Nuo uzdraustos meiles issigydziau Kuziejum. O kuom issigydyt nuo Kuziejaus?
QUOTE(Milagra @ 2013 11 30, 13:22)
Nuo uzdraustos meiles issigydziau Kuziejum. O kuom issigydyt nuo Kuziejaus?
Tokias žaizdas laikas gydo ...
QUOTE(Mockava @ 2013 11 30, 19:29)
Tokias žaizdas laikas gydo ...
Tikiuosi, nes bijau, kad tuoj i Stambula vaziuosiu
QUOTE(Milagra @ 2013 11 30, 21:50)
Tikiuosi, nes bijau, kad tuoj i Stambula vaziuosiu
Kuziejaus ar Behliulio ieskosit?????
Papildyta:
Kodel Dzemre vagia????? Kleptomane?
QUOTE(lauravala @ 2013 11 30, 23:54)
Kuziejaus ar Behliulio ieskosit?????
Papildyta:
Papildyta:
Dzin, tiks bet kuris Reiks tik su vyru susitart
Sito ir as nesupratau
Turkai raso, kad Kivanc augina mase ir barzda
Va
Nevaziuosiu i Stambula
Va
Nevaziuosiu i Stambula
QUOTE(lauravala @ 2013 11 30, 17:54)
Nelabai aišku ir man buvo, kodël tai parodyta, bet man atrodė, kad kažką turi bendro su jos ir Kuziejaus vaikyste/jaunyste. Manau visa tai būdavo kaip bajeris, kažkokią smulkmeną pasivogti- taigi ir Kuziejus jai apyrankę pavogė - vadinas jis apie tai žinojo. Po tų Ferhato auskariukų, daugiau ji nebevogė, iki kol vėl tą apyrankę pavogė ir išmetė. Man tai buvo kaip kažkoks ženklas, kad ji vis dar laisva, gali tai padaryti...gali sugrįžti pas Kuziejų, atgal į tą gyvenimą, kurį buvo iškeitus į gyvenimą su Beširu. Nežinau, tikriausiai klystu, bet man lyg tokia prasmė buvo...
QUOTE(Mockava @ 2013 12 01, 08:20)
Nelabai aišku ir man buvo, kodël tai parodyta, bet man atrodė, kad kažką turi bendro su jos ir Kuziejaus vaikyste/jaunyste. Manau visa tai būdavo kaip bajeris, kažkokią smulkmeną pasivogti- taigi ir Kuziejus jai apyrankę pavogė - vadinas jis apie tai žinojo. Po tų Ferhato auskariukų, daugiau ji nebevogė, iki kol vėl tą apyrankę pavogė ir išmetė. Man tai buvo kaip kažkoks ženklas, kad ji vis dar laisva, gali tai padaryti...gali sugrįžti pas Kuziejų, atgal į tą gyvenimą, kurį buvo iškeitus į gyvenimą su Beširu. Nežinau, tikriausiai klystu, bet man lyg tokia prasmė buvo...
Besiras ar Barisas,tai cia tas Banu brolis?Ar dar koks isdygs?
QUOTE(lauravala @ 2013 12 01, 08:43)
Besiras ar Barisas,tai cia tas Banu brolis?Ar dar koks isdygs?
Taip, Banu brolis, cia, manau, Mockava supainiojo su anuo Besiru
Ir man siame filme su vardais sunkoka
Na ,man ta Dzemre tokio jau labai savotisko grozio ,labai normali,nors 100 kart grazesne uz Venera is kur ja tokia baisia istrauke
Na ,man ta Dzemre tokio jau labai savotisko grozio ,labai normali,nors 100 kart grazesne uz Venera is kur ja tokia baisia istrauke
QUOTE(lauravala @ 2013 12 01, 09:59)
Ir man siame filme su vardais sunkoka
Sakau, kad nepasiseke su moterimis nabagui Kuziejui siame seriale Nors paskui jau pradejau nepastebeti Dzemre isvaizdos, akys priprato. Tik siaip keista, kad ja visi beveik vyrai isimyleje buvo Ir modelis ir visa kita Suprasciau, jei apie Banu kalba eitu
QUOTE(Milagra @ 2013 12 01, 12:05)
Sakau, kad nepasiseke su moterimis nabagui Kuziejui siame seriale Nors paskui jau pradejau nepastebeti Dzemre isvaizdos, akys priprato. Tik siaip keista, kad ja visi beveik vyrai isimyleje buvo Ir modelis ir visa kita Suprasciau, jei apie Banu kalba eitu
Tai jau tikrai,kad nepasiseke,nors ta Simai ar kaip ja ten,nieko visai.
Dzemre,tik akiu spalva grazi ,daugiau nieko, nei figuros,lupos tokios keistos,ypac kai verkia tai labai negraziai atrodo ,kad ir Banu nieko ypatingo,siame filme tik vyrai grazus