Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

Sveikos. Nu ir orelis verysad.gif Net ir nuotaika prastoka nuo tokio oro.
Išviriau sriubos, makaronų pridariau ir va galvoju ką veikt.

QUOTE(Laumėnė @ 2013 10 26, 14:51)
šaunuolė būsiu kai tikslą pasieksiu  mirksiukas.gif

laikausi jau išbandytos dietos, Chazano  mirksiukas.gif

Niu skaniai pavalgei  thumbup.gif

O sunkiai laikosi tos dietos? Nu ta prasme daug atsisakyt ko reikia?
Atsakyti
QUOTE(pikute84 @ 2013 10 26, 17:28)

O sunkiai laikosi tos dietos? Nu ta prasme daug atsisakyt ko reikia?

visų dietų manau nėra lengva laikytis, bet kai jau pasiryžti, tada ir laikaisi mirksiukas.gif
Va paskaityk ČIA, viskas kas ir kaip šioje dietoje aprašyta mirksiukas.gif
Atsakyti
VT atsiunte dukrai pliusini suniuka, labai miela, manoji spejo prisiristi, siandien palikom teatro tuolete, gryzom, nebebuvo. man labai gaila kad pametem. ko as tik is VT neisgirdau, kokiu tik zodeliu, kokiu tik siuntinejimu. siaubelis. pastoviai varo, kad mum abiem ant jo ******. o dabar, jo dovanoto zaislo nenusaugojom.... taip neblogai sutarem pastaruoju metu, su merga issikyre, tai jau ir as kaip motina nebekliuvau, ir dabar vel, eilini karta neisikalu sau i galva, kad nebendrausim mes tvarkingai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimukas84: 26 spalio 2013 - 22:36
QUOTE(raimukas84 @ 2013 10 26, 23:32)
VT atsiunte dukrai pliusini suniuka, labai miela, manoji spejo prisiristi, siandien palikom teatro tuolete, gryzom, nebebuvo. man labai gaila kad pametem. ko as tik is VT neisgirdau, kokiu tik zodeliu, kokiu tik siuntinejimu. siaubelis. pastoviai varo, kad mum abiem ant jo ******. o dabar, jo dovanoto zaislo nenusaugojom.... taip neblogai sutarem pastaruoju metu, su merga issikyre, tai jau ir as kaip motina nebekliuvau, ir dabar vel, eilini karta neisikalu sau i galva, kad nebendrausim mes tvarkingai.

didvyris, o ne tevas doh.gif
irnesakyk.gif jauciasi, kad su merga isiskyre....
JUST IGNORE 4u.gif
Atsakyti
Auga mano mažasis vis.
Jau kai spyria tai net pašoku blink.gif
Šiandien kažko visai nejudrus,žadinsiu neramu del jo. unsure.gif

Depresija baisi rytais uzeina,net judeti negaliu paraližuoja,na po pietu jau visai nieko cool.gif

Tevelis tai nax siunčia ir baisiai mus su vaiku išvadina,tai meilybes siunčia,bet aš su juo gyvai susitikti net nenoriu doh.gif , nes tevelis pilna to žodžio prasme bomžas.
Paraše man,kad neatleis man,atrašiau,kad atsiprašau,kad per mane kentejo ir valge skania vakariene ir t.t ir kita sms,kad aš jo neverta lotuliukas.gif
Tai pagalvojo žmogelis ir paraše,kad aš pasikeisiu del jūsų su mažium.
Galvoju tu tik ir pasikeisi..Pinigu duotum ir nieko daugiau iš taves nereikia schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos merginos.

Gal kuri pati pildėte skyrybų dok.? ax.gif yra neaiškumų man, sakau gal apdėtumėt? smile.gif)

Skiriamės su vyru bendru sutarimu, pati pildau dokumentus.

1. Gal pasakysit, kokią skyrybų priežastį nurodyti reikia?

2. Jei vyras turi įsiskolinimų iki santuokos sudarymo, ir jsi pripažįsta kad tai jo skolos, ar dokumentuose tą nurodyti, ir iš kur man gauti info apie skolas? nes jis nesiruošia nieko daryti (sutinka skirtis, bet liepia paciai viska tvarkytis).

3. Kokia populiariausia bendravimo su vaiku tvarka? (užtenka parašyti, pvz "lankyti gali bendru sutarimu" ar kažką panašaus?)

4. Kur yra dėl vaiko išlaikymo, kokį ten tą periodiškumą nurodyti, takim, iki mėnesio 15 d. Ar teisingai suprantu aš?

Ačiū iškart už atsakymus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltAvis: 27 spalio 2013 - 10:46
QUOTE(Klasta @ 2013 10 27, 01:55)
didvyris, o ne tevas  doh.gif
  irnesakyk.gif jauciasi, kad su merga isiskyre....
JUST IGNORE  4u.gif

isizeide zmogus kad butent jo dovanota, su meile pirkta pametem. sugadinom nuotaika tai sugadinom, bet sitaip uzsipult doh.gif atsiklausiau iairiausiau nuoskaudu. na ka darysi kad jam nuoskaudos likusios, man jau senai jokiu schmoll.gif
QUOTE(kasas2013 @ 2013 10 27, 12:07)
Tevelis tai nax siunčia ir baisiai mus su vaiku išvadina,tai meilybes siunčia,bet aš su juo gyvai susitikti net nenoriu  doh.gif , nes tevelis pilna to žodžio prasme bomžas.
Paraše man,kad neatleis man,atrašiau,kad atsiprašau,kad per mane kentejo ir valge skania vakariene ir t.t ir kita sms,kad aš jo neverta  lotuliukas.gif
Tai pagalvojo žmogelis ir paraše,kad aš pasikeisiu del jūsų su mažium.
Galvoju tu tik ir pasikeisi..Pinigu duotum ir nieko daugiau iš taves nereikia  schmoll.gif

taip ir banguos, va mano VT, jau daugiau kaip trys metai po skyrybu ir tai dar prikisa. nelaimingas jis, va kur beda. laimingai laikyti fronto linija gun_smilie.gif

QUOTE(baltAvis @ 2013 10 27, 12:44)
Sveikos merginos.
Gal kuri pati pildėte skyrybų dok.?  ax.gif  yra neaiškumų man, sakau gal apdėtumėt? smile.gif)

pas advokata nueik
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimukas84: 27 spalio 2013 - 10:57
Ir tokia kalta prieš ji jaučiuosi,kad jis ale neturi kur gyventi ir ka valgyti..
Nors dirba gaudineja pinigelius prageria,o paskui alkanas vaikšo ir nakvoja kur papuola. doh.gif Suprantu vargsas žmogelis gautu 500 lt į menesi ir tai išsisuktu,o čia gauna pravažineja taksu,po barus,o galu gale lieka alkanas prie suskeldusios geldos.
Dar susitikti kviečia,man atsiprasant su juo geda,kad kas pamatis..
Gerai,kad drauges nelabai jo pažysta,gal pamačiusios ir neprisimins ir tai kelios tik jį matė.
Neduok die paaugs vaikas tai jam akys badys,kad jo tevas bomžas, geriau jau išvažiuotu iš čia gedos mum su vaiku nedarytu. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2013 10 27, 10:53)

pas advokata nueik

smile.gif o ko ten eiti? man tereikia, kad kas pasakytų ką parašyti, nes čia, manau, tokia eilinė situacija smile.gif ir neverta kažkam pinigus mokėt už porą punktų, kuriuos galėčiau pati užpildyti.
Atsakyti
QUOTE(kasas2013 @ 2013 10 27, 11:07)

Paraše man,kad neatleis man,atrašiau
---
Galvoju tu tik ir pasikeisi..Pinigu duotum ir nieko daugiau iš taves nereikia  schmoll.gif

g.gif , na nesuvokiu, kam tu is viso skaitai jo zinutes, atsakineji , o po to cia guodiesi? Gi gali pasikeisti tel nr, kaip supratau kazkokiu bendru draugu neturi, tai ir nesuzinos naujo.
-----
Na, o kam apie ji dar ir galvoti? Nepyk, bet tavo postai apie tai, kaip tu galvoji kuo daugiau is jo issireikalauti pinigu tai man nepriimtini schmoll.gif
Gims vaikas, paduosi dokumentus alimentams ir viskas.

QUOTE(raimukas84 @ 2013 10 27, 11:53)
isizeide zmogus kad butent jo dovanota, su meile pirkta pametem.
--------
sugadinom nuotaika tai sugadinom, bet sitaip uzsipult  doh.gif atsiklausiau iairiausiau nuoskaudu. na ka darysi kad jam nuoskaudos likusios, man jau senai jokiu  schmoll.gif

nu nesuvokiu, kokia cia gali buti nuoskauda? Gal as cia tokia bejausme pliusiniams daiktams g.gif ? Suprantu, butu dukra pametusi jo pro-pro-mociutes is kartos i karta dovanojama brangenybe (materialiste as tongue.gif ), tada gal... bet ir tai, juk ne specialiai metot (gal?) ...
-----
blush2.gif , aisku, kai kas zmogui smegenis spaudzia, o cia vat ir proga atsirado oraliai issilieti blush2.gif Neimk i sirdi....

QUOTE(kasas2013 @ 2013 10 27, 12:59)
Ir tokia kalta prieš ji jaučiuosi,kad jis ale neturi kur gyventi ir ka valgyti..
----------------.
Dar susitikti kviečia,man atsiprasant su juo geda,kad kas pamatis..

o tu pati bent suvoki ko tu nori?
------
O kai susitikinejot , tokie jausmai taves nekamavo?
Atsakyti
Labukas,
Namai iškuopti, kiemas sutvarkytas, vaikas miega, štai ir aš biggrin.gif
Oras puikus, popiet eisiu lepinti savęs smile.gif

QUOTE(Laumėnė @ 2013 10 26, 18:18)
visų dietų manau nėra lengva laikytis, bet kai jau pasiryžti, tada ir laikaisi  mirksiukas.gif
Va paskaityk ČIA, viskas kas ir kaip šioje dietoje aprašyta  mirksiukas.gif

Eisiu ir aš skaityt kas do dieta g.gif

QUOTE(Klasta @ 2013 10 27, 13:56)
g.gif , na nesuvokiu, kam tu is viso skaitai jo zinutes, atsakineji , o po to cia guodiesi? Gi gali pasikeisti tel nr, kaip supratau kazkokiu bendru draugu neturi, tai ir nesuzinos naujo.
-----
Na, o kam apie ji dar ir galvoti? Nepyk, bet tavo postai apie tai, kaip tu galvoji kuo daugiau is jo issireikalauti pinigu tai man nepriimtini  schmoll.gif 
Gims vaikas, paduosi dokumentus alimentams ir viskas.

100% pritariu.. drinks_cheers.gif
Man irgi keista situacija, jei žmogus nedomina, nenoriu bendrauti, tai ir neatrašinėju jokių sms, tiesiog ignoruoju.. schmoll.gif Yra galimybė blokuoti jo nr..Norint galima ieškoma galimybių, nenorint - priežasčių.. Toks įspūdis, kad ji (kasas2013), nežino pati ko nori unsure.gif
Dėl tų pinigų ir "išmelžimo kuo daugiau" iš jo, man irgi ne prie širdies tokie postai schmoll.gif Bet tai jos reikalas..Jei nori, lai melžia, kuo abejoju nuoširdžiai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flika: 27 spalio 2013 - 13:17
QUOTE(Flika @ 2013 10 27, 14:07)
Labukas,
Namai iškuopti, kiemas sutvarkytas, vaikas miega, štai ir aš  biggrin.gif
Oras puikus, popiet eisiu lepinti savęs smile.gif
------
Eisiu ir aš skaityt kas do dieta g.gif

4u.gif , saunuole tu musu
Kaip lepinsi g.gif ? Kuo?
-------------
o as vakar nusipirkau svarstykles, esu pasiekusi rekordiniu aukstumu, bet kazkodel manes tie rekordai nezavi blush2.gif g.gif ....
Neturiu valios dietoms...O ypac tokioms monotoniskoms (burokeliu/balta misraine ivarytu mane i depresija)...Kazkada laikiausi japoniskos, tiek nenumeciau, kiek zadejo, bet svoris tikrai ilga laika laikesi nepakites...
---

Upjora kaip laikais?
Medeja visiskai dingo is orbitos. Kur tu , pasiilgom .
Atsakyti