Tai merginos, kurios negalejo, tingejo arba ziurejo krepsini preita meeta, arba nori vel pakartot renkames si ketvirtadieni
Kas jungiasi
Zeneta?
Blunte? ir etc....
Inga, tikiuosi tu galesi
QUOTE(armeda @ 2013 09 23, 19:41)
Merginos gal kas nors galetumete pakomentuoti dydzius situ batuku Lansend ? jei imciau 9 jie bus 40 dydzio? gal kas turi landsend batus ir gali pagelbeti beje jie su kailiu viduje ar cia tik isoreje kailiukas?
http://www.landsend....H=Shopping_Cart
http://www.landsend....H=Shopping_Cart
nzn batuku dydzio
QUOTE(proksi @ 2013 09 23, 19:48)
Ingute, zinau recepta, kaip tavo gerklei pagelbeti ... ogi dar karteli taip pasedeti smagiai
oj nea.... vyras tada nebeiseis su jumis
QUOTE(Eglute @ 2013 09 23, 19:56)
Tai merginos, kurios negalejo, tingejo arba ziurejo krepsini preita meeta, arba nori vel pakartot renkames si ketvirtadieni
Kas jungiasi
Zeneta?
Blunte? ir etc....
Inga, tikiuosi tu galesi
Kas jungiasi
Zeneta?
Blunte? ir etc....
Inga, tikiuosi tu galesi
as kol kas neprakalbanti, savijauta tokia ne kokia tad labai bijau zadeti si ketvirtadieni. bet tikrai pasistengciau jei tik susirinktumem
QUOTE(Eglute @ 2013 09 23, 20:56)
Kas jungiasi
Zeneta?
Blunte? ir etc....
Inga, tikiuosi tu galesi
Kas jungiasi
Zeneta?
Blunte? ir etc....
Inga, tikiuosi tu galesi
as pasuoju, ketvirtadieni vaiko gimtadienis, nebent penktadieni, nes penktadieni ir i darba ryte, tad kazkaip dirbanciom nelabai tinkama diena ketvirtadienis
as tai visai noreciau ne si pentadieni, va pvz kita nes jeigu taip kas savaite, mane is namu isvarys
QUOTE(proksi @ 2013 09 23, 20:00)
as pasuoju, ketvirtadieni vaiko gimtadienis, nebent penktadieni, nes penktadieni ir i darba ryte, tad kazkaip dirbanciom nelabai tinkama diena ketvirtadienis
as tai visai noreciau ne si pentadieni, va pvz kita nes jeigu taip kas savaite, mane is namu isvarys
tai kad nepijokavai su mimis tu raganaite
Papildyta:
oj .... evvyte ateis? imsim rimciau gal muj gi neuzteko ...
oj negaliu sedziu juokiuos atsiminus vadinas ejom ramiai pasedeti... oj nebutume mergos...
as jei penktadieni tada is kart apsirengsiu atitinkamai kad paskui po panorama nereiktu begiot ieskant kazko tinkamo as gi sakiau neturiu ka apsirengti, tai teko vietinej skudura nusipirkti kuris metos jau dabar
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 23, 21:06)
tai kad nepijokavai su mimis tu raganaite
Papildyta:
oj negaliu sedziu juokiuos atsiminus vadinas ejom ramiai pasedeti... oj nebutume mergos...
as jei penktadieni tada is kart apsirengsiu atitinkamai kad paskui po panorama nereiktu begiot ieskant kazko tinkamo as gi sakiau neturiu ka apsirengti, tai teko vietinej skudura nusipirkti kuris metos jau dabar
Papildyta:
nu tai po namus tampyk, as va evvai siulau, bet svarstau kita penktadieni, nes kiekviena, tai cia sakes bus, man ir taip sestadieni galva skaudejo as tiek vyno jau seniai negeriau
man kitas penktadienis tinka
eglute kaip tau?
evai tinka kits penkt?
valyte kazi vyras isleis
JMD ir kitos VLN ar bus norinciu dar syk susipazinti
eglute kaip tau?
evai tinka kits penkt?
valyte kazi vyras isleis
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 23, 21:12)
eglute kaip tau?
evai tinka kits penkt?
valyte kazi vyras isleis
eglute kaip tau?
evai tinka kits penkt?
valyte kazi vyras isleis
as tada savo mb irgi isepesiu, kad kitas penktadienis mano, anksti nelaukti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 23, 20:12)
eglute kaip tau?
evai tinka kits penkt?
valyte kazi vyras isleis
eglute kaip tau?
evai tinka kits penkt?
valyte kazi vyras isleis
Oi kaip pavydu
QUOTE(Redazi @ 2013 09 23, 20:17)
Sveiki nusiunciau 6pm uzsakyma gal dar spejau
nupirkau is kart
proksi as nesakysiu sia savaite, kita pasakysiu
elizieja ech butum arciau
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 23, 21:21)
nupirkau is kart
nu tai aisku, cia viskas dar preliuminariai, dar beveik 2 savaites pries akis... man cia ilgas laiko tarpas dabar
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 23, 20:12)
eglute kaip tau?
evai tinka kits penkt?
valyte kazi vyras isleis
eglute kaip tau?
evai tinka kits penkt?
valyte kazi vyras isleis
Galim susipazint ir dar syki. jei pensininkiu nebrokyjat tik man geriau kt savaite. Sia labai rimti darbai.pazadu but be auto.