Įkraunama...
Įkraunama...

Kuzey Güney

QUOTE(lauravala @ 2013 11 28, 06:41)
Beje kiek is viso seriju yra?
Papildyta:

Taip broliai,dabar truputis i tuos indiskus graudzius filmus panasu  rolleyes.gif ,bet tikiuosi veiksmo  biggrin.gif

Serijų 80.
Hmmm indiškų filmų nelabai mačius tongue.gif , bet veiksmo bus. Turi perkentėti pradžią, ji tikrai nelabai įtraukianti, bet ją reikia žinoti, kad suprastum tolimesnį filmą. Kiekvienas veikėjas tiesiog neatpažystamai pasikeis filmo eigoje...
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2013 11 28, 14:47)
Serijų 80.
Hmmm indiškų filmų nelabai mačius  tongue.gif , bet veiksmo bus. Turi perkentėti pradžią, ji tikrai nelabai įtraukianti, bet ją reikia žinoti, kad suprastum tolimesnį filmą. Kiekvienas veikėjas tiesiog neatpažystamai pasikeis filmo eigoje...

seriju ir pas mane tiek thumbup.gif ,kada mazdaug veiksmas prasides? Ar pabaiga laiminga? Kiek gi galima bliaut lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2013 11 28, 06:52)
seriju ir pas mane tiek  thumbup.gif ,kada mazdaug veiksmas prasides? Ar pabaiga laiminga? Kiek gi galima bliaut  lotuliukas.gif

O tai jau prasidëjo graudūs verksmai? lotuliukas.gif Kurias serijas žiūri? O verkt reikės visą filmą! Na ir pabaiga...Laiminga, nors labai įtempta
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2013 11 28, 12:22)
Na ir as jungiuosi prie jusu,bet dar tik pacia pradzia ziuriu,a jie taip vienas kitam visa filma per sazines dros?

Dros dros biggrin.gif

Is savo patirties galiu pasakyti, kad uzsikabinau tik paziurejus pabaiga blush2.gif Nes pradzioj ziurejau ziurejau ir nusispjovus buvau jau belekiek kartu. Neapleido tik mintis, kad negalejo gi Kivanc tokiam lievam seriale filmuotis, turi gi kazkas uz to buti biggrin.gif Kai paziurejau paskutines 10 seriju, iskilo daug visokiu klaustuku, supratau, kad daug praleidau ir reikia eit ieskot atsakymu biggrin.gif Ir va tada jau uzkabino kaip reikiant. Dabar antra kart ziuriu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2013 11 28, 14:59)
O tai jau prasidëjo graudūs verksmai? lotuliukas.gif Kurias serijas žiūri? O verkt reikės visą filmą! Na ir pabaiga...Laiminga, nors labai įtempta

tai muset dar graudesiukai ateity,dar tik 5 serija ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 28 lapkričio 2013 - 14:58
QUOTE(lauravala @ 2013 11 28, 07:58)
tai muset dar graudesiukai ateity,dar tik 5 serija  ax.gif

Oi! Tai dar nieko nematei! Po kokios 10 mane kaip reik užkabino, ax.gif o po 40 žliumbt nesustojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2013 11 28, 16:47)
Oi! Tai dar nieko nematei! Po kokios 10 mane kaip reik užkabino,  ax.gif  o po 40 žliumbt nesustojau  blush2.gif

biggrin.gif na ziuresiu tada,parasysiu po 10 serijos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2013 11 28, 13:52)
seriju ir pas mane tiek  thumbup.gif ,kada mazdaug veiksmas prasides? Ar pabaiga laiminga? Kiek gi galima bliaut  lotuliukas.gif

Jau pradejai ziuret? As dar vis nesiryztu biggrin.gif

Imeskit nuoroda kur geriausiai ziureti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 28 lapkričio 2013 - 17:54
QUOTE(Elvita @ 2013 11 28, 18:52)
Jau pradejai ziuret? As dar vis nesiryztu  biggrin.gif

Imeskit nuoroda kur geriausiai ziureti.

Aha pradejau,ir kazkaip kompensavosi "Uzdrausta meile",net nesiverke siandien biggrin.gif
Ziu per cia http://bigcinema.tv/...kuzey-gney.html
seriju 80,bet jos beveik po 2 val. eina,tai bus ka veikt thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 28 lapkričio 2013 - 19:02
As tik su Kuziejum sugebejau nuo Uzdraustos meiles issigydyt biggrin.gif

Siandien ziurejau scena kalejime, tai net sirdis dauzesi doh.gif Nu bliamba, kaip jie sugeba taip tuos filmus pastatyt wacko.gif

As cia ziuriu http://latino-serial...ey-g252ney.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 28 lapkričio 2013 - 19:04
QUOTE(Milagra @ 2013 11 28, 20:03)

Siandien ziurejau scena kalejime, tai net sirdis dauzesi  doh.gif Nu bliamba, kaip jie sugeba taip tuos filmus pastatyt wacko.gif

As cia ziuriu http://latino-serial...ey-g252ney.html

Nu ir man kazkaip palengvejo,o ir Behliulis pries Kuzieju,toks liurbis atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2013 11 28, 12:10)
Nu ir man kazkaip palengvejo,o ir Behliulis pries Kuzieju,toks liurbis atrodo  biggrin.gif

Oi panos! lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Milagra @ 2013 11 28, 12:03)

Siandien ziurejau scena kalejime, tai net sirdis dauzesi  doh.gif Nu bliamba, kaip jie sugeba taip tuos filmus pastatyt wacko.gif

Kæ sugeba, tai jau tai tikrai... Neblogai jiems išeina..

Papildyta:
Tiesa, aš buvau pastebėjus, kad jei vertimas iš 31 kanalo, tai būna dažnai iškirpta, tai rinkausi iš įvairių saitų..
Atsakyti