Įkraunama...
Įkraunama...

Kuzey Güney

Na, man jie su Kuzia graziau kaip pora ziuretusi biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 12 01, 12:27)
Na, man jie su Kuzia graziau kaip pora ziuretusi biggrin.gif
user posted image

Uzdraustoje meileje,moterys zymiai grazesnes buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 12 01, 03:44)
Taip, Banu brolis, cia, manau, Mockava supainiojo su anuo Besiru smile.gif

Taip taip supainiojau.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2013 12 01, 10:31)
Uzdraustoje meileje,moterys zymiai grazesnes buvo  smile.gif

Aha, bet cia vyrai grazesni, kas yra zymiai geriau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 12 01, 18:16)
Aha, bet cia vyrai grazesni, kas yra zymiai geriau  lotuliukas.gif

TEIP ! drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na ką pradėjau ir aš žiūrėti šitą serialą. Tai man jis nuo pirmos serijos jau įdomus. Ir apsibliaut jau suspejau. Jau dabar man Kuzejaus gaila-jautri siela pas ji jau dabar matosi.Kolkas Guney man irgi neblogas atrodo,bet gal, kad tik pirma serija. Vienintelė motina nepatinka, kad taip vaikus išskiria...Bet va KUzejus tai čia labai gražus, BEhliulis buvo simpatiškus, o KUzejus tikras gražuolis😀 biggrin.gif
Atsakyti
o man Dzemre, kaip geriau paaiskejo jos asmenybe filme, grazi pasidare ir kazkaip man aisku, kodel visi ja isimyleje buvo, del jos vidaus . be to ji pradzioj ir nebuvo labai isgrazinta, nroejo parodyti ja jaunesne, tai su bizike surista ir dzinsiukais nepadazyta nieko gero, o kai jau antroj kino pusej pradejo ir sunkutem graziom rengtis ir makiaza, sukuosena darytis zymiai pagrazejo.
o Banu man labai grazi
Atsakyti
Susimyles Kuziejus su Zeinep?laukiu,kada gi ta meile prasides biggrin.gif ,ir ponia Giulten man nemirtinga thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 02 gruodžio 2013 - 14:21
QUOTE(Zivilka @ 2013 12 02, 08:25)
o man Dzemre, kaip geriau paaiskejo jos asmenybe filme, grazi pasidare ir kazkaip man aisku, kodel visi ja isimyleje buvo, del jos vidaus . be to ji pradzioj ir nebuvo labai isgrazinta, nroejo parodyti ja jaunesne, tai su bizike surista ir dzinsiukais nepadazyta nieko gero, o kai jau antroj kino pusej pradejo ir sunkutem graziom rengtis ir makiaza, sukuosena darytis zymiai pagrazejo.
o Banu man labai grazi

Taip, Banu man irig labai grazi wub.gif Gaila man jos labai buvo, nenusipelne ji tokios pabaigos. Jei jau vertinti pagal nuopelnus. Man ji super!

O Dzemre.. Ne be reikalo "strasilka" biggrin.gif Tikrai ne grazuole ji, nors akys tikrai labai grazios ir israiskingos. Bet as jos isvaizdos tikrai nebemaciau i pabaiga, o momentais netgi visai nieko atrode. Todel, kad vaidmuo labai geras, saunuole ji, labai protingai elgesi, zinojo kaip, ka ir kada daryti, kad pagaliau prisijaukinti Kuzieju smile.gif

Dar vis perziurineju seriala.. Nuo tos vietos, kur titrai, ir vis atrandu nauju detaliu. Nes kartais tikrai, kol skaitai, ka nors imi ir praziopsai. Labai svarbios detales turku filmuose, tik nenuziurek ko nors biggrin.gif

Ta scena, kai Kuziejus su mazuoju broliuku kalbasi, ziurejau gal 100 kartu. Pradzioj blioviau, paskui jau nebe, bet man ji be galo grazi ir uz sirdies griebianti.. Vis delto kaip puikiai jis vaidina, neimanoma atsiziureti!

O Zeinep pyndu pynda mad.gif Vis tiktai neatperka jos grieku tai, kad pasake apie Samsuna ir tas filmukas su Ali. Juos su Guniejum reikejo suporuot ir i koki rezervata biggrin.gif
Dar, mano nuomone, Simay per gerai prasisuko.
Atsakyti
Veliau tik titrai bus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 12 02, 15:56)
Dar vis perziurineju seriala.. Nuo tos vietos, kur titrai, ir vis atrandu nauju detaliu. Nes kartais tikrai, kol skaitai, ka nors imi ir praziopsai. Labai svarbios detales turku filmuose, tik nenuziurek ko nors biggrin.gif

Ta scena, kai Kuziejus su mazuoju broliuku kalbasi, ziurejau gal 100 kartu. Pradzioj blioviau, paskui jau nebe, bet man ji be galo grazi ir uz sirdies griebianti.. Vis delto kaip puikiai jis vaidina, neimanoma atsiziureti!

O Zeinep pyndu pynda mad.gif Vis tiktai neatperka jos grieku tai, kad pasake apie Samsuna ir tas filmukas su Ali. Juos su Guniejum reikejo suporuot ir i koki rezervata biggrin.gif
Dar, mano nuomone, Simay per gerai prasisuko.

As ir ta pastebejau,kad labai jau smulkmeniski tie turkai smile.gif

Kas per broliukas????

Ir man ta Giunejaus meile Dzemre tokia keista pasirode,viena diena mire is meiles,kita diena jau pas Banu nubego. g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2013 12 02, 14:19)
As ir ta pastebejau,kad labai jau smulkmeniski tie turkai smile.gif

Kas per broliukas????

Ir man ta Giunejaus meile Dzemre tokia keista pasirode,viena diena mire is meiles,kita diena jau pas Banu nubego.  g.gif

Taip, igarsinimas tik iki 55, berods, serijos. O veiksmo daug, sunkoka su titrais viska suziureti.

Gale, Sami veda antra karta.

Na, jis atseit atsisakydamas jos, atidave Kuziejuj skola uz tai, kad jis uz ji kalejime atsedejo. Toje aktoriu atrankoje pamate kaip Kuziejus i ja ziurejo ir viskas jam pasidare aisku del to vakaro, kai ivyko avarija. Suprato, kad viskas del Dzemre.
Atsakyti