Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuves, ebay.com

Laureta o kada mazdaug nusimato Kauno siunta?
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2013 09 20, 20:54)
siandien nupirkta aero

Laureta, paziurek pastuke mano nupirkta ar ne? Patvirtinimo negavau ax.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Gal turit koduką 6pm? Kada žadat imt?
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2013 09 20, 20:59)
Laureta o kada mazdaug nusimato Kauno siunta?

savaitgali turi buti 4u.gif

QUOTE(eglute-2002 @ 2013 09 20, 21:10)
Laureta, paziurek pastuke mano nupirkta ar ne? Patvirtinimo negavau ax.gif

ka tik patvirtinau 4u.gif

QUOTE(zuika23 @ 2013 09 20, 21:14)
Sveiki  4u.gif Gal turit koduką 6pm? Kada žadat imt?

neturim ne vieno uzsakymo siuo metu, 4u.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz siuntinuka 4u.gif
Netiko kelnes.Labai man dideles.gal kas noretu?Pirktos su didele nuolaida.Labai kokybiskos 8d. 73Lt(kiek ir man kainavo)
Liemuo- 84cm,klubai~108cm

http://www.anntaylor...faultColor=1212
Atsakyti
QUOTE(Dabartė @ 2013 09 20, 20:53)
Tai jau tikrai greit atskrido. Turbūt oras atšals, nes šiltų kelnių namams gausiu  biggrin.gif

Aš tai dar tik avalynę "čekinu" smile.gif Šiandien pirmąsyk spėjau į ideeli red seilą, tai su nekantrumu lauksiu CK 2 bliuzelių ir švarkelio (ar nebūsiu su dydžiais prašovus karsta.gif).

Nežinau, įdomu/aktualu kitoms, bet parašysiu:

- Esu be galo patenkinta šiais bačiukais wub.gif Rudus, kadangi gerokai pigiau kainavo, ėmiau rolleyes.gif Negaliu nešiot aukštų kulnų, tai daug ką "prarandu" grožio atžvilgiu, bet šitie ir kulniuką turi, ir šiaip prie kojos tiesiog limpa thumb_yello.gif Rekomenduoju 4u.gif

- O štai šie (pirkau kiek pigiau) ant kojos tikrai labai gražiai atrodo, bet kokybe jų (ne pačių batų, bet "odos") stipriai abejoju g.gif Nepatarčiau.

Ačiū Lauretai, Ingai ir Julijai aciuks.gif

Papildyta:
Pakartosiu klausimą, gal kas patars? 4u.gif
QUOTE(Borzika @ 2013 09 20, 18:02)
kuriose storėse geriausiai dairytis moteriškos pūkinės striukės (iki kelių ar ilgesnės)? Yra tikimybė dar iki šios žiemos sulaukt gerų nuolaidų?
Atsakyti
QUOTE(B M W @ 2013 09 20, 21:33)
Aciu mergaites uz siuntinuka 4u.gif
Netiko kelnes.Labai man dideles.gal kas noretu?Pirktos su didele nuolaida.Labai kokybiskos 8d. 73Lt(kiek ir man kainavo)
Liemuo- 84cm,klubai~108cm

http://www.anntaylor...faultColor=1212

aciukas jums. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Borzika @ 2013 09 20, 22:04)

Ačiū Lauretai, Ingai ir Julijai aciuks.gif
Papildyta:
Pakartosiu klausimą, gal kas patars? 4u.gif

aciukas uz pirkinukus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laureta: 20 rugsėjo 2013 - 23:05
Sveikos,šiandien man vestuves,nuotaikos nulis.Batukai,už kuriuos sumokėta 09.03 nespejo ateiti.Na kodėl čia tos siuntos taip ilgai eina?užsakoma labai operatyviai,skaičiai irgi pakankamai greit gaunami,nu bet tas siuntinio keliavimo laikas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soni: 21 rugsėjo 2013 - 07:04
Labas rytas.

Pirmiausia, su sidabru!

Borzika, aš rekomenduočiau Landsend striukes. Mamai pernai žiemą parsiunčiau paltą, tai liuks - ilgas paltas, neperpučiamas, pūkinis, bet nėra storas, pūkai nelenda. Kaina buvo tada iš vis - berods 220 Lt gavosi. Tik ten dydžiai, tai...

Soni, man tai klausimas kilo (nepiktybinis toks) - o kodėl taip ilgai laukėt? Juk žinojot, kad vestuvės, o batus tik prieš pora savaičių užsisakėt.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Skaiciukai issiusti. Sestadienio vakara dar bus skaiciuku 4u.gif

QUOTE(Soni @ 2013 09 21, 07:59)
Sveikos,šiandien man vestuves,nuotaikos nulis.Batukai,už kuriuos sumokėta 09.03 nespejo ateiti.Na kodėl čia tos siuntos taip ilgai eina?užsakoma labai operatyviai,skaičiai irgi pakankamai greit gaunami,nu bet tas siuntinio keliavimo laikas...

as issiunciau skaiciukus 2 d., Jus mokejote 8 d. Siunta issiusta su jusu preke 6 d. 4u.gif Pries perkantis jus neminejote kad skubu 4u.gif Siunta Kauna pasieks savaitgali... sekmadieni 4u.gif
Atsakyti
Bet ar verta rizikuoti su pirkiniu, jei jo taip skubiai reikia 4u.gif

nors aš irgi be nuotaikos šiandien...Savaitės pradžioj ,kai klausiau apie skaičiukus dėl kašmyriukų, tai net Ingutė temoj man žadėjo,kad tikrai sulauksiu TO užsakymo skaičiukų sad.gif .. Rašyta buvo,kad atšaukti tik S ir kito dydžio megstukai... Sėdžiu rami,kaip belgas..skaičių vis nėr..Užsakymas siųstas 12val47min, prieš visą masinį pirkimą... Taigi vėl pasiklausiu kaip su megstukais. ir dabar parašo man ,kad nebus mano megstukų g.gif nei mėlyno, nei rožinio..Na sutinku mergytės,kad mėlynas išgraibstytas buvo(nors turiu patvirtinimą,kad nupirktas) , nu bet rožinis tikrai buvo..Plius nei žodžio ,kad atmesti XS užsakymai...
Man tikrai kažkaip negražiai čia viskas atrodo su mano užsakymu..nes nei žodžio,kad kažkas buvo atšaukta... ir tiek pažadų,kad tikrai gausiu... g.gif g.gif Tai vadinasi matėt,kad yra..
Ingut, laureta- kiek gauta XS rožinių megstukų? ar tikrai pagal užsakymus visi skaičiukai ir išsiuntinėti? Sutikit merginos,kad mano buvo vienas pirmųjų užsakymų... ir jei perleisti kitur skaičiukai, tai labai nesmagu man schmoll.gif

Vaikas serga. megstukų nėr.... ot savaitgalis biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bluntė: 21 rugsėjo 2013 - 07:38

Savaitgali Ingutes nebus. Ir as noreciau pailseti. Pirkimu nedarysim 4u.gif Grazaus savaitgalio 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Bluntė @ 2013 09 21, 08:37)
Bet ar verta rizikuoti su pirkiniu, jei jo taip skubiai reikia  4u.gif 
nors aš irgi be nuotaikos šiandien...Savaitės pradžioj ,kai klausiau apie skaičiukus dėl kašmyriukų, tai net Ingutė temoj man žadėjo,kad tikrai sulauksiu TO užsakymo skaičiukų sad.gif .. Rašyta buvo,kad atšaukti tik S ir kito dydžio megstukai... Sėdžiu rami,kaip belgas..skaičių vis nėr..Užsakymas siųstas 12val47min, prieš visą masinį pirkimą... Taigi vėl pasiklausiu kaip su megstukais. ir dabar parašo man ,kad nebus mano megstukų  g.gif  nei mėlyno, nei rožinio..Na sutinku mergytės,kad mėlynas išgraibstytas buvo(nors turiu patvirtinimą,kad nupirktas) , nu bet rožinis tikrai buvo..Plius nei žodžio ,kad atmesti XS užsakymai...
Man tikrai kažkaip negražiai čia viskas atrodo su mano užsakymu..nes nei žodžio,kad kažkas buvo atšaukta... ir tiek pažadų,kad tikrai gausiu...  g.gif  g.gif  Tai vadinasi matėt,kad yra..
Ingut, laureta- kiek gauta XS rožinių megstukų? ar tikrai pagal užsakymus visi skaičiukai ir išsiuntinėti? Sutikit merginos,kad mano buvo vienas pirmųjų užsakymų... ir jei perleisti kitur skaičiukai, tai labai nesmagu man  schmoll.gif 

Vaikas serga. megstukų nėr.... ot savaitgalis  biggrin.gif  biggrin.gif

Kiek parduotuve atsiunte megztuku, tiek eiles tvarka buvo isdalinta.
Nedasiunte, parsigrazinau pinigus. Uz megztukus visos susimokejo, prekes issiustos 4u.gif Su jcrew baigta. 4u.gif
Atsakyti