Įkraunama...
Įkraunama...

Kuzey Güney

QUOTE(lauravala @ 2013 12 04, 11:21)
blink.gif tai kaifas nuo tada kai titrai prasides  doh.gif

lotuliukas.gif gaila, bet deja panašiai.....
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2013 12 04, 19:38)
lotuliukas.gif  gaila, bet deja panašiai.....

cry.gif turesit man versti jus lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu va, atsisedai ant adatos, teks dabar kankintis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 12 04, 20:46)
Nu va, atsisedai ant adatos, teks dabar kankintis  lotuliukas.gif

tai tikrai,kad atsisedau,jau uzkabino labai,reikejo sustot pries pora seriju biggrin.gif
kaip reikes iseit is tos stadijos g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2013 12 04, 19:14)
kaip reikes iseit is tos stadijos  g.gif

Sito ir as nezinau...
Vis dar ziuriu, ziuriu, ziuriu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 12 04, 21:26)
Sito ir as nezinau...
Vis dar ziuriu, ziuriu, ziuriu  doh.gif  lotuliukas.gif

tai gal pabandyk su tuo nauju serialu per LNK ? Mazu pamacys lotuliukas.gif
Jei ne tada koduotis teks lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2013 12 04, 19:57)
tai gal pabandyk su tuo nauju serialu per LNK ? Mazu pamacys  lotuliukas.gif
Jei ne tada koduotis teks  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ne ne, nepatinka man tas Kenan Imirzalıoglu labai scare.gif Negaliu ziuret as i ji doh.gif
As apskritai neziuriu serialu ir tv mazai ziuriu. Vienintelis, kuri kazkada buvau macius, tai buvo argentinieciu vienas. O dabar va uzkibau ant Uzdraustos meiles ir paskui uz Kuziejaus. Bet ko tikrai nenoriu ziureti schmoll.gif

O, kalbant i tema, tai vis tiktai turiu pripazinti, kad Bugra Gulsoy, kuris vaidina Guney, bent jau paskutinese serijos smarkiai aplenke Kivanc. Nuostabiai vaidino sis aktorius. Tikrai pirmu smuiku grieze. O Kivanc paskutiniam epizode tai man isvis toks narcizas cool.gif Jam vietoj Dzemre norejosi veidrodi pastatyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 12 04, 22:31)
Ne ne, nepatinka man tas Kenan Imirzalıoglu labai scare.gif Negaliu ziuret as i ji  doh.gif
As apskritai neziuriu serialu ir tv mazai ziuriu. Vienintelis, kuri kazkada buvau macius, tai buvo argentinieciu vienas. O dabar va uzkibau ant Uzdraustos meiles ir paskui uz Kuziejaus. Bet ko tikrai nenoriu ziureti  schmoll.gif

O, kalbant i tema, tai vis tiktai turiu pripazinti, kad Bugra Gulsoy, kuris vaidina Guney, bent jau paskutinese serijos smarkiai aplenke Kivanc. Nuostabiai vaidino sis aktorius. Tikrai pirmu smuiku grieze. O Kivanc paskutiniam epizode tai man isvis toks narcizas  cool.gif Jam vietoj Dzemre norejosi veidrodi pastatyt  biggrin.gif

As tai serialu ziuretoja biggrin.gif,bet nemegstu tokiu briedu,kaip ,kad operacija taip pakeicia zmogu,kad jo neatpazysta niekas, absurdas kazkoks,tai ir neziuriu.
Giunei grazus vyras,tik labai maziukas ir toks bekaklis,zodziu "sustumtas" lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Milagra @ 2013 12 04, 22:31)
O Kivanc paskutiniam epizode tai man isvis toks narcizas  cool.gif Jam vietoj Dzemre norejosi veidrodi pastatyt  biggrin.gif

Bet matau markes nepagadino,i Stabulas rusiates hihihi.gif hihihi.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2013 12 05, 10:09)
Giunei grazus vyras,tik labai maziukas ir toks bekaklis,zodziu "sustumtas"  lotuliukas.gif
Papildyta:

Bet  matau markes  nepagadino,i Stabulas rusiates    hihihi.gif  hihihi.gif  lotuliukas.gif

As ne apie grozi kalbu, tiesiog be galo gerai vaidina aktorius.
O siaip, kadangi pati esu auksta, tai i tokius pizdrikus nelabai apskritai ziuriu hihihi.gif Bet simpatiskas, kam tinka lotuliukas.gif Sakau, jie zymiai geriau abu ziuretusis su Dzemre, abu bekakliai sustumti biggrin.gif O Kuzei Banu reikejo duot nu umn.gif Kodel musu niekas nepaklause lotuliukas.gif

Aha biggrin.gif Reikia tik su vyru kazkaip susitart lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 12 05, 12:33)
umn.gif Kodel musu niekas nepaklause  lotuliukas.gif

Jei musu kas klausytu,as jau 20 serijoj buciau juos suvedus,25 apzenijus ir ties 30 happy end lotuliukas.gif
Man Ebru nepatinka,nei geros vaidybos,ir tokia riebaluotais plaukais visada schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 12 05, 04:33)
As ne apie grozi kalbu, tiesiog be galo gerai vaidina aktorius.
O siaip, kadangi pati esu auksta, tai i tokius pizdrikus nelabai apskritai ziuriu hihihi.gif Bet simpatiskas, kam tinka  lotuliukas.gif Sakau, jie zymiai geriau abu ziuretusis su Dzemre, abu bekakliai sustumti biggrin.gif O Kuzei Banu reikejo duot nu umn.gif Kodel musu niekas

drinks_cheers.gif sutinku! Šios poros daug gražiau žiūrėtus mirksiukas.gif O Bugra puikiai vaidina! Aš jį mačius dvejuose serialuose, ir abejuose duočiau po oskarą!

Tai gi, norėjau pasakyti dėl tų vyrų.... Arba pas turkus moterys aukštos, o vyrai žemi arba tokia mada, bet tik vienas tas pagrindinis aktorius iš "atpildo " normalus vyras, lotuliukas.gif visi kiti žemi... Oi kaip man tas nesižiūri....Kažkaip kituos serialuos tai per daug nesimetė į akis, bet šitam naujam doh.gif

Aš bandžiau šitą naująjį "atpildą" žiūrėt, ir manęs nekabina, nors to veikmo ir daug, bet neįtikina jis manes, iki 12 serijų žiūrėjau, tikriausiai žiūrėsiu per LNK ir toliau , bet nemanau, kad prasidės naktiniai žiurejimai, bus tik šiaip žiūrėjmas. Mano anyta neseniai atvažiavo, tai reiks ją su serialais iki pavasario kažkaip užimt, reiks žiūrėt, šito, o aš paslapčiom sau Kuziejuko pažiūrėsiu rusiškai hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2013 12 05, 13:17)
Tai gi, norėjau pasakyti dėl tų vyrų.... Arba pas turkus moterys aukštos, o vyrai žemi arba tokia mada, bet tik vienas tas pagrindinis aktorius iš "atpildo " normalus vyras,  lotuliukas.gif visi kiti žemi... Oi kaip man tas nesižiūri....Kažkaip kituos serialuos tai per daug nesimetė į akis, bet šitam naujam  doh.gif

Aš bandžiau šitą naująjį "atpildą" žiūrėt, ir manęs nekabina, nors to veikmo ir daug, bet neįtikina jis manes,  iki 12 serijų žiūrėjau, tikriausiai žiūrėsiu per LNK ir toliau , bet nemanau, kad prasidės naktiniai žiurejimai, bus tik šiaip žiūrėjmas. Mano anyta neseniai atvažiavo, tai reiks ją su serialais iki pavasario kažkaip užimt, reiks žiūrėt, šito, o aš paslapčiom sau Kuziejuko pažiūrėsiu rusiškai  hihihi.gif

Tas tai isvis dvimetrinis. Bet man jis labai baisus. Nakti issigasciau toki sutikus biggrin.gif

Va Kuziejuj tai visi beveik auksti vyrukai surinkti, isskyrus gal Gunieju. Vyras vakar prisedo paziuret ka as cia ziuriu, tai isvadino Kuzia ryzu ir sake, kad nei vieno turko nemato. O tam Ezelyje tai net akyse juoda.

Siandien dar paziurejau Kuzia, tai prisijuokiau eilini karta. Kai verke Dzemre su Handan apsikabine, tai Kuzia iejes paklause ar nera duju nuotekio namie lotuliukas.gif O paskui dar paklause ar jos kartu armijoj tarnavo laugh.gif
Atsakyti