Įkraunama...
Įkraunama...

POZITYVIŲ NELIGONIUKŲ PAVĖSINĖ - 7

Gražus filmukas smile.gif .
O norėjau paklausti,ar keliaujat(ta prasme toliau,į kitas šalis),vienos ar su artimaisiais?Aš taip pat ligota ir turiu daug ligelių.Norėčiau šiemet kur nors nuvažiuoti,bet viena nedrįstu...baugu truputį.Visada yra,o jeigu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jurave @ 2014 06 14, 17:49)
Gražus filmukas smile.gif .
O norėjau paklausti,ar keliaujat(ta prasme toliau,į kitas šalis),vienos ar su artimaisiais?Aš taip pat ligota ir turiu daug ligelių.Norėčiau šiemet kur nors nuvažiuoti,bet viena nedrįstu...baugu truputį.Visada yra,o jeigu... unsure.gif

Aš tai tik netoli. Skristi po chemijos bijau, autobusu važiuoti juo labiau...o ir jėgų tiek nėra. Mašina blaškausi kur netoli. Bet gi yra kas ir po chemijų skrenda kur nors toliau. Merginos!!!! Pasigirkit
Atsakyti
Labiausiai ištroškę kelionių, lauksim labai jų įspūdžių. O dabar willow paraginta priėjau parašyti. Retai kur einam prasiblaškyti, tai savijauta, tai kiti rūpeščiai.
Apsidžiaugiau gavusi kvietimus į Autrijos pianistės Agnes Wolf koncertą vokiečių romantika. Taip romantiška, užlieja fortepiono garsai. Kartu pasirodė sopranai Ona Kolobovaitė ir Eglė Strumskaitė, pagyvino, bet tuo pačiu man labiau norėjosi panirti į muziką, kai nereikia klausyti žodžių, o tiesiog užliejanti muzika Felix Mendelssohn, Franz Schubert, Robert Shumann, Hugo Wolf.
Vyras skeptiškai, bet pripažino, kad gal vis tik muzika veikia, gerina savijauta, tai ir muzikos terapijos daug kam praverčia.
Vaikams sumigus prisiminiau savo vieną išpildytą svajonę prieš 3 metus klausytą Richard Clayderman koncertą, mane užburia gal kam patiks atlikimas
Atsakyti
Aš R.Clayderman,o koncerte buvau irgi, tik kažkodėl man atrodo, kad seniau, gal....
Jei jau sugebėčiau išeit į kokį kultūrinį renginį, sakyčiau, stiprėju.

Kastuvėli, ir tokie "įspūdžiai" čia tiktų. Labai gaila..... bet čia jau tik kaltininkui kailį karšt reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo willow: 08 lapkričio 2014 - 09:55
Aš kai tik sužinojau savo diagnozę, sakiau, visur varysiu, keliausiu, eisiu į koncertus, spektaklius, visur,visur...
Beliko tik remisijos sulaukti ir aš startuosiu ax.gif
Dabar tai tik lova geriausias draugas biggrin.gif ir nieko nesinori...
Atsakyti
Leonile, o knygos, filmai , koncertai namie per kompą? o rankdarbiai?

Prisiminiau daug senų jau žiūrėtų filmų. Kas rusiškai suprantat, paskutinis fainas kartotas filmas:
http://filmix.net/dr...nelli-1994.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo willow: 08 lapkričio 2014 - 12:49
rytoj, t.y. trečiadienį, 19.30 val. per TV3, laidoje "Kvieskite daktarą" kalbės apie krūties vėžį, gal kam bus naudinga 4u.gif
Atsakyti
noriu paklausti, nes nezinau, kaip elgtis, turiu drauge, kuri serga veziu (gydymo jau nera) mts isplitusios visame kune, kauluose, plauciuose, kepenyse ir t.t. Ji pati praso ir meldzia sau greitos mirties...
Labai noriu ja aplankyti, bet nezinau, nei ka sakyti, nei kaip palaikyti, niekada nesusiduriau tokioje siuacijoje. Ka nuejus sakyti? zodziai "viskas bus gerai" cia jau nebetinkami
Atsakyti
Kadangi nepažįstu tavo draugės, tai nežinau jos charakterio. Man irgi išplitę visur, bet graibaus už šiaudo ir jei pradėtų marinti, dar nelabai norėčiau ta tema kalbėt. O gal pasidomėk, kas jai patinka, kokią knygą nori perskaityt, filmą pažiūrėt, kartu galetumet, paskui jį apkalbėt - nereikia gal apie ligą , jal ji nenori, bet sakau, reik pažint žmogų. Reikia būrt labai labai nuoširdžiam tokių jautrių susitikimų metu ir klausyt ne savęs, o pašnekovo, jį girdėt.
Atsakyti
Šiandien aplankiau savo draugę, nupirkau knygą, neskaitymui, tik paveiksliukų pažiūrėti, žinojau, kad jai patiks. Tokios būklės ji jau nebegali skaityti. Labai prastai jai, sveria vos 36 kg. į tualetą nesikelia....bet nepaisant visko, dar sugeba šypsotis wub.gif Būtumėte girdėjusios su kokiu pasididžiavimu ji man pasakė, kad onkologė, jai pasakė, kad gyventi jai liko 2 sav. O va ji jau 2 mėnesius gyvena.
labai gera buvo ją apkabinti wub.gif pabūti...

Ji labai tiki pomirtiniu gyvenimu, tai man išeinant pasakė, kad susitiksime dar, jeigu ne šitam, tai aname pasaulyje....

Atsakyti
Tikėjimas suteikia daug stiprybės sergant šia liga ir palengvina dvasines kančiias pabaigoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo willow: 14 lapkričio 2014 - 22:12
Kažkada kalbėjom apie daržovių rauginimą. Kadangi dabar raugimo metas, naujajame Rasų žunale Nr22 nemažai receptų, gal kam patiks.
Atsakyti