Įkraunama...
Įkraunama...

Kuzey Güney

QUOTE(Milagra @ 2013 12 05, 08:39)
Tas tai isvis dvimetrinis. Bet man jis labai baisus. Nakti issigasciau toki sutikus biggrin.gif

Va Kuziejuj tai visi beveik auksti vyrukai surinkti, isskyrus gal Gunieju. Vyras vakar prisedo paziuret ka as cia ziuriu, tai isvadino Kuzia ryzu ir sake, kad nei vieno turko nemato. O tam Ezelyje tai net akyse juoda.

Siandien dar paziurejau Kuzia, tai prisijuokiau eilini karta. Kai verke Dzemre su Handan apsikabine, tai Kuzia iejes paklause ar nera duju nuotekio namie  lotuliukas.gif O paskui dar paklause ar jos kartu armijoj tarnavo laugh.gif

Jo šita scena gera!!
Aha, man irgi labiau europietiški vyrai patinka! Nepatinka man tamsūs veido bruozai. Tačiau nežinau kodėl bet va Giuniejus savotiškai gražių bruožų, kažkokios charizmos turi, nors ir tamsus, ir blogietis... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2013 12 05, 18:16)
Jo šita scena gera!!
Aha, man irgi labiau europietiški vyrai patinka! Nepatinka man tamsūs veido bruozai. Tačiau nežinau kodėl bet va Giuniejus savotiškai gražių bruožų, kažkokios charizmos turi, nors ir tamsus, ir blogietis... g.gif

o man patinka tamsiaplaukiai rudaakiai blush2.gif ,bet cia ir ryzas grazus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2013 12 05, 10:25)
o man patinka tamsiaplaukiai rudaakiai  blush2.gif ,bet cia ir ryzas grazus  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif dėl skonio nesiginčijama! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2013 12 05, 16:16)
Jo šita scena gera!!

Na, as nieko pries tamsiaplaukius neturiu. Man netgi labai graziu yra ax.gif Mano ex didzioji gyvenimo meile ispanas buvo tamsiaplaukis rudaakis. cool.gif Bet nepatinka tokie, kur net skura pajuodus, akys mazos, nosis kaip vanago scare.gif biggrin.gif

O Giuniejus netgi labai nieko, sakyciau. Nors ir blogietis biggrin.gif

QUOTE(lauravala @ 2013 12 05, 16:25)
o man patinka tamsiaplaukiai rudaakiai  blush2.gif ,bet cia ir ryzas grazus  lotuliukas.gif

Man jis visai ne ryzas umn.gif Bandziau gynybine pzocija uzimt ir uzstot Kivanca laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 12 05, 18:39)
Na, as nieko pries tamsiaplaukius neturiu. Man netgi labai graziu yra  ax.gif Mano ex didzioji gyvenimo meile ispanas buvo tamsiaplaukis rudaakis.  cool.gif Bet nepatinka tokie, kur net skura pajuodus, akys mazos, nosis kaip vanago scare.gif biggrin.gif

O Giuniejus netgi labai nieko, sakyciau. Nors ir blogietis biggrin.gif
Man jis visai ne ryzas umn.gif Bandziau gynybine pzocija uzimt ir uzstot Kivanca laugh.gif

ji net filme ryzu vadina biggrin.gif
beje pas mane pacia ryzas namie,ir ryzyte biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 05 gruodžio 2013 - 17:46
QUOTE(Milagra @ 2013 12 05, 10:39)
Bet nepatinka tokie, kur net skura pajuodus, akys mazos, nosis kaip vanago scare.gif biggrin.gif

Labai gerai žinau apie kokius kalbi!!! Yra čia jų pas mus irgi. Taip plaukų spalva ir akys dar ne viskas tongue.gif .

Vienas žmogus gražus vienam, kitas kitam. Va kad ir apkalbėta Džemre, ne gražuolė, bet serialo eigoje tokia simpatuke pavirsta...

Arba ir Ali? man jis jau toks negražus, bet simpatiškas kai pamatai koks žmogus viduje..
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2013 12 05, 18:46)
Labai gerai žinau apie kokius kalbi!!!  Yra čia jų pas mus irgi. Taip plaukų spalva ir akys dar ne viskas  tongue.gif .

Vienas žmogus gražus vienam, kitas kitam. Va kad ir apkalbėta Džemre, ne gražuolė, bet serialo eigoje tokia simpatuke pavirsta...

Arba ir Ali? man jis jau toks negražus, bet simpatiškas kai pamatai koks žmogus viduje..

jau Dzemre ir man grazi daros,bet ta Zeinep tai kaip Mertise is Adamsu seimyneles schmoll.gif
Atsakyti
O siaip tai labai juokinga su tuo groziu biggrin.gif Bent jau mano situacija. As visada maniau, kad grazus vyras, tai - aukstas, tamsiais plaukais, rudom akim, krutine kiek plaukuota (nesmarkiai lotuliukas.gif ), ir realybej tokiais ir zavedavausi, bet va kiek is zinomu krite i aki tai visiskos priesingybes, kaip antai:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsiprasau uz visiska off topic lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2013 12 05, 10:49)
jau Dzemre ir man grazi daros,bet ta Zeinep tai kaip Mertise is Adamsu seimyneles  schmoll.gif

drinks_cheers.gif oi Zeinep! Man ji su ryžais palukais daug gražesnė buvo, gal kad gal tada nebuvo tokia neigiama?

O maniškis juodaplaukis, 197cm vos ne Ezelis lotuliukas.gif Tik žalių akių, ne vanago nosim ir ne tamsiaodis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2013 12 05, 16:44)
ji net filme ryzu vadina  biggrin.gif
beje pas mane pacia ryzas namie,ir ryzyte  biggrin.gif

Turkai pavydi jam, tai belekaip ir vadina lotuliukas.gif
Beje, as nieko pries ryzus, bet jis man ne ryzas ir vsio smile.gif

QUOTE(Mockava @ 2013 12 05, 16:46)

Taip, gyvenime labai daznas atvejis, kad atrodo vizualiai visiskai nepatrauklus zmogus patampa tikru grazuoliu, kai susipazisti su jo vidumi. Ir nebematai ne menkiausio isvaizdos trukumo.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 12 05, 10:51)
O siaip tai labai juokinga su tuo groziu biggrin.gif Bent jau mano situacija. As visada maniau, kad grazus vyras, tai - aukstas, tamsiais plaukais, rudom akim, krutine kiek plaukuota (nesmarkiai  lotuliukas.gif ), ir realybej tokiais ir zavedavausi, bet va kiek is zinomu krite i aki tai visiskos priesingybes, kaip antai:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsiprasau uz visiska off topic  lotuliukas.gif  blush2.gif

Nu ne! Negaliu patikėt! Atrodo ne tik dėl Uždraustos meilės nuomonės sutapo...Mano skonio vyrai! Mane kas juose užburia tai natūralumas!
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2013 12 05, 16:54)
drinks_cheers.gif  oi Zeinep! Man ji su ryžais palukais daug gražesnė buvo, gal kad gal tada nebuvo tokia neigiama?

O maniškis juodaplaukis, 197cm vos ne Ezelis lotuliukas.gif  Tik žalių akių, ne vanago nosim ir ne tamsiaodis  lotuliukas.gif

Ir man. Bet siaip tai furija ji, negaliu pakest jos, brrr...

Oi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tuoj visus skalbinius isskalbsim ir viesai padziausim laugh.gif Va kaip turku serialai suartina zmones laugh.gif

Maniskis plikas biggrin.gif Paemiau kaip nauja, o va kas gavosi lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Mockava @ 2013 12 05, 16:56)
Nu ne! Negaliu patikėt! Atrodo ne tik dėl Uždraustos meilės nuomonės sutapo...Mano skonio vyrai!  Mane kas juose užburia tai natūralumas!

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif neisiu su tavim i medziokle vadinasi lotuliukas.gif Paskui dar tektu mustis biggrin.gif
Atsakyti