Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuves, ebay.com

QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 23, 14:05)

evva  aha  smagios  jos neprastos tikrai striukes drinks_cheers.gif

o man jos pasakyciau vienkartines iki skalbimo, nes pukai lenda tai baisu, tad nelabai patarciau pirkti toms, kurios siek tiek terliai, nes klaikiai pukuojasi, ziuriu sau kitokia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 23, 15:25)
aha  .. ir  as nzn  s mastau imti

almute o kiek krutine jusu  xs kad tinka?
Simo  kindle daug pirkau bet visi is amazon buvo 4u.gif

mano krutine 89 cm. tai stengiuosi imti XXS viska is LandsEnd, jeigu yra smile.gif blogiausiu atveju jau XS. neseniai gavau tokia be rankoviu palaidine is ju. grazi, bet XS atitinka musiski koki vos ne L. daznai nesu LandsEnd drabuzelius i siuvykla pasiaurinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilvet @ 2013 09 23, 14:30)
skaitykles as kaledu senio irgi prasysiu  biggrin.gif 

jei kam reikia turiu el.knygas : 50 pilku atspalviu ir 50 tamsesniu atspalviu  biggrin.gif  turbut girdejot apie toki romana su didele raide S    blush2.gif

o tai jei karta parsisiuntei tai gali per koki USB perkelt i kita skaitykle?
As tai imciau, bet pries kaledas:))) nes dar jos neturiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 09 23, 15:38)
o man jos pasakyciau vienkartines iki skalbimo, nes pukai lenda tai baisu, tad nelabai patarciau pirkti toms, kurios siek tiek terliai, nes klaikiai pukuojasi, ziuriu sau kitokia  doh.gif

lotuliukas.gif kosmosas as turejau mamai dovanojau ji nesioja po kaima nes su babcem vazinejas soc darbuotojas ji, ir mal;kas nesioja jom ir etc tai su ta striuke nusivalo ir toliau eina musu bordo spalva, neplove jos dar isvalo ir viskas... pukine isplovus jauciu ne kas butu bet kokia laugh.gif

va del puku nzn faktas lenda maziau nei mano ck ten juoda golfa uzsidedi ir nusimovus kaip visciukas jauties apsiplunksnaves lotuliukas.gif bet vis tiek ji man faina kad ir plunksninsas landsendo bent ant mamos tokiu plunksnu nemacius

panos nupirkau pe rklaida ne toki mergaitei gal kuri norit 1mm ?
http://www.amazon.co...ref=pd_sim_bt_1

Atsakyti
gal vitacost turi koki nuolaidos koda?
Atsakyti
QUOTE(simo4 @ 2013 09 23, 14:46)
o tai jei karta parsisiuntei tai gali per koki USB perkelt i kita skaitykle?
As tai imciau, bet pries kaledas:))) nes dar jos neturiu smile.gif

skaitykles neturiu,skaiciau per ismanuji savo, o knygos pdf formatu pas mane,kompe ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lincikiukas @ 2013 09 23, 15:51)
gal vitacost turi koki nuolaidos koda?

nera koduko, imsime vakare vitacost drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aciu visai komandai uz siuntinuka ir dovaneles 4u.gif Kaip sakoma smulkios dovaneles stiprina draugyste laugh.gif Atskiras aciukas Mantutes dukruzei 4u.gif , idarbinta vaikas mamos.
Atsakyti
QUOTE(sielio @ 2013 09 23, 16:00)
Aciu visai komandai uz siuntinuka ir dovaneles  4u.gif  Kaip sakoma smulkios dovaneles stiprina draugyste  laugh.gif Atskiras aciukas Mantutes dukruzei  4u.gif , idarbinta vaikas mamos.

Aciu ir Jums 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites!
As jau esu namie, galyt trukdyt. biggrin.gif Tik ka grizau...mergaites del siuntinuku, skaitykit prasau kas parasyta laiskelyje del atsiemimo laiko 4u.gif Buvo parasyta, kad siandien dalinu nuo 16 val!!!
Vakar nors ir gimtadeinis buvo irgi dalinau iki 15 val, o keleta mergaiciu, kuriuoms labai reikejo siuntinuku atsieme ir veliau, neasisakaiu, priemiau... 4u.gif O siandien manes namie NEBUVO is ryto! tel darbinio as su savim neimu, nes zinau tikrai, kad skambins be perstojimo biggrin.gif o atsiept as negaliu!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2013 09 23, 12:04)
man amway purskiklis nieko nepadejo,ispursiau visa dideli buteli, neivienos demes neiseme...

Jis padeda riebalų dėmes išimt. Man išima kuo puikiausiai - prieš skalbimą papurškiu ir įmetu į skalbenkę.

QUOTE(Loxxy @ 2013 09 23, 12:24)
Šiaip man laiške rašė, kad šiandien tik nuo 16 val. dalina. Pasižiūrėkit. Paskaitose jei neklystu ji.
ir šiaip, kartais žmonės asmeninį gyvenimą turi ir atsiliepti negali  ax.gif

drinks_cheers.gif

Julieja, mano atidėk, aš greit atvarysiu.
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2013 09 23, 16:20)
Jis padeda riebalų dėmes išimt. Man išima kuo puikiausiai - prieš skalbimą papurškiu ir įmetu į skalbenkę.
drinks_cheers.gif

Julieja, mano atidėk, aš greit atvarysiu.

Ok, atidesiu drinks_cheers.gif
Atsakyti