, bet man vis tiek neatpirko visu kiaulysciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 12 gruodžio 2013 - 14:27
QUOTE(Milagra @ 2013 12 12, 15:23)
Ir tas, ir anas, mano galva. Uch, kaip as jos nekenciu mad.gif paskui ji jau prarado tas viltis, liko tik kerstas. Pora kartu netgi graziai bande pasielgt, bet man vis tiek neatpirko visu kiaulysciu.

Man tai jinai "ni padielu" taip sakant g.gif ,kazkokia is pasalies
jerguteliau kaip iklimpau doh.gif vel pabaiga suintrigavo blink.gif ,o reik maut iki parduotuves .....
Atsakyti
O siaip tai as jauciuosi patekus i sekta ph34r.gif Persekioja mane sitie turkai doh.gif

Vaiksciojau siandien po parduotuves ir vienoj uzmaciau kelnes ziauriai grazios spalvos, pasiziuriu - mano dydis, galvoju pasimatuosiu, nes ir siaip labai miela medziaga pasirode. Pasimatavau - super, tiko, patiko, nusipirkau. Parsinesu namo, dabar issitraukiu is maiso, ogi ziuriu - Mavi jeans biggrin.gif

Kas nesuprato apie ka as, paaiskinimas cia cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 12 12, 07:35)
O siaip tai as jauciuosi patekus i sekta  ph34r.gif Persekioja mane sitie turkai  doh.gif

Vaiksciojau siandien po parduotuves ir vienoj uzmaciau kelnes ziauriai grazios spalvos, pasiziuriu - mano dydis, galvoju pasimatuosiu, nes ir siaip labai miela medziaga pasirode. Pasimatavau - super, tiko, patiko, nusipirkau. Parsinesu namo, dabar issitraukiu is maiso, ogi ziuriu - Mavi jeans  biggrin.gif

Kas nesuprato apie ka as, paaiskinimas cia  cool.gif

Nu prisižvengiau! Niekur negali pabėgt, ar ne? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lauravala @ 2013 12 12, 07:32)
Man tai jinai "ni padielu" taip sakant  g.gif ,kazkokia is pasalies
jerguteliau kaip iklimpau  doh.gif vel pabaiga suintrigavo  blink.gif ,o reik maut iki parduotuves .....

Tik džiaugsmas ima, kad daugiau tokių yra.... mirksiukas.gif
Atsakyti
eina sau koks jisai saldainiukas sitoj reklamoj, net suvirpejo kazkur, nzn kur

as irgi i turkiska dabar iklimpau, liubov i nakazanije. patiko nuo pirmos serijos, vertimas yra iki galo
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2013 12 13, 09:23)
eina sau koks jisai saldainiukas sitoj reklamoj, net suvirpejo kazkur, nzn kur

as irgi i turkiska dabar iklimpau, liubov i nakazanije. patiko nuo pirmos serijos, vertimas yra iki galo

Nuoroda imeskit,nes po sito reikes rinktis kita ax.gif (jei vyras skirybom nepaduos lotuliukas.gif )
Atsakyti