Įkraunama...
Įkraunama...

Kuzey Güney

QUOTE(Milagra @ 2013 11 25, 07:58)
user posted image
Kuom ne komisaras Seref?  lotuliukas.gif

O Zanas ne bet kas  ax.gif Jis vienos is scenarijaus autoriu sunus, nepamenu tik kurios. Po blatu, tskant biggrin.gif

Aha! Tada viskas aišku apie Žaną!

Tikrai komisaras Šeref!! lotuliukas.gif gal čia iš paskutinių jo nuotraukų? Tikriausiai panašus bus tam naujame filme.... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mockava: 25 lapkričio 2013 - 15:39
QUOTE(Mockava @ 2013 11 25, 14:38)
Aha! Tada viskas aišku apie Žaną!

Tikrai komisaras Šeref!! lotuliukas.gif gal čia iš paskutinių jo nuotraukų? Tikriausiai panašus bus tam naujame filme.... doh.gif

Idomu koki is jo rusu "oficera" nulipdys ax.gif Bet kaip lengva zmogu pagadinti su visokiais usais ir barzdom doh.gif Nors, tikiu, kad jis bet kuriuo atveju butu nuostabus, nes jo zvilgsnio ir charizmos nepasleps niekas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 11 25, 08:43)
Idomu koki is jo rusu "oficera" nulipdys  ax.gif Bet kaip lengva zmogu pagadinti su visokiais usais ir barzdom  doh.gif Nors, tikiu, kad jis bet kuriuo atveju butu nuostabus, nes jo zvilgsnio ir charizmos nepasleps niekas  ax.gif

Taip, aš tuo tikiu taip pat. Nemanau, kad režisieriai bus ant tiek kvaili ir leistų išvaizdai užgožti jo aktorinius sugebëjimus, tikiu jie tikrai atsiskleis ir naujame filme, nesvarbu kokia jo išvaizda ten bus. Panašiai kaip su Kuziejum kad kaip buvo - atrodė nei šioks nei toks tas vaidmuo po Behliulio, o pasirodė vaidmuo vertas aktoriaus.
Atsakyti
kas tas Zanas?
Papildyta:
Zeinep vaidina Mazose stambulo paslaptyse tokia islepusia turtuoliu dukryte, ir Didingam amziuj Nurbanu. man tai ji grazi, bet po Zeinep vaidmens net kaip Nurbanu ji man nebepatinka
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2013 11 25, 15:22)
kas tas Zanas?
Papildyta:
Zeinep vaidina Mazose stambulo paslaptyse tokia islepusia turtuoliu dukryte, ir Didingam amziuj Nurbanu. man tai ji grazi, bet po Zeinep vaidmens net kaip Nurbanu ji man nebepatinka

Dzan Katmanoglu (ar koks ten) biggrin.gif

Man ji negrazi. Plaukai labai prasti, figura keista, kojos kazkaip kaip pas astuonkoji nuo klubu i sonus eina, nemoku paaiskint lotuliukas.gif Ypac tai matosi, kai ja is nugaros rodo su miniaku einancia. Ir vaidina nelabai itikinamai. Nepatiko, zodziu, ji man.

O apskritai tai nepasiseke Kivanc su moterimis siame seriale biggrin.gif Nes ir Dzemre nelabai kas blush2.gif Man tik Banu grazuole wub.gif

IR dar pastebejimas del ju verslo aprangos kodo - kapiec biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 25 lapkričio 2013 - 16:30
QUOTE(Milagra @ 2013 11 25, 09:25)
Man ji negrazi. Plaukai labai prasti, figura keista, kojos kazkaip kaip pas astuonkoji nuo klubu i sonus eina, nemoku paaiskint  lotuliukas.gif Ypac tai matosi, kai ja is nugaros rodo su miniaku einancia. Ir vaidina nelabai itikinamai. Nepatiko, zodziu, ji man.

Man ji nieko buvo tik su raudonais plaukais, o po to irgi nelabai į ją žiūrėjosi
O apskritai tai nepasiseke Kivanc su moterimis siame seriale biggrin.gif Nes ir Dzemre nelabai kas  blush2.gif Man tik Banu grazuole  wub.gif

Aha, Džemre ne iš gražuolių ir mano akims. Man tai labai nesirišo jos ta modeliavimo karjera, nei kažkuo veido grožis išskirtinis, ir figura- tokia trumpo kaklo. Tačiau jos išvaizdą man vėliau atpirko herojės charakteris, ji man vėliau labai simpatiška pasidarė, nerėžė mano akies jos išvizdos trūkumai. Man jos akys gražios, labai išraiškingos...

Banu taip! Ji man kaip moteris tikrai ir veido, ir figūros gražios!

IR dar pastebejimas del ju verslo aprangos kodo - kapiec biggrin.gif

Čia tai jo! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2013 11 25, 16:12)
Aha, Džemre ne iš gražuolių ir mano akims. Man tai labai nesirišo jos ta modeliavimo karjera, nei kažkuo veido grožis išskirtinis, ir figura- tokia trumpo kaklo.  Tačiau jos išvaizdą man vėliau atpirko herojės charakteris, ji man vėliau labai simpatiška pasidarė, nerėžė mano akies  jos išvizdos trūkumai. Man jos akys gražios, labai išraiškingos...

drinks_cheers.gif
Butent, tikrai ne grazuole, bet to nesimato per vaidmeni. Ypac antrajame sezone.
Bet del modelio karjeros tai tikrai juokinga biggrin.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir as prie jusu pagyru siam serialui. Labai patiko, buvo gaila, kad baigsis. Nuostabus aktoriai, ju vaidyba sukelia daug ivairiu emociju. Ir verkiau ir juokiausi ir pykau ir mylejau ir nekenciau, buvo visko biggrin.gif lotuliukas.gif
Noriu truputi pasmalsaut, apie koki nauja Kivanc Tatlitug filma kalbama? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(citrinukas1 @ 2013 11 26, 13:44)
Jungiuosi ir as prie jusu pagyru siam serialui. Labai patiko, buvo gaila, kad baigsis. Nuostabus aktoriai, ju vaidyba sukelia daug ivairiu emociju. Ir verkiau ir juokiausi ir pykau ir mylejau ir nekenciau, buvo visko biggrin.gif  lotuliukas.gif
Noriu truputi pasmalsaut, apie koki nauja Kivanc Tatlitug filma kalbama?  ax.gif

Netrukus pradedamas filmuoti Kurt Seyt & Shura, kuriame pagrindinius vaidmenis atliks Kivanc Tatlitug ir Farah Zeynep Abdullah. Drugelio sapne jie kartu vaidino. Veiksmas vyks Carineje Rusijoje, paskui persikels i Turkija. Kad ir kaip bebutu keista, Kivanc vaidins kazkoki maza stora juoda totoriu karininka biggrin.gif (skaiciau, kad knygoje, pagal kuria kuriamas serialas, butent taip herojus apibudinamas). Tai jam, kaip aukstam melynakiui blondinui, sakyciau, pats tas lotuliukas.gif Todel su nerimu laukiu naujojo jo ivaizdzio biggrin.gif
Atsakyti
Na ir as jungiuosi prie jusu,bet dar tik pacia pradzia ziuriu,a jie taip vienas kitam visa filma per sazines dros?
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2013 11 28, 06:22)
Na ir as jungiuosi prie jusu,bet dar tik pacia pradzia ziuriu,a jie taip vienas kitam visa filma per sazines dros?

Broliai? Ką pradžioj matai, tai tik menkniekis....
Atsakyti
Beje kiek is viso seriju yra?
Papildyta:
QUOTE(Mockava @ 2013 11 28, 14:39)
Broliai? Ką pradžioj matai, tai tik menkniekis....

Taip broliai,dabar truputis i tuos indiskus graudzius filmus panasu rolleyes.gif ,bet tikiuosi veiksmo biggrin.gif
Atsakyti