Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuves, ebay.com

QUOTE(Bluntė @ 2013 09 21, 09:54)
taigi viską suprantu  4u.gif  4u.gif  4u.gif  čia sakau emocijos išsiveržė kažko tais  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Tai gal kam nors netik ir pasiulis jum Blunte?smile.gif kai kuriu ne po viena nupirko!;) tai pat ir su vyr paltuku!
Papildyta:
QUOTE(zeneta @ 2013 09 21, 09:34)
Biunte ko tu pergyveni-nusipirksim geresniu  4u.gif zinau kurie kasmyrai geresni uz crew irgi nusipirksim tik laukiam black friday  4u.gif

Zeneta, o kada tas black friday?smile.gif kokiu ir kur buna beru pasiulimu?smile.gif
Papildyta:
QUOTE(proksi @ 2013 09 21, 10:05)
gerai sekes thumbup.gif  aciu valytei parveze namo, nes taksi issikviesti buvo be sansu  biggrin.gif

Ar daug susirinko?smile.gif kazkaip neisdrisau atvaziuot:)))
Atsakyti
black friday lapkricio gale...apie kasmyriukus patylesiu biggrin.gif ten gaut ir pagaut sunku 4u.gif bet kai bus imesiu nuorodas 4u.gif paeitu metu derlius buvo 5 kasmyrai is tos pardes -uz 30 dol bet stori ir ziauriai silti...be to mezgimas-nesiburbuliuoja ne vienas kai jcrew kasmyrai per metus jau lenda dauguma siulu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 21 rugsėjo 2013 - 10:01
AČIŪ UŽ SIUNTINUKĄ wub.gif

Oi kaip faina gaut siuntinukus wub.gif biggrin.gif Tik dar visko neišsimatavau.Bet panai carter kombikas mažas doh.gif Toks fainas,o mažas verysad.gif Mano M , rašo 5-6 metams,maniškės ūgis 116 cm,tai jau dabar rankovės ir kelnės trumpokos ax.gif Kaip faina būtų ,kad kažkam netiko L,o reikia M smile.gif
GAL YRA NORINČIŲ KEISTIS?
MANO M,O REIKIA L 4u.gif

http://www.carters.c...a...der&start=4
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 09 21, 11:00)
black friday lapkricio gale...apie kasmyriukus patylesiu  biggrin.gif  ten gaut ir pagaut sunku  4u.gif  bet kai bus imesiu nuorodas  4u.gif paeitu metu derlius buvo 5 kasmyrai is tos pardes -uz 30 dol bet stori ir ziauriai silti...be to mezgimas-nesiburbuliuoja ne vienas kai jcrew kasmyrai per metus jau lenda dauguma siulu  biggrin.gif

Tai per black friday daug kur buna geru nuolaidu?smile.gif ar tie kasimyriukai buna xxs? Kas musu xs atitiktu:)
Atsakyti
Kažkaip daug gėrių pernai ir per Black friday buvo ir dieną prieš rolleyes.gif Jau laukiu šiemet ko bus rolleyes.gif
Atsakyti
Kokiose parduotuvese buvo?smile.gif ir po kiek % nuolaida?smile.gif
Mergaites o is vis buna geru nuolaidu michael kors hamilton rankinem? Kol kas niekur nemaciau:(
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 09 21, 08:26)
Labas rytas smile.gif aciu visai komandai zusiuntinuka viskas tiko jt patiko smile.gif tik va carters striukyte labai miela ir tikrai stora ir silta deja mazoka mano pupai, tai galiu perleisti, kai pirkom buvo gera akcija, dabar ziuriu vel kainos pekele, dydis S(4), tikrai atitinka.

https://www.carters....html?quantity=1

Laba 4u.gif zinokit mergaites mes Carter's labai viska megstam ir siaip rubai ju ne tik atitinka amziu bet ir kiek ilgiau dar tinka(bent mano atveju)nors mano nera is isskirtinuju merginuke,atitinka amziaus skale,bet vat striukes visada mazintos,jas ne tik kad vienu bet dviem dydziai turit pirkti. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rapoja @ 2013 09 21, 10:04)
AČIŪ UŽ SIUNTINUKĄ  wub.gif

Oi kaip faina gaut siuntinukus  wub.gif  biggrin.gif  Tik dar visko neišsimatavau.Bet panai carter kombikas mažas  doh.gif Toks fainas,o mažas  verysad.gif Mano M , rašo 5-6 metams,maniškės ūgis  116 cm,tai jau dabar rankovės ir kelnės trumpokos  ax.gif Kaip faina būtų ,kad kažkam netiko L,o reikia M  smile.gif
MANO M,O REIKIA L  4u.gif

user posted image

Labas rapoja,jos stirpriai mazintos,gaila kad seniau neuzmaciau jusu postu perkant,imkit dviem dydziais didesnes... 4u.gif
Plaidines,pizamukes ir kitokie ne outwear rubai carteriuku atitnka tikrai,mano irgi 116ugio,viska pataikom is auksciau minetu..
Atsakyti
QUOTE(L*A*K*Š*M*I @ 2013 09 21, 11:37)
Labas rapoja,jos stirpriai mazintos,gaila kad seniau neuzmaciau jusu postu perkant,imkit dviem dydziais didesnes... 4u.gif
Plaidines,pizamukes ir kitokie ne outwear rubai carteriuku atitnka tikrai,mano irgi 116ugio,viska pataikom is auksciau minetu..

laba,o aš dar s norėjau imt doh.gif nes kiti rūbeliai tinka,o vat kombikas mažas doh.gif drinks_cheers.gif įtariu nudidinusių,norinčių keistis kažin ar bus unsure.gif
O L manau jau būtų gerai,ar nea g.gif 4u.gif
Atsakyti
Va ir man idomu, kaip ten bus per Black Friday g.gif vasara labai laukiau liepos 4d, bet mano norimai prekei jokios nuolaidos nebuvo doh.gif as cia dar palyginti naujoke, nei metu nera kai pradejau pirkinetis, kitais metais jau bus aiskiau ko tiketis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 09 21, 11:04)
AČIŪ UŽ SIUNTINUKĄ  wub.gif

Oi kaip faina gaut siuntinukus  wub.gif  biggrin.gif  Tik dar visko neišsimatavau.Bet panai carter kombikas mažas  doh.gif Toks fainas,o mažas  verysad.gif Mano M , rašo 5-6 metams,maniškės ūgis  116 cm,tai jau dabar rankovės ir kelnės trumpokos  ax.gif Kaip faina būtų ,kad kažkam netiko L,o reikia M  smile.gif
MANO M,O REIKIA L  4u.gif

user posted image

Nuliudinote verysad.gif mes sian vaziuosime pasiimti si grozi, bet musu dydis ir amzius,ugis kaip ir Jusu. Reiskia ir mums netiks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2013 09 21, 11:51)
Va ir man idomu, kaip ten bus per Black Friday g.gif vasara labai laukiau liepos 4d, bet mano norimai prekei jokios nuolaidos nebuvo doh.gif as cia dar palyginti naujoke, nei metu nera kai pradejau pirkinetis, kitais metais jau bus aiskiau ko tiketis biggrin.gif

Ir as pirku pirmus metus:) tai liepos 4 sulaukiau, irgi nieko ipatingo nebuvo:(( ir idomu kaip su black friday bus:)
Atsakyti
Na o mums kombiukas imtas 3T dar didokas..ale gal užaugs... nes dabar 2metai...

black friday šiaip būna išmeta spec pasiūlymų..bet va pernai nerealių suknelių mažiukei papirkau... GAP superinis kombiukas gal tik 120lt kainavo..bet tobulas wub.gif GYmboree tam tikriem rūbeliam tikrai gerų kainų davė...kad ir Kalėdinėm šventėm pasipuošti smile.gif
nesitikėkit ,kad bus viskas laaabai pigiai, tiesiog spec rūbam tikrai gerų kainų būna 4u.gif
Atsakyti