Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuves, ebay.com

QUOTE(JMD @ 2013 09 23, 13:26)
o jei noresit, idesiu dar greipfrutu uogienes receptuka su cinamono lazdelem ir anyziu zvaigzdem  rolleyes.gif  tongue.gif  tongue.gif

kaip noriu tos zalios striukes TH...  ax.gif
tik velnias ar savo papus sukisiu i XL  g.gif neturit niekas, kad bent palygint galeciau

Norisi receptelio ax.gif Labai norisi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(niekieno @ 2013 09 23, 12:54)
Turiu tokia S dydzio, namie galiu ismatuoti, jei kam aktualu...
Bet man ji tinkama su 93*68*92

O pas jus regular? Labai domintu matmenys S striukes. Ir koks jos ilgis. Labai buciau dekinga.
Atsakyti
QUOTE(Odeciausia @ 2013 09 23, 14:09)
o su 174 cm ugiu imti regular ar tall?  g.gif

tall man 5cm mazesniai regular tiko

mergytes po pusvalanduko imsim RL galima jungtis prie prkeiu kur raso 25exstra dar taikys - 25% geros kainikes
http://www.ralphlaur...?...768&view=99
Atsakyti
QUOTE(Daivute_DV @ 2013 09 23, 14:06)
As taip pat pagalvojau tik as jungiuosi ne is Lietuvos, tai gal visai Europai, Jcrew dar leidzia pasikeisti i USA puslapi, o factory rik pakeiti eini i pvz, moteru skyriu final sale ir vel kita salis
ir nieko neduoda paziuret:(

QUOTE(Jolaida @ 2013 09 23, 14:10)
Tas pats pas mane. Idomu kaip kitoms merginoms?

pas mane viskas gerai-kaip įprastai, bet pastaruoju metu iš ten neperku-tai gal ir neblokuoja tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sauleliux @ 2013 09 23, 14:16)
O pas jus regular? Labai domintu matmenys S striukes. Ir koks jos ilgis. Labai buciau dekinga.

Regular, grisiu namo, ismatuosiu ir parasysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgux @ 2013 09 23, 13:13)
as imciau tall  mirksiukas.gif nes rankoviu poros cm truks  rolleyes.gif

Tai va, kad tall tik xs yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2013 09 23, 14:22)
pas mane viskas gerai-kaip įprastai, bet pastaruoju metu iš ten neperku-tai gal ir neblokuoja tongue.gif

o kiek jum prekiu rodo Final sale 4u.gif man tik 12 blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 23, 13:59)

JMD  tau manau Xl  bus mazoka jie nurodo XL  mazdaug 80D krutinei  nepamenu kiek te tavoji blush-anim-cl.gif bet    mnau gali but  apspausta per daug nebent megsti taip seksi apsitempti, kaip man vyras padovanojo naktinukus istraukus is maisiuko maniau  Arnas neilis.. bet anie tempias.. siauba skaip atrodau, nu  jam patinka laugh.gif

pas mane 90D, tai zinokis esu rami kaip belgas ir nebepuliuoju su ta striuke. Nes paskum kai ranku nepakelsiu, anokis cia pontas ta striuke.

mergiukai, ta greipfrutu uogiene imesiu vakare. ji pas man vokiskai uzrasyta, reik perrasyt lt kalba. biski uztruks. darbai uzlipo ant galvos, einu nukelsiu juos ant zemes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Odeciausia @ 2013 09 23, 13:24)
Tai va, kad tall tik xs yra  biggrin.gif

tada teks kokias gražias riešines dėtis blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
landsend papildo tikrai dydziu
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 23, 14:28)
o kiek jum prekiu  rodo Final sale  4u.gif  man tik 12 blush-anim-cl.gif

12 irgi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(svile @ 2013 09 23, 13:32)
Ar tik ne Jinafire su tokia TH zalia buvo foto imetus? dar rase,kad ir jai dirzelis aukstai, bet ji aukstesne uz jus. Isvis Jinafire dingus ar as praleidau, mes tiek daug klausinejom jos vakar apie dzinsus, kad issigando ir nebesirodo biggrin.gif

Nedingus, dirbau... Su 100 per krutine L pats tas tos zalios striukes. Dirzas aukstai. Ugis 182, bet liemuo irgi aukstai. Miela ji man uzsisakiau dar viena th tik juoda siuvineta ir be dirzo. Ir lyg ir ilgesne. Ziuresim, kaip bus
Atsakyti