Įkraunama...
Įkraunama...

Kuzey Güney

QUOTE(Mockava @ 2013 12 11, 17:22)
Na ir kokia gi mūsų ateitis bus  doh.gif

Prasta turbut biggrin.gif
Atsakyti
Noreciau rekomenduoti gydymui si filma http://www.youtube.c...h?v=CjKHYENLThw
As maciau kelias serijas man patiko,tik dabar prisiminiau,cia istoriniai faktai ir meile
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2013 12 11, 11:36)
Noreciau rekomenduoti gydymui si filma http://www.youtube.c...h?v=CjKHYENLThw
As maciau kelias serijas man patiko,tik dabar prisiminiau,cia istoriniai faktai ir  meile

Bėda ta, kad man kariniai ir istoriniai labai retai kurie patinka. Mano vyras žiūrėjo šį, aš kažkaip neužkibau....
Reikia kažko kito ieškot, prie rusiškų melodramų gal reikės palinkt lotuliukas.gif ...norisi kažko prasmingo tačiau paprasto.... Tokio kaip kad "Sibiro kirpėjas" ... Žiema jau čia, gal reikės peržiūrėti dar kartą...
O į serialus bijau vėl isivelt, kalėdoms ruoštis reikia, laiko nėra lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mockava: 11 gruodžio 2013 - 20:09
QUOTE(Mockava @ 2013 12 11, 21:07)
Bėda ta, kad man kariniai ir istoriniai labai retai kurie patinka. Mano vyras žiūrėjo šį, aš kažkaip neužkibau....
Reikia kažko kito ieškot, prie rusiškų melodramų gal reikės palinkt  lotuliukas.gif ...norisi kažko prasmingo tačiau paprasto.... Tokio kaip kad "Sibiro kirpėjas" ... Žiema jau čia, gal reikės peržiūrėti dar kartą...
O į serialus bijau vėl isivelt, kalėdoms ruoštis reikia, laiko nėra  lotuliukas.gif

Nu as dar egles vis neprisiruosiu pasipuost blush2.gif
As sita ziurejau per televizoriu,bet paskui taip jau susikloste,kad nedaziurejau iki galo,tai kiek maciau man patiko,ir meile ten uzdrausta biggrin.gif
as jau anam forume siuliau kelis,yra vienos serijos sitas va geras [url=http://www.youtube.com/watch?v=OPvCpe93nlU,jei]http://www.youtube.com/watch?v=OPvCpe93nlU,
jei uzkibsi ant kokio gero filmo , lauksiu pasiulymo wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 11 gruodžio 2013 - 21:01
Aš kolkas tik serialo pradžioj, bet kiek suprantu GUnejus serialo eigoje taps blogieciu. Neįsivaizduoja kaip jis taip pasikeis. dabar jis man taip patinka, broliui meilei taip gražiai prisipažino ir kaip suprantu su Dzemile dėl brolio išsiskyrė...taip nenoriu, kad jis pablogetu biggrin.gif Bet iš kitos puses, kame tada intriga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2013 12 11, 14:26)
Aš kolkas tik serialo pradžioj, bet kiek suprantu GUnejus serialo eigoje taps blogieciu. Neįsivaizduoja kaip jis taip pasikeis. dabar jis man taip patinka, broliui meilei taip gražiai prisipažino ir kaip suprantu  su Dzemile dėl brolio išsiskyrė...taip nenoriu, kad jis pablogetu biggrin.gif Bet iš kitos puses, kame tada intriga biggrin.gif

Taip jau klostosi jų gyvenimai... Bus daug įvykių. Bus momentų. Dienų kai patiks Giuney, bus kai tikriausiai nekęsi. Tas pats su Kuziejumi, bus kai džiaugsies, bus kai durnium vadinsi...
Smagu, kad tau dar visas serials priešaky!
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2013 12 11, 20:50)
Smagu, kad tau dar visas serials priešaky!

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Pagalvojau, kad jei per TV rodytu, tai butinai butinai ziureciau dar ir dar karta.
O va Uzdrausta meile nezinau ar kartociau. Iki puses nebent cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 12 11, 15:04)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Pagalvojau, kad jei per TV rodytu, tai butinai butinai ziureciau dar ir dar karta.
O va Uzdrausta meile nezinau ar kartociau. Iki puses nebent  cool.gif

Uždraustą meilę aš tik kada nekada žiūrėdavau,(nors buvau sakius kad žiūrėsiu) kai čia diskusijos virdavo ir norėjau įsitikinti, kad ką pirmą kartą mačiau ir toliau matau lotuliukas.gif ... Manau, kad ji buvo per greita kartojama mano atveju. Pas mane antyta atvažiavo, iki vasaros svečiuosis, tai jei kartos lietuviškai, tikriausiai su ja žiūrėsiu, nes irgi geras serialas. Na o šitas!! Kaip alkanam vilkui, tik duok, bet kada ir bet kur doh.gif ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mockava: 11 gruodžio 2013 - 22:12
QUOTE(Milagra @ 2013 12 11, 23:04)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif ,ir laaaaabai tikiuosi jog parodys
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2013 12 11, 15:10)
drinks_cheers.gif ,ir laaaaabai tikiuosi jog parodys

Reiks gal kokių aukų į šventovę nunešt, kad ir mano noras išsipildytų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2013 12 11, 23:13)
Reiks gal kokių aukų į šventovę nunešt, kad ir mano noras išsipildytų  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ozkyte kokia
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2013 12 11, 15:16)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ozkyte kokia

Su tuo gali būt problemėlė schmoll.gif pirma kur ją čia rast, o paskui radus vogt gi reikės doh.gif ... O Kuziejus gi jau ne kalėjime lotuliukas.gif
Atsakyti