Laureta o kada mazdaug nusimato Kauno siunta?
QUOTE(laureta @ 2013 09 20, 20:54)
siandien nupirkta aero
Laureta, paziurek pastuke mano nupirkta ar ne? Patvirtinimo negavau
Sveiki Gal turit koduką 6pm? Kada žadat imt?
QUOTE(sau_lu_te @ 2013 09 20, 20:59)
Laureta o kada mazdaug nusimato Kauno siunta?
savaitgali turi buti
QUOTE(eglute-2002 @ 2013 09 20, 21:10)
Laureta, paziurek pastuke mano nupirkta ar ne? Patvirtinimo negavau
ka tik patvirtinau
QUOTE(zuika23 @ 2013 09 20, 21:14)
Sveiki Gal turit koduką 6pm? Kada žadat imt?
neturim ne vieno uzsakymo siuo metu,
Aciu mergaites uz siuntinuka
Netiko kelnes.Labai man dideles.gal kas noretu?Pirktos su didele nuolaida.Labai kokybiskos 8d. 73Lt(kiek ir man kainavo)
Liemuo- 84cm,klubai~108cm
http://www.anntaylor...faultColor=1212
Netiko kelnes.Labai man dideles.gal kas noretu?Pirktos su didele nuolaida.Labai kokybiskos 8d. 73Lt(kiek ir man kainavo)
QUOTE(Dabartė @ 2013 09 20, 20:53)
Tai jau tikrai greit atskrido. Turbūt oras atšals, nes šiltų kelnių namams gausiu
Aš tai dar tik avalynę "čekinu" Šiandien pirmąsyk spėjau į ideeli red seilą, tai su nekantrumu lauksiu CK 2 bliuzelių ir švarkelio (ar nebūsiu su dydžiais prašovus ).
Nežinau, įdomu/aktualu kitoms, bet parašysiu:
- Esu be galo patenkinta šiais bačiukais Rudus, kadangi gerokai pigiau kainavo, ėmiau Negaliu nešiot aukštų kulnų, tai daug ką "prarandu" grožio atžvilgiu, bet šitie ir kulniuką turi, ir šiaip prie kojos tiesiog limpa Rekomenduoju
- O štai šie (pirkau kiek pigiau) ant kojos tikrai labai gražiai atrodo, bet kokybe jų (ne pačių batų, bet "odos") stipriai abejoju Nepatarčiau.
Ačiū Lauretai, Ingai ir Julijai
Papildyta:
Pakartosiu klausimą, gal kas patars?
QUOTE(Borzika @ 2013 09 20, 18:02)
kuriose storėse geriausiai dairytis moteriškos pūkinės striukės (iki kelių ar ilgesnės)? Yra tikimybė dar iki šios žiemos sulaukt gerų nuolaidų?
QUOTE(B M W @ 2013 09 20, 21:33)
Aciu mergaites uz siuntinuka
aciukas jums.
Papildyta:
QUOTE(Borzika @ 2013 09 20, 22:04)
aciukas uz pirkinukus
Sveikos,šiandien man vestuves,nuotaikos nulis.Batukai,už kuriuos sumokėta 09.03 nespejo ateiti.Na kodėl čia tos siuntos taip ilgai eina?užsakoma labai operatyviai,skaičiai irgi pakankamai greit gaunami,nu bet tas siuntinio keliavimo laikas...
Labas rytas.
Pirmiausia, su sidabru!
Borzika, aš rekomenduočiau Landsend striukes. Mamai pernai žiemą parsiunčiau paltą, tai liuks - ilgas paltas, neperpučiamas, pūkinis, bet nėra storas, pūkai nelenda. Kaina buvo tada iš vis - berods 220 Lt gavosi. Tik ten dydžiai, tai...
Soni, man tai klausimas kilo (nepiktybinis toks) - o kodėl taip ilgai laukėt? Juk žinojot, kad vestuvės, o batus tik prieš pora savaičių užsisakėt.
Pirmiausia, su sidabru!
Borzika, aš rekomenduočiau Landsend striukes. Mamai pernai žiemą parsiunčiau paltą, tai liuks - ilgas paltas, neperpučiamas, pūkinis, bet nėra storas, pūkai nelenda. Kaina buvo tada iš vis - berods 220 Lt gavosi. Tik ten dydžiai, tai...
Soni, man tai klausimas kilo (nepiktybinis toks) - o kodėl taip ilgai laukėt? Juk žinojot, kad vestuvės, o batus tik prieš pora savaičių užsisakėt.
Labas rytas
Skaiciukai issiusti. Sestadienio vakara dar bus skaiciuku
as issiunciau skaiciukus 2 d., Jus mokejote 8 d. Siunta issiusta su jusu preke 6 d. Pries perkantis jus neminejote kad skubu Siunta Kauna pasieks savaitgali... sekmadieni
Skaiciukai issiusti. Sestadienio vakara dar bus skaiciuku
QUOTE(Soni @ 2013 09 21, 07:59)
Sveikos,šiandien man vestuves,nuotaikos nulis.Batukai,už kuriuos sumokėta 09.03 nespejo ateiti.Na kodėl čia tos siuntos taip ilgai eina?užsakoma labai operatyviai,skaičiai irgi pakankamai greit gaunami,nu bet tas siuntinio keliavimo laikas...
as issiunciau skaiciukus 2 d., Jus mokejote 8 d. Siunta issiusta su jusu preke 6 d. Pries perkantis jus neminejote kad skubu Siunta Kauna pasieks savaitgali... sekmadieni
Bet ar verta rizikuoti su pirkiniu, jei jo taip skubiai reikia
nors aš irgi be nuotaikos šiandien...Savaitės pradžioj ,kai klausiau apie skaičiukus dėl kašmyriukų, tai net Ingutė temoj man žadėjo,kad tikrai sulauksiu TO užsakymo skaičiukų .. Rašyta buvo,kad atšaukti tik S ir kito dydžio megstukai... Sėdžiu rami,kaip belgas..skaičių vis nėr..Užsakymas siųstas 12val47min, prieš visą masinį pirkimą... Taigi vėl pasiklausiu kaip su megstukais. ir dabar parašo man ,kad nebus mano megstukų nei mėlyno, nei rožinio..Na sutinku mergytės,kad mėlynas išgraibstytas buvo(nors turiu patvirtinimą,kad nupirktas) , nu bet rožinis tikrai buvo..Plius nei žodžio ,kad atmesti XS užsakymai...
Man tikrai kažkaip negražiai čia viskas atrodo su mano užsakymu..nes nei žodžio,kad kažkas buvo atšaukta... ir tiek pažadų,kad tikrai gausiu... Tai vadinasi matėt,kad yra..
Ingut, laureta- kiek gauta XS rožinių megstukų? ar tikrai pagal užsakymus visi skaičiukai ir išsiuntinėti? Sutikit merginos,kad mano buvo vienas pirmųjų užsakymų... ir jei perleisti kitur skaičiukai, tai labai nesmagu man
Vaikas serga. megstukų nėr.... ot savaitgalis
nors aš irgi be nuotaikos šiandien...Savaitės pradžioj ,kai klausiau apie skaičiukus dėl kašmyriukų, tai net Ingutė temoj man žadėjo,kad tikrai sulauksiu TO užsakymo skaičiukų .. Rašyta buvo,kad atšaukti tik S ir kito dydžio megstukai... Sėdžiu rami,kaip belgas..skaičių vis nėr..Užsakymas siųstas 12val47min, prieš visą masinį pirkimą... Taigi vėl pasiklausiu kaip su megstukais. ir dabar parašo man ,kad nebus mano megstukų nei mėlyno, nei rožinio..Na sutinku mergytės,kad mėlynas išgraibstytas buvo(nors turiu patvirtinimą,kad nupirktas) , nu bet rožinis tikrai buvo..Plius nei žodžio ,kad atmesti XS užsakymai...
Man tikrai kažkaip negražiai čia viskas atrodo su mano užsakymu..nes nei žodžio,kad kažkas buvo atšaukta... ir tiek pažadų,kad tikrai gausiu... Tai vadinasi matėt,kad yra..
Ingut, laureta- kiek gauta XS rožinių megstukų? ar tikrai pagal užsakymus visi skaičiukai ir išsiuntinėti? Sutikit merginos,kad mano buvo vienas pirmųjų užsakymų... ir jei perleisti kitur skaičiukai, tai labai nesmagu man
Savaitgali Ingutes nebus. Ir as noreciau pailseti. Pirkimu nedarysim Grazaus savaitgalio
Papildyta:
QUOTE(Bluntė @ 2013 09 21, 08:37)
Bet ar verta rizikuoti su pirkiniu, jei jo taip skubiai reikia
Kiek parduotuve atsiunte megztuku, tiek eiles tvarka buvo isdalinta.
Nedasiunte, parsigrazinau pinigus. Uz megztukus visos susimokejo, prekes issiustos Su jcrew baigta.