Įkraunama...
Įkraunama...

Kuzey Güney

QUOTE(Milagra @ 2013 12 02, 16:25)
Taip, igarsinimas tik iki 55, berods, serijos. O veiksmo daug, sunkoka su titrais viska suziureti.

Gale, Sami veda antra karta.

Na, jis atseit atsisakydamas jos, atidave Kuziejuj skola uz tai, kad jis uz ji kalejime atsedejo. Toje aktoriu atrankoje pamate kaip Kuziejus i ja ziurejo ir viskas jam pasidare aisku del to vakaro, kai ivyko avarija. Suprato, kad viskas del Dzemre.

nu del titru tai man kapiec,nespesiu biggrin.gif
ta jau maciau,bet kazkaip nesusivokiau,jog del to,nes kaip broliai kalbejosi,Kuziejus ji uztikrino,kad meile praejo.
dabar tik pas mane Zeinep sugryzo. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2013 12 02, 14:30)
nu del titru tai man kapiec,nespesiu  biggrin.gif
ta jau maciau,bet kazkaip nesusivokiau,jog del to,nes kaip broliai kalbejosi,Kuziejus ji uztikrino,kad meile praejo.
dabar tik pas mane Zeinep sugryzo.  lotuliukas.gif

Na taip, nenorejo jis tos meiles pripazinti ilgai, o paskui kad ir pripazino, bet stengesi uzgniauzti ja praktiskai iki pat galo. O ir po suzadetuviu neleido mums ja pasidziaugti.. Ziaurios tos bobos - scenarijaus autores mad.gif
Oi Zeynep, negaliu i ja net ziuret doh.gif Negaliu atleisti, kad susiko suzadetuves. Man ji labai bjauri del to, kad apsimeta drauge ir pastoviai smeigia peili i nugara. Kai tokie draugai, tai ir priesu nereikia! Brrr...
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 12 02, 16:38)
Na taip, nenorejo jis tos meiles pripazinti ilgai, o paskui kad ir pripazino, bet stengesi uzgniauzti ja praktiskai iki pat galo. O ir po suzadetuviu neleido mums ja pasidziaugti.. Ziaurios tos bobos - scenarijaus autores mad.gif

As kazkaip supratau,kad Giunejus juo patikejo,na ne visai,bet..... g.gif ,zodziu is ilgesio nedziusta berniokas biggrin.gif
Tai poniai Giulten turejo nervai pakrikt,is pradziu vienas brolis,o paskui kitas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 02 gruodžio 2013 - 15:43
QUOTE(lauravala @ 2013 12 02, 14:42)
As kazkaip supratau,kad Giunejus juo patikejo,na ne visai,bet..... g.gif ,zodziu is ilgesio nedziusta berniokas  biggrin.gif
Tai poniai Giulten turejo nervai pakrikt,is pradziu vienas brolis,o paskui kitas  lotuliukas.gif

Oi, ne velnio jis nepatikejo doh.gif Ir grauze del to visa laika..

Tai ir pakriko biggrin.gif Nes tai, kad iskiso Dzemre Barisui, tai sveiku protu nelabai suvokiama biggrin.gif Kaip man buvo gaila Kuziejaus, kai ji su juo atejo pasikalbet sad.gif Nuzliumbiau irgi posmeli doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 12 02, 16:48)
Oi, ne velnio jis nepatikejo  doh.gif Ir grauze del to visa laika..

Tai ir pakriko biggrin.gif Nes tai, kad iskiso Dzemre Barisui, tai sveiku protu nelabai suvokiama biggrin.gif Kaip man buvo gaila Kuziejaus, kai ji su juo atejo pasikalbet sad.gif Nuzliumbiau irgi posmeli  doh.gif biggrin.gif

siaip tai istemptas filmas,jau idomiau truputi bet...noretusi daugiai veiksmo,intrigu ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2013 12 02, 17:00)
siaip tai istemptas filmas,jau idomiau truputi bet...noretusi daugiai veiksmo,intrigu  ax.gif    biggrin.gif

biggrin.gif Labai gerai suprantu apie ka tu doh.gif Pradzia labai sunki. Man isvis kol to Ferhato nenudejo, tai kankyne buvo. O kad ir nudejo, tai vis tiek ta linija istempta paliko, tik jau is "Gaudom Ferhata" persivadino i "Kas nuzude Ferhata" biggrin.gif doh.gif wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2013 12 02, 11:00)
siaip tai istemptas filmas,jau idomiau truputi bet...noretusi daugiai veiksmo,intrigu  ax.gif    biggrin.gif

O mane taip jis įsuko, kad kaip tik dar daugiau detalių norėjosi. Ir aš po keleta kartų paskui serijas peržiurinėjau ( ir dabar kai kada lotuliukas.gif ) vis kažką atrandi, ypač tose su titrais...
Papildyta:
Paskutinė su vienbalsiu įgarsinimu 56
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2013 12 02, 17:32)
O mane taip jis įsuko, kad kaip tik dar daugiau detalių norėjosi. Ir aš po keleta kartų paskui serijas peržiurinėjau ( ir dabar kai kada lotuliukas.gif ) vis kažką atrandi, ypač tose su titrais...
Papildyta:
Paskutinė su vienbalsiu įgarsinimu 56

Jooo, tas su titrais tikrai verta perziuret ne viena karta.

O tai vis dar juda jie su igarsinimu? As galvojau, kad jau kaip yra, taip yra.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 12 02, 11:35)
Jooo, tas su titrais tikrai verta perziuret ne viena karta.

O tai vis dar juda jie su igarsinimu? As galvojau, kad jau kaip yra, taip yra.

Taip juda, tik labai jau lėtai.... As vis peržiūriu su įgarsinimu kai tik išeina, tai vis lyg iš naujo žiūrėčiau tą seriją, nes pagaliau matau bendrą vaizda, aktorių veidus lolo, o neesu susikoncentravus į skaitymą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2013 12 02, 17:38)
Taip juda, tik labai jau lėtai.... As vis peržiūriu su įgarsinimu kai tik išeina, tai vis lyg iš naujo žiūrėčiau tą seriją, nes pagaliau matau bendrą vaizda, aktorių veidus lolo, o neesu susikoncentravus į skaitymą lotuliukas.gif

Nu ir as taip darysiu. Nes tada ramiai gali stebeti veidu israiskas, detales, Kuziejui i akis ziureti lotuliukas.gif

As su Gumus taip darau. Perziurejus viska esu su jugoslaviskais kazkokiais titrais, bet dabar kai atsiranda serija su rusiskais, tai prabegom dar karta pasiziuriu. Bet irgi letai juda.
Atsakyti
O dėl Ferhato linijos, taip pritariu, bet ne visiškai, man kad labai tai netrukdė, nors kartais norėjosi kad baigtūs, bet... rolleyes.gif
Atsakyti
O va toj 56 serijoj Gunieju norejosi nudauzti mad.gif
Dabar isijungiau, tai prisiminiau biggrin.gif

Siaip tai ji daznai dauzyti noredavosi. Ka Kuziejus ir darydavo lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 02 gruodžio 2013 - 18:56