Sveikos aš vėl su columbia ir klausimais Bet vis neišsirenku Gal kas tokią striukytę turi? Ar ji šilta? Kaip tos blizgios spalvos?
QUOTE(sauleliux @ 2013 09 23, 14:16)
O pas jus regular? Labai domintu matmenys S striukes. Ir koks jos ilgis. Labai buciau dekinga.
Aš tokį pardavinėju dydis S, bet didintas, atitinka M
Pečiai 2X41cm
Tarp pažastų 2X51cm
Klubai 2X54cm
Rankovė nuo peties 63cm
Rankovė nuo pažasties 48cm
Liemuo 2X48cm
Visas ilgis nuo pečių 86cm.
QUOTE(zuika23 @ 2013 09 23, 14:48)
Sveikos aš vėl su columbia ir klausimais Bet vis neišsirenku Gal kas tokią striukytę turi? Ar ji šilta? Kaip tos blizgios spalvos?
ne, ji plonoka, tik dabar vaiksciot. as panasia vaikui is Eddie bauer pirkau. cia tik 150 g uzpildas. labai mazai.
QUOTE(JMD @ 2013 09 23, 10:55)
ne, ji plonoka, tik dabar vaiksciot. as panasia vaikui is Eddie bauer pirkau. cia tik 150 g uzpildas. labai mazai.
150 man rodos ir mūsų kombiuko dabartinio
LABAI laukiam greipfrutu uogienes receptuko su cinamono lazdelem ir anyziu zvaigzdem
kokios cia visos kulinares uogienes tik verda as va pasigirsiu vakar is Beatos knygos dariau troskini kiaulienos su salieru ir obuoliu, troskinta sampane skanu buvo
aha as irgi cia tiek ideju prisigaudau paskui tik skundziuosi kad aplinka kalta del svorio +
Papildyta:
susigundziau ir as landsendu sakykit golfiukai tokie atitinka ar didinti?
http://www.landsend....eneck/id_246472
Papildyta:
susigundziau ir as landsendu sakykit golfiukai tokie atitinka ar didinti?
http://www.landsend....eneck/id_246472
As turiu Landsend paltuka XS tall dydi, jei ka domina, galiu parasyti ismatavimus.
Dar nenesiojau, tai nezinau kaip, o va pirkau pernai pazystamai, tik bordo spalva, tai jai baisiai pukai lindo lauk
Dar nenesiojau, tai nezinau kaip, o va pirkau pernai pazystamai, tik bordo spalva, tai jai baisiai pukai lindo lauk
Dar del tu populiariuju Landsend paltuku paklausiu, gal
tall dydį kas turite? ir kaip ten su tais dydziais yra, tarkim S regular ir S tall plociai bus vienodi, tik ilgiai skirsis, ar gerai suprantu?
tall dydį kas turite? ir kaip ten su tais dydziais yra, tarkim S regular ir S tall plociai bus vienodi, tik ilgiai skirsis, ar gerai suprantu?