Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuves, ebay.com

QUOTE(salduke @ 2013 09 21, 13:56)

Tik Carter's nusivyliau, panašu į padielkę  doh.gif

Gal iš Zulily pirkot? g.gif nes man tikrai sukėlė įtarumų Carters komplektukai iš Zulily...nes nėr viduj Carters štampuko ir flyso kokybė ne tokia,kaip perkant iš carters.com doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ellijai @ 2013 09 21, 12:59)
Sveikos, gal kas zinote carters combio 6- 6x koks cia dydis, aciu 4u.gif

Tai butu sesiametems ir kiek viresnems,zenklas x vadinas didesnis dydis arba gali buti stambesnems.
Papildyta:
Tik kombiai mazinti,neapsirikite...
Papildyta:
QUOTE(Bluntė @ 2013 09 21, 13:13)
Gal iš Zulily pirkot?  g.gif  nes man tikrai sukėlė įtarumų Carters komplektukai iš Zulily...nes nėr viduj Carters štampuko ir flyso kokybė ne tokia,kaip perkant iš carters.com  doh.gif

Carter;s originalai turi savo zenklinima,galejo buti"padelka"siuo atveju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 21, 10:33)
Pasisokom nerealiai, vyras    sulauke manes.. ir juokias, sako negana to kad grizai  veliau nei sakei biggrin.gif tikejos jog iki 24 grisiu
  tai dar ir persirengusi  lotuliukas.gif

zoodziu...

Aciu Visoms, buvo  geriau nei super  wub.gif

aha su persiringimui gerai tu cia ir taip greitai lotuliukas.gif
ir as noriu padekot mergaitem uz praleista puiku laika ,kad daugiau tokiu pasimatymu butu drinks_cheers.gif zinojau kur einu biggrin.gif
o Proksi ,kuri labiausiai nenorejo eiti ,galiausiai su mumis linksminosi lotuliukas.gif
molodec thumbup.gif
Atsakyti
Supykau ant carters cool.gif ką dabar reikia panai žiemai pirkt g.gif
O man įtarimą sukėlė www.cookieskids.com pirkti Calvin Klein triusikėliai-na tokie kaip pradedančios siuvėjos siūti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 09 21, 15:36)
Supykau ant carters  cool.gif ką dabar reikia panai žiemai pirkt  g.gif
O man įtarimą sukėlė www.cookieskids.com pirkti Calvin Klein triusikėliai-na tokie kaip pradedančios siuvėjos siūti  rolleyes.gif

as tada pabijojau juos uzsakineti ,kazkaip nekele man pasitikejimo
bet gavau va toki kostiumeli is tos pardes ,nepamenu firmos ,tai likau juo patenkinta .

user posted image][u][/u][/URL]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evvva: 21 rugsėjo 2013 - 14:45
QUOTE(rapoja @ 2013 09 21, 14:36)
Supykau ant carters  cool.gif ką dabar reikia panai žiemai pirkt  g.gif
O man įtarimą sukėlė www.cookieskids.com pirkti Calvin Klein triusikėliai-na tokie kaip pradedančios siuvėjos siūti  rolleyes.gif

Ta pati tik didesni dydi,zinoma neaisku ar kainos bus tokios kaip kad jus pirkot g.gif
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2013 09 21, 15:44)
as tada  pabijojau juos uzsakineti ,kazkaip nekele man pasitikejimo
bet gavau va toki kostiumeli is tos pardes ,nepamenu firmos ,tai likau juo patenkinta .

dukroms pirkau,tai įdomūs pasirodė,bet netvirtinu,nes nežinau 4u.gif
QUOTE(L*A*K*Š*M*I @ 2013 09 21, 15:47)
Ta pati tik didesni dydi,zinoma neaisku ar kainos bus tokios  kaip kad jus pirkot g.gif

kainos kitos,o ir dydžio 2-iem dydžiais didesnio tokio nėra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(L*A*K*Š*M*I @ 2013 09 21, 14:47)
Ta pati tik didesni dydi,zinoma neaisku ar kainos bus tokios  kaip kad jus pirkot g.gif

Kur mastau.gif gauti geros kokybes chalata--vyrui(nenorim vaflinio ir flyso)
Atsakyti
Aciu didelis merginos jums uz siuntinuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(L*A*K*Š*M*I @ 2013 09 21, 15:51)

Tomiuko,CK,RL faini,bet pobrangiai;va žiūriu sieroj yra,kad ir toks http://www.sierratra...;colorFamily=04 dar ,jei kodas jam būtų,tai ir kaina nieko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 09 21, 15:11)
Tomiuko,CK,RL faini,bet pobrangiai;va žiūriu sieroj yra,kad ir toks http://www.sierratra...;colorFamily=04 dar ,jei kodas jam būtų,tai ir kaina nieko  ax.gif

Dabar nereikia,bet iki Kaledu turiu rasti ir gauti,labai patraukliai skamba Egiptian cotton,viena toki turejom bet uzsieni patys gavom pirkti,tai nenudevimas tik kad suo patvarke doh.gif per laika ir dar pats nusidevejo
Atsakyti
QUOTE(L*A*K*Š*M*I @ 2013 09 21, 15:51)

Aš pernai Kalėdoms vyrui satino chalatą iš overstock.com pirkau.
Tik dydis netiko, tai iki šiol guli supakuotas, niekas neperka doh.gif
Bet šiaip spalva graži ir atrodo kokybiškas, rekomenduočiau.

Šitas http://www.overstock...54/product.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kipitun: 21 rugsėjo 2013 - 15:32