Įkraunama...
Įkraunama...

Kuzey Güney

QUOTE(lauravala @ 2013 11 28, 18:10)
Nu ir man kazkaip palengvejo,o ir Behliulis pries Kuzieju,toks liurbis atrodo  biggrin.gif

Va va biggrin.gif

Pamenu, kai anoj temoj dar pacioj pradzioj Behliuli apiburnojau, tai mane Mockava is karto pasiunte Kuziejaus ziuret laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 28 lapkričio 2013 - 19:31
QUOTE(Milagra @ 2013 11 28, 12:29)
Va va biggrin.gif

Pamenu, kai anoj temoj dar pacioj pradzioj Behliuli apiburnojau, tai mane Mockava is karto pasiunte Kuziejaus ziuret laugh.gif

Vajetau! doh.gif Ir vėl ant manęs varai! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2013 11 28, 18:32)
Vajetau!  doh.gif Ir vėl ant manęs varai! lotuliukas.gif

Nevarau, dziaugiuosi biggrin.gif

Tik man tada nepatiko, ilindau, paziurejau, kad tik lupa visus is eiles ir grizau atgal ziuret kaip Behliulis visas buciuoja laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 11 28, 12:35)

Tik man tada nepatiko, ilindau, paziurejau, kad tik lupa visus is eiles ir grizau atgal ziuret kaip Behliulis visas buciuoja laugh.gif

Va va, galvojai muštukas, kas iš jo! lotuliukas.gif O paskui jau Kuziejų gerai pamaitinsi ir jamsi lotuliukas.gif

Kas tiesa tai tiesa, Kuziejus ne iš karto pamilstamas..
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2013 11 28, 18:44)
O paskui jau Kuziejų gerai pamaitinsi ir jamsi  lotuliukas.gif

Kas tiesa tai tiesa, Kuziejus ne iš karto pamilstamas..

lotuliukas.gif nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 11 28, 20:35)

As kaip pirma serija anksciau bandziau ziuret,tai man nepatiko,kad jis toks perlinkes vaiksto,kaip kablys biggrin.gif,ir nebeziurejau,na ir paskui kazkuri is jusu ikele nuotrauka is kovos,ten kur be maikes blink.gif blink.gif blink.gif tai nutariau paziuret lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O jei rimtai,tai mano akimis Drugelis ir Kuziejus tokie rimtesni vaidmenys,parodo tam tikrus charakterio bruozus,per drugeli pastoviai gloste plaukus ir eisena tokia keista buvo,per Kuzieju,kelnes pastoviai taisosi lotuliukas.gif as kazkaip nelabai rastu moku mintis reiksti blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2013 11 28, 14:44)
As kaip pirma serija anksciau bandziau ziuret,tai man nepatiko,kad jis toks perlinkes vaiksto,kaip kablys biggrin.gif,ir nebeziurejau,na ir paskui kazkuri is jusu ikele nuotrauka is kovos,ten kur be maikes  blink.gif  blink.gif  blink.gif  tai nutariau paziuret  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
O jei rimtai,tai mano akimis Drugelis ir Kuziejus tokie rimtesni vaidmenys,parodo tam tikrus charakterio bruozus,per drugeli pastoviai gloste plaukus ir eisena tokia keista buvo,per Kuzieju,kelnes pastoviai taisosi  lotuliukas.gif as kazkaip nelabai rastu moku mintis reiksti  blush2.gif  ax.gif

Per drugelį dar ir nagus kramtė, tas mane nervino.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2013 11 28, 20:44)
As kaip pirma serija anksciau bandziau ziuret,tai man nepatiko,kad jis toks perlinkes vaiksto,kaip kablys biggrin.gif,ir nebeziurejau,na ir paskui kazkuri is jusu ikele nuotrauka is kovos,ten kur be maikes  blink.gif  blink.gif  blink.gif  tai nutariau paziuret  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
O jei rimtai,tai mano akimis Drugelis ir Kuziejus tokie rimtesni vaidmenys,parodo tam tikrus charakterio bruozus,per drugeli pastoviai gloste plaukus ir eisena tokia keista buvo,per Kuzieju,kelnes pastoviai taisosi  lotuliukas.gif as kazkaip nelabai rastu moku mintis reiksti  blush2.gif  ax.gif

As as ten buvau lotuliukas.gif Tiesiog kazkam jo papai nepatiko, tai as nusprendziau pasigilint placiau lotuliukas.gif
Na, po Behliulio tokio viso saldaus ir kvepiancio, sunkoka persijungt i kita rezima biggrin.gif Kuzieju stengesi brutalu padaryt, tai ir randus isryskino, ir eisena tam tikra, ir manieros. Vien ko verta kaip jis valgo ar geria lotuliukas.gif Jau nekalbant apie tai, kad istisai visiems snukius dauzo lotuliukas.gif Man patiko kaip Barisas kazkada ji kaip ciucki erzino, treptelejo koja, o tas ir puole lotuliukas.gif Oi, negaliu lotuliukas.gif Prikolni tie turkai. As po situ serialu jau baigiu kardinaliai apie juos nuomone pakeisti. Labai tvarkoj pas juos su humoro jausmu biggrin.gif Tikrai nemazai bajeriu buvo, is kuriu juokiausi balsu. Kaip kad Handan hanim mikrofona prarijo, panda ir pan.

O kas liecia Kuziejaus isvaizda, tai antrom sezone labai netgi neblogai rolleyes.gif Kaip ir sakiau, praktiskai Behliulis, tik nedavalges lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 11 28, 22:58)
As as ten buvau  lotuliukas.gif Tiesiog kazkam jo papai nepatiko, tai as nusprendziau pasigilint placiau  lotuliukas.gif
Na, po Behliulio tokio viso saldaus ir kvepiancio, sunkoka persijungt i kita rezima biggrin.gif Kuzieju stengesi brutalu padaryt, tai ir randus isryskino, ir eisena tam tikra, ir manieros. Vien ko verta kaip jis valgo ar geria  lotuliukas.gif Jau nekalbant apie tai, kad istisai visiems snukius dauzo  lotuliukas.gif Man patiko kaip Barisas kazkada ji kaip ciucki erzino, treptelejo koja, o tas ir puole  lotuliukas.gif Oi, negaliu  lotuliukas.gif Prikolni tie turkai. As po situ serialu jau baigiu kardinaliai apie juos nuomone pakeisti. Labai tvarkoj pas juos su humoro jausmu biggrin.gif Tikrai nemazai bajeriu buvo, is kuriu juokiausi balsu. Kaip kad Handan hanim mikrofona prarijo, panda ir pan.

O kas liecia Kuziejaus isvaizda, tai antrom sezone labai netgi neblogai  rolleyes.gif Kaip ir sakiau, praktiskai Behliulis, tik nedavalges  lotuliukas.gif

tas draugelis Kuziejaus geras lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Mockava @ 2013 11 28, 22:53)
Per drugelį dar ir nagus kramtė, tas mane nervino.. lotuliukas.gif

JO JO doh.gif
Atsakyti
Vis ilendu paskaityti, tai ziuriu, kad serialo tuoj galesiu neziureti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2013 11 28, 21:05)
tas draugelis Kuziejaus geras lotuliukas.gif

Juokingas jis, bet, is tikruju, toks draugas, kurio kiekvienas gali pavydeti. Kiek jis mane priverte verkti... doh.gif cool.gif

Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2013 11 28, 17:53)
biggrin.gif na ziuresiu tada,parasysiu po 10 serijos wink.gif

Kai as pradejau ziure,t pradzia neuzkabino, nepatiko, tai nuo 10 serijos ziurejau,o po to teko grizti i pradzia biggrin.gif

QUOTE(lauravala @ 2013 11 28, 20:10)
Nu ir man kazkaip palengvejo,o ir Behliulis pries Kuzieju,toks liurbis atrodo  biggrin.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti