Įkraunama...
Įkraunama...

Kuzey Güney

Nuo uzdraustos meiles issigydziau Kuziejum. O kuom issigydyt nuo Kuziejaus? g.gif biggrin.gif wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 11 30, 13:22)
Nuo uzdraustos meiles issigydziau Kuziejum. O kuom issigydyt nuo Kuziejaus?  g.gif  biggrin.gif wacko.gif

Tokias žaizdas laikas gydo lotuliukas.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2013 11 30, 19:29)
Tokias žaizdas laikas gydo  lotuliukas.gif ...

Tikiuosi, nes bijau, kad tuoj i Stambula vaziuosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 11 30, 21:50)
Tikiuosi, nes bijau, kad tuoj i Stambula vaziuosiu  lotuliukas.gif

Kuziejaus ar Behliulio ieskosit????? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Papildyta:
Kodel Dzemre vagia????? Kleptomane? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2013 11 30, 23:54)
Kuziejaus ar Behliulio ieskosit?????   biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Papildyta:
Kodel Dzemre vagia????? Kleptomane?  biggrin.gif

Dzin, tiks bet kuris lotuliukas.gif Reiks tik su vyru susitart biggrin.gif

Sito ir as nesupratau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 01 gruodžio 2013 - 01:19
Turkai raso, kad Kivanc augina mase ir barzda scare.gif
Va user posted image

Nevaziuosiu i Stambula lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2013 11 30, 17:54)
Papildyta:
Kodel Dzemre vagia????? Kleptomane?  biggrin.gif

Nelabai aišku ir man buvo, kodël tai parodyta, bet man atrodė, kad kažką turi bendro su jos ir Kuziejaus vaikyste/jaunyste. Manau visa tai būdavo kaip bajeris, kažkokią smulkmeną pasivogti- taigi ir Kuziejus jai apyrankę pavogė - vadinas jis apie tai žinojo. Po tų Ferhato auskariukų, daugiau ji nebevogė, iki kol vėl tą apyrankę pavogė ir išmetė. Man tai buvo kaip kažkoks ženklas, kad ji vis dar laisva, gali tai padaryti...gali sugrįžti pas Kuziejų, atgal į tą gyvenimą, kurį buvo iškeitus į gyvenimą su Beširu. Nežinau, tikriausiai klystu, bet man lyg tokia prasmė buvo...
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2013 12 01, 08:20)
Nelabai aišku ir man buvo, kodël tai parodyta, bet man atrodė, kad kažką turi bendro su jos ir Kuziejaus vaikyste/jaunyste. Manau visa tai būdavo kaip bajeris, kažkokią smulkmeną pasivogti- taigi ir Kuziejus jai apyrankę pavogė - vadinas jis apie tai žinojo. Po tų Ferhato auskariukų, daugiau ji nebevogė, iki kol vėl tą apyrankę pavogė ir išmetė. Man tai buvo kaip kažkoks ženklas, kad ji vis dar laisva, gali tai padaryti...gali sugrįžti pas Kuziejų, atgal į tą gyvenimą, kurį buvo iškeitus į gyvenimą su Beširu. Nežinau, tikriausiai klystu, bet man lyg tokia prasmė buvo...

Besiras ar Barisas,tai cia tas Banu brolis?Ar dar koks isdygs?
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2013 12 01, 08:43)
Besiras ar Barisas,tai cia tas Banu brolis?Ar dar koks isdygs?

Taip, Banu brolis, cia, manau, Mockava supainiojo su anuo Besiru smile.gif
Atsakyti
Ir man siame filme su vardais sunkoka biggrin.gif
Na ,man ta Dzemre tokio jau labai savotisko grozio g.gif ,labai normali,nors 100 kart grazesne uz Venera biggrin.gif is kur ja tokia baisia istrauke lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2013 12 01, 09:59)
Ir man siame filme su vardais sunkoka  biggrin.gif
Na ,man ta Dzemre tokio jau labai savotisko grozio  g.gif ,labai normali,nors 100 kart grazesne uz Venera  biggrin.gif is kur ja tokia baisia istrauke  lotuliukas.gif

Sakau, kad nepasiseke su moterimis nabagui Kuziejui siame seriale smile.gif Nors paskui jau pradejau nepastebeti Dzemre isvaizdos, akys priprato. Tik siaip keista, kad ja visi beveik vyrai isimyleje buvo biggrin.gif Ir modelis ir visa kita biggrin.gif Suprasciau, jei apie Banu kalba eitu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 12 01, 12:05)
Sakau, kad nepasiseke su moterimis nabagui Kuziejui siame seriale smile.gif Nors paskui jau pradejau nepastebeti Dzemre isvaizdos, akys priprato. Tik siaip keista, kad ja visi beveik vyrai isimyleje buvo biggrin.gif Ir modelis ir visa kita  biggrin.gif Suprasciau, jei apie Banu kalba eitu  ax.gif

Tai jau tikrai,kad nepasiseke,nors ta Simai ar kaip ja ten,nieko visai.
Dzemre,tik akiu spalva grazi lotuliukas.gif ,daugiau nieko, nei figuros,lupos tokios keistos,ypac kai verkia tai labai negraziai atrodo doh.gif ,kad ir Banu nieko ypatingo,siame filme tik vyrai grazus clap.gif karsta.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 01 gruodžio 2013 - 11:21