Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuves, ebay.com

QUOTE(rapoja @ 2013 09 21, 10:43)
laba,o aš dar s norėjau imt  doh.gif nes kiti rūbeliai tinka,o vat kombikas mažas  doh.gif  drinks_cheers.gif įtariu nudidinusių,norinčių keistis  kažin ar bus  unsure.gif
O L manau jau būtų gerai,ar nea  g.gif  4u.gif

L bus gerai bet beilam,nes bus sakycaiu gal tik pirmajai pusei,na zinoma neaisku kiek vaikas per ta laika uzaugs,as imciau dar didesne tada tikimybe didesne kad tik visam pilnam sezonui,na +/- pradziai kiek ilgoka bus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Bluntė @ 2013 09 21, 11:27)
Na o mums kombiukas imtas 3T dar didokas..ale gal užaugs... nes dabar 2metai...

black friday šiaip būna išmeta spec pasiūlymų..bet va pernai nerealių suknelių mažiukei papirkau... GAP superinis kombiukas gal tik 120lt kainavo..bet tobulas  wub.gif  GYmboree tam tikriem rūbeliam tikrai gerų kainų davė...kad ir Kalėdinėm šventėm pasipuošti smile.gif 
nesitikėkit ,kad bus viskas laaabai pigiai, tiesiog spec rūbam tikrai gerų kainų būna  4u.gif

Jums tiks antroje puseje,nes per rudeni/ ir dali ziemos nemazai ugteli vaikuciai 4u.gif
Atsakyti
O tai tie carters kombinezonai taip išeina, neatitinka jų lentelės? doh.gif
Gal kas pasakys, kiek jūsų tas kombis svėrė 4u.gif
Mes laukiam berniukiško, bet 24mėn. blembas kaip nefainiai jei netiks verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elizieja: 21 rugsėjo 2013 - 11:44
aš labai norėčiau mažiukei pagauti GAP kombiuką,kaip pernai pirkom wub.gif nu man jis toks tobulas,kad ir ištisas wub.gif
nieko..su Carters gal ir užsidėsim šiemet..nors turim dar gi Bugą 3T biggrin.gif Dar nežinau ką nešiosim biggrin.gif ot bėda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2013 09 21, 11:43)
O tai tie carters kombinezonai taip išeina, neatitinka jų lentelės?  doh.gif
Gal kas pasakys, kiek jūsų tas kombis svėrė  4u.gif
Mes laukiam berniukiško, bet 24mėn. blembas kaip nefainiai jei netiks  verysad.gif

Neatitinka,nebent dar vaikas netraukia vaiko amziu aprasytam kombiu.
Atsakyti
Merginos, O kurioj pardej per Black friday kašmyriukus jamat???
Atsakyti
QUOTE(L*A*K*Š*M*I @ 2013 09 21, 14:08)
Neatitinka,nebent dar vaikas netraukia vaiko amziu aprasytam kombiu.

na as pirkau savo 4-metei is S dydi, nes M pagal ju size charta yra 5-6 metuku vaikams, kas akivaizdziai turetu buti per dideli, bet kai gavau, ant etiketes buvo parasytas S4, idomu tada mamukai kad gavote kombiukus M dydzio, kad ten ant etikes parasyta ? svoris ir ugis ?
Atsakyti
QUOTE(Biruse @ 2013 09 20, 19:30)
O sakykit, cia gal jau yra 09.10 siunta?Laiskucio negavau... ax.gif

as tikrai nezinau kurios dienos cia siunta biggrin.gif 4u.gif
siandien jei kam patogu galim ideti i silainius, ryt i raudondvari, jei kam patogu parasykit ar pasukit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 09 21, 10:04)
AČIŪ UŽ SIUNTINUKĄ  wub.gif

Oi kaip faina gaut siuntinukus  wub.gif  biggrin.gif  Tik dar visko neišsimatavau.Bet panai carter kombikas mažas  doh.gif Toks fainas,o mažas  verysad.gif Mano M , rašo 5-6 metams,maniškės ūgis  116 cm,tai jau dabar rankovės ir kelnės trumpokos  ax.gif Kaip faina būtų ,kad kažkam netiko L,o reikia M  smile.gif
GAL YRA NORINČIŲ KEISTIS?
MANO M,O REIKIA L  4u.gif

http://www.carters.c...a...der&start=4
user posted image

Sveikutes 4u.gif
As toki pirkau savo 3,5 metu dukrai smile.gif Tai jai gerai, tikiuosi dar kitiems metams bus. Kazkaip mazinti jie.
Atsakyti
ech, kad butu didesniu dydziu wub.gif kaina gerule wub.gif http://www.landsend....418899-_-418936

kazkas pamenu klause apie vaikiskas pizameles - maisiukus , na kur rankos rankovese, o kojos palaidos , su gumute apacioje. Nu zinokit, mums superinis reikalas, ypatingai pampi gerai nakti keisti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Biškis: 21 rugsėjo 2013 - 12:39
Dėkoju Lauretai, Julijai, Ingutei už siuntinuką 4u.gif

Tik Carter's nusivyliau, panašu į padielkę doh.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas zinote carters combio 6- 6x koks cia dydis, aciu 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,ateinu padekoti temos seimininkems uz visus grozius,kuriu nuolat gaunu thumbup.gif wub.gif jus superines,mergaites,tiek visokiu lobiu prigaudote wub.gif oro_buckis.gif Sikart baisiai patenkinta esu,nes viskas tiko idealiai,nors jau buvau palaidojusi viltis-maniau Timberlandai bus dideli,kaip,kad daugumai pasitaike,o man idealiai su 25,6cm vidutinio plocio peda 9 dydis tiko idealiai thumbup.gif o patogus bigsmile.gif wub.gif as apie siuos baciukus kalbu:
user posted image
Tik va MB atisake sias tapkytes deveti,sake stringu jam nereik lotuliukas.gif
o as ciupau negalvodama doh.gif gal kuri norite?dydis 11,viso pado ilgis 30cm 50lt
user posted image
Atsakyti