Įkraunama...
Įkraunama...

Kuzey Güney

QUOTE(Mockava @ 2013 12 09, 19:10)
Ką gi, atrodo liūdna ateitis tavęs  Lauravala, laukia. Aš kai pradėjau žliumbt nuo 40, tai ilgai žliumbiau.... Prisimenu tą vakarą per naktį žiūrėjau, atsipeikėjau 7ryto....  Baisu, ką filmai su žmogum padaryt gali lotuliukas.gif  Kad šerialą per naktis žiūrėčiau? Iš mano pažystamų niekas tuo nepatikės!

g.gif g.gif g.gif "...kankinkit budeliai smarkiau,istversiu,nedejuosiu..." biggrin.gif
Tai ir man prisieis naktim ziuret,kad seimyna apsiverkusios nematytu lotuliukas.gif
jau pradedu panikuoti del titru,ir dabartini verteja galeciau primust uz toki vertima ir balsa schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2013 12 09, 17:28)
g.gif  g.gif  g.gif "...kankinkit budeliai smarkiau,istversiu,nedejuosiu..."  biggrin.gif
Tai ir man prisieis naktim ziuret,kad seimyna apsiverkusios nematytu  lotuliukas.gif 
jau pradedu panikuoti del titru,ir dabartini verteja galeciau primust uz toki vertima ir balsa  schmoll.gif

Oi, as ta prasmatnuji verteja isbuciuociau, kad tik nereiketu nakti titru zlibint persisukus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 12 09, 20:04)
Oi, as ta prasmatnuji verteja isbuciuociau, kad tik nereiketu nakti titru zlibint persisukus biggrin.gif

lotuliukas.gif kaip man reikes nzn nzn,kol suskaitysiu
g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2013 12 09, 18:23)
lotuliukas.gif  kaip man reikes nzn nzn,kol suskaitysiu
g.gif

Nieko, 6 kartus perziuresi seriala ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
sveikos , as irgi isitraukiau I si serial... tai kaip suprantu paskutiniu seriju nera, tik su titrais?
Atsakyti
QUOTE(pavargusi123 @ 2013 12 11, 09:24)
sveikos , as irgi isitraukiau I si serial... tai kaip suprantu paskutiniu seriju nera, tik su titrais?

Visos serijos yra. Tik dalis igarsinta, o dalis su titrais. Ne tik paskutines su titrais. Praktiskai puse.
Atsakyti
Nzn kaip jum,man labai patinka Giulten,ir personazas geras ir vaidyba puiki,mano nuomone, nors vakar norejosi jai ciupt uz skvernu ir papurtyt,beje kaip ir Kuzieju fart.gif ,gerai ji akis varte restorane per Dezmre suzadetuves biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 11 gruodžio 2013 - 11:45
QUOTE(lauravala @ 2013 12 11, 10:44)
Nzn kaip jum,man labai patinka Giulten,ir personazas geras ir vaidyba puiki,mano nuomone, nors vakar norejosi jai ciupt uz skvernu ir papurtyt,beje kaip ir Kuzieju  fart.gif ,gerai ji akis varte restorane per Dezmre suzadetuves  biggrin.gif

Aha, faina ji. Vaidmuo geras ir vaidina gerai. Tik man labai nenaturaliai verke, kai Dzemre i kalejima pasodino ar tai pinigu kai reikejo uz skyrybas, nepamenu. Bet taip juokingai verke biggrin.gif

Bet uz tai, kad amziais ne laiku ir ne vietoj islysdavo, tai as ja daznai noredavau nudobti laugh.gif

O siaip tai, kaip jau ir kalbejom, man visi praktiskai personazai faini ir idomus, isskyrus Zeinep. Nu ta tai ir aktore vista, ir vaidmuo slykstus ir apskritai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 12 11, 04:34)
Visos serijos yra. Tik dalis igarsinta, o dalis su titrais. Ne tik paskutines su titrais. Praktiskai puse.

Negasdink Milagra naujų fanų lotuliukas.gif ne pusė, nors ir nedaug trūksta lotuliukas.gif paskutinė įgarsinta 57(taip, pridėta dar viena) toliau titrai... blush2.gif nu tai kaip ir pusė.... Bet tuoj bus tik trečdalis .....lotuliukas.gif

O Giulten šaunuolė! Aplamai ,labai gera grupė aktorių surinkta, visi šaunūs, puikiai atliekantys savo vaidmenis. Man vienu momentu Simai buvo pasirodžiusi ne kokia aktorė, bet galbūt todėl, kad ji neigiama pavirsta... Visi super!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mockava: 11 gruodžio 2013 - 14:56
Nesuprantu! Užkerėtas šis serialas ar kas! Jau gana senai nebuvau įsijungus Kuziejaus pažiūrėt(gal kokia savaitė lotuliukas.gif ) , na bet esmė ta... Va dabar per pertraukėlę įsijungiau tą 57 seriją su vertimu pažiūrėt, jie su Demet važiuoja pas Ali šeimą.... Na ir taip faina pasidarė, kaip prisimenu šį filmą, toks šiltas atrodo, toks paprastas gyvenimiškas.... Negaliu atsižiūrėti... Nesuprantu, ir ką šis filmas savyje turi...
Atsakyti
As vakar ejau su vaikais pasivaikscioti ir pravaziavo tokia balta masina, tai pirma mintis buvo, kad komisaras Seref vaziuoja laugh.gif Tada pagalvojau, kad man jau rimtai su galva negerai ir reikia kazka daryt lotuliukas.gif O siandien ir vel ziuriu ta naujai igarsinta serija cool.gif
Atsakyti
Na ir kokia gi mūsų ateitis bus doh.gif
Atsakyti