Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

QUOTE(raimukas84 @ 2013 09 23, 23:31)
Skierkute, labai dailu suneli augini  4u.gif

Aciu 4u.gif
---
Idomu, kokios sistemos bus mokykloje, kai Skierkiukas "uzaugs"..

Flika, man tai tu tokia simpatiska ir patraukli, nesuprantu, kaip dar niekas tau koju nesildo smile.gif
Atsakyti
Labas dienas,
teip mums reiketu na pradziai bodziu sliauztu,kepuryciu na kazka gal siltesnio juk ziema atkeliaus.
siandien gal vaziuosime ratu apziureti,vakar taip sunervavo,kad skelbimas yra o karieta dar UK doh.gif
Upj na sakoma kad vaikui prota nukirpsi,tai as susilaikysiu dar siais metais.
Ko noreciau tai pedikiuro cool.gif
O siaip ne y tema cool.gif MB savaite namie +2kg yra,na argi as ne saunuole zmonele biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Erotica* @ 2013 09 24, 12:02)
Upj na sakoma kad vaikui prota nukirpsi,tai as susilaikysiu dar siais metais.

Nepyk,labai juokinga man tie prietarai doh.gif biggrin.gif Tai cia dauguma beprociu butu,tarp ju ir as ir mano vaikas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Laumėnė @ 2013 09 24, 07:37)
Praeitos temutės plepsytės

Oba blink.gif Atrodo nieko neplepejau,o net sesta vieta isplesiau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(raimukas84 @ 2013 09 24, 10:36)
siandien mokykloje buvo tevams susirinkimas, demonstravo kaip vaikai bus mokomi matematikos, nauja sistema, praktikuojama apie 7metai, vaikams labiau suprantama, nei kad ta senoji stulpeline. bus reikalu, nes manau kad ja mokinti matematikos bus geriau anglu kalba, reiks terminus man ismokti. manau per anksti visa tai, juk gaunas kad 6-7 metu vaikai mokes net ir daugybos bei dalybos veiksmus  doh.gif zinoma su nesudetingais skaitminimis, bet visvien as manau kad per anksti  ax.gif

Tikrai,kad ansktokai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2013 09 24, 14:34)
Kažkaip rudenėjant, labiau vieniša jaučiuos, norisi kam nors vakarais kojas sukišt pasišildyt... unsure.gif

visada yra VT laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2013 09 24, 19:02)
visada yra VT laugh.gif

doh.gif lotuliukas.gif hm...verta susimastyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Skierkute @ 2013 09 24, 14:10)
Flika, man tai tu tokia simpatiska ir patraukli, nesuprantu, kaip dar niekas tau koju nesildo smile.gif

blush2.gif blush2.gif
Šildo..Flikiukas.. laugh.gif

QUOTE(raimukas84 @ 2013 09 24, 18:02)
visada yra VT laugh.gif

Juodą humorą mėgsti, mergyt thumbup.gif laugh.gif
Atsakyti
Vadinas ir as jau prota nukirpau visiem savo vaikam smile.gif) Skierkiukui dar ir ausi nukirpus esu, tikra kirpeja thumbup.gif

Flika, nezinau kaip tau, bet man asmeniskai kojos vakarais buna ledines.. gerai, kad dabar vasara pas mus dar, gyvent galima, o siaip tai visai man ten siluma nefunkcionuoja. As draugui sakiau, kad pasiguldysiu ant koju vaika, jei neuzmigsiu, kai jis dirba biggrin.gif

Erotica, kada tavo terminas? Spesi dar viska susirankiot, dar nestresuok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skierkute @ 2013 09 24, 20:36)
Vadinas ir as jau prota nukirpau visiem savo vaikam smile.gif) Skierkiukui dar ir ausi nukirpus esu, tikra kirpeja  thumbup.gif

Flika, nezinau kaip tau, bet man asmeniskai kojos vakarais buna ledines.. gerai, kad dabar vasara pas mus dar, gyvent galima, o siaip tai visai man ten siluma nefunkcionuoja. As draugui sakiau, kad pasiguldysiu ant koju vaika, jei neuzmigsiu, kai jis dirba biggrin.gif

Erotica, kada tavo terminas? Spesi dar viska susirankiot, dar nestresuok smile.gif

sausio 5 ax.gif
tai spekit ar siandien atkeliavo karieta? doh.gif jai asjo taip nenoreciau tai ju senai kita bucau susiradus,plius B greit isvyksta,norisi su juo apsiprekinti,reikia kad vyras tame dalyvautu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Erotica* @ 2013 09 24, 20:57)
tai spekit ar siandien atkeliavo karieta? doh.gif

karieta tai čia vežimėlis? blush2.gif
Aš atsimenu savo mažyliui vežimėlį pirkau jau kai gimęs buvo, gal kokių 2 savaičiu vaikas jau buvo g.gif Taip, kad nestresuok, bus žiema, bus šalta tikrai niekur nebėgsi pirmomis dienomis 4u.gif

pasidžiaugsiu dėl Linausio ir Spindi, kad kojos nešals žiemos naktimis biggrin.gif

QUOTE(raimukas84 @ 2013 09 24, 13:36)
bus reikalu, nes manau kad ja mokinti matematikos bus geriau anglu kalba, reiks terminus man ismokti.

tai gal tavoji viską pati supras ir nereiks tau tų angliškų terminų mokytis irnesakyk.gif
Aš savo vaikio namų darbų niekados netikrinau. Ir aiškintis kartu gal tik keletą sykių reikėjo bigsmile.gif Kiek atsimenu ir mano tėvai mano namų darbų netikrindavo

QUOTE(PŪKITAS @ 2013 09 23, 21:55)
Žadėjom į gyvūnų šventę eit sekmadienį, gi prizą mano vaikas turi atsiimti.

Pasveiks tavo vaikas iki sekmadienio, tikrai 4u.gif ir galės pasidžiaugti prizais thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mort: 24 rugsėjo 2013 - 20:58
Labas rytas suraitytas 4u.gif
Na as nestresuoju,tik ne tas man bus galvoje,ir tai as perku naudota,nes nauja nusipirkti hmmm na brangu yra,ir tai mums tas malonumas 700lt blink.gif o tai kazkam yra netgi menesio pajamos,tad po truputi ir islaidaujam smile.gif
Puki ir tu nestresuok!!!!uzdraudziu!!!!
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

QUOTE(*Erotica* @ 2013 09 25, 08:02)
Puki ir tu nestresuok!!!!uzdraudziu!!!!

O ar aš stresuoju? g.gif Na lyg ir ne, šiaip liūdna kai Pūkiuks turi sirgti g.gif

Keista ta mūsų liga šį kartą g.gif Temperatūra pirmą naktį kaip sukilo iki 38 tuom viskas ir baigės, pas gydytoją nuėjom, sakau nežinau sergam ar ne. Tonzilės kaip visada paburkusios, slogos nebuvo, nekosėjo g.gif Fig znajet...grįžom iš poliklinikos ir kosėt pradėjo doh.gif Reziumė: užgulta nosis, ir kosuliukas (greičiausiai sloga dirgina gerklę, nes naktį nė karto nesukosėja, o ir diena nedažnai). Tai va, eisiu užsipirkti vaistų, nes pasirodo nieko nebeturiu, viską į šiukšlinę išmečiau (galiojimas pasibaigė) doh.gif Na šimtukas kaip minimum kris doh.gif
Atsakyti
Nieks nestresuoja thumbup.gif
Nors man orų prognozės, kurios sako, kad spalį jau gali pasnigti blink.gif sukėlė šiokį tokį stresą doh.gif
Atsakyti