Na, manau, gal ir parodys kada. Dabar dar per brangus lietuviams, nes gi tik pries kelis menesius baige ji filmuoti. Kitais metais gal galima tiketis jau pamazu
QUOTE(pavargusi123 @ 2013 12 11, 16:24)
nerealus serialas, tik nusiminiau kad near vertimo daug seriju..
Taip. Gaila, kad su titrias reikia vargti, bet vis geriau nei nieko!
Nu blem,kai pamaciau Chandan su nuo saules akiniais,teismo salej,maniau nuo kedes nuvirsiu
Man Burakas
Man Burakas
QUOTE(lauravala @ 2013 12 11, 23:40)
Nu blem,kai pamaciau Chandan su nuo saules akiniais,teismo salej,maniau nuo kedes nuvirsiu
Man Burakas
Man Burakas
O kaip Kuzia su tevu zvenge is jos veliau
Yra, yra neblogu vyru sitam seriale
Nesuprantu Zeinep elgesio , tiesiog kerstauja, ar dar puoseleja viltis ?
QUOTE(lauravala @ 2013 12 12, 12:26)
Nesuprantu Zeinep elgesio , tiesiog kerstauja, ar dar puoseleja viltis ?
Ir tas, ir anas, mano galva. Uch, kaip as jos nekenciu paskui ji jau prarado tas viltis, liko tik kerstas. Pora kartu netgi graziai bande pasielgt, bet man vis tiek neatpirko visu kiaulysciu.
QUOTE(Milagra @ 2013 12 12, 15:23)
Ir tas, ir anas, mano galva. Uch, kaip as jos nekenciu paskui ji jau prarado tas viltis, liko tik kerstas. Pora kartu netgi graziai bande pasielgt, bet man vis tiek neatpirko visu kiaulysciu.
Man tai jinai "ni padielu" taip sakant ,kazkokia is pasalies
jerguteliau kaip iklimpau vel pabaiga suintrigavo ,o reik maut iki parduotuves .....
O siaip tai as jauciuosi patekus i sekta Persekioja mane sitie turkai
Vaiksciojau siandien po parduotuves ir vienoj uzmaciau kelnes ziauriai grazios spalvos, pasiziuriu - mano dydis, galvoju pasimatuosiu, nes ir siaip labai miela medziaga pasirode. Pasimatavau - super, tiko, patiko, nusipirkau. Parsinesu namo, dabar issitraukiu is maiso, ogi ziuriu - Mavi jeans
Kas nesuprato apie ka as, paaiskinimas cia
Vaiksciojau siandien po parduotuves ir vienoj uzmaciau kelnes ziauriai grazios spalvos, pasiziuriu - mano dydis, galvoju pasimatuosiu, nes ir siaip labai miela medziaga pasirode. Pasimatavau - super, tiko, patiko, nusipirkau. Parsinesu namo, dabar issitraukiu is maiso, ogi ziuriu - Mavi jeans
QUOTE(Milagra @ 2013 12 12, 07:35)
O siaip tai as jauciuosi patekus i sekta Persekioja mane sitie turkai
Nu prisižvengiau! Niekur negali pabėgt, ar ne?
Papildyta:
QUOTE(lauravala @ 2013 12 12, 07:32)
Man tai jinai "ni padielu" taip sakant ,kazkokia is pasalies
jerguteliau kaip iklimpau vel pabaiga suintrigavo ,o reik maut iki parduotuves .....
Tik džiaugsmas ima, kad daugiau tokių yra....
eina sau koks jisai saldainiukas sitoj reklamoj, net suvirpejo kazkur, nzn kur
as irgi i turkiska dabar iklimpau, liubov i nakazanije. patiko nuo pirmos serijos, vertimas yra iki galo
as irgi i turkiska dabar iklimpau, liubov i nakazanije. patiko nuo pirmos serijos, vertimas yra iki galo
QUOTE(Zivilka @ 2013 12 13, 09:23)
eina sau koks jisai saldainiukas sitoj reklamoj, net suvirpejo kazkur, nzn kur
Nuoroda imeskit,nes po sito reikes rinktis kita (jei vyras skirybom nepaduos )