Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuves, ebay.com

QUOTE(JMD @ 2013 09 23, 13:49)
belieka pradet valgyt, kad kol ateis, nekristum lauk  tongue.gif

tiek kudinuos ir perniek irnesakyk.gif virsus L tai nieko bet sortuose L tikrai skesciau ax.gif nes sortus turiu s ir pakanka doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 23 rugsėjo 2013 - 12:53
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 23, 13:13)
o kurios ten merino? ir ar gali ta savo super sexy ideti kur buvai meete..  nu visi b vyrai tavo buvo,taip nesazininga  lotuliukas.gif
bet suknele tikrai efektinga  blush2.gif

niu taip jau ir visi laugh.gif
bet suknele jo,sita tokia ..ipac su tuo liemenuku bombsheliniu kur rodziau tai lotuliukas.gif
o siap mano spalva rauduona yra ,myliu ja,tik uzsidedu ir ji manyje paskesta lotuliukas.gif
ziuriu dabar nera tu sukniu pirkt visai
pvz merino tokia ryskiai rauduona turiu ,si buvo ispirkta ir dar dideliausiom nuolaidom neprasidejus
http://www.landsend....dress/id_233925

o kitu nuorodos net neatsidaro ka turiu
si buvo ant manes tik ji realiai ryskesne ,pati matei ,irgi dabar jos nematau schmoll.gif
http://www.polyvore....ing?id=71388738
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evvva: 23 rugsėjo 2013 - 12:57
QUOTE(sauleliux @ 2013 09 23, 11:32)
Pamenu, nemazai pirkote Landsend si paltuka, ar jis pasiteisino, siltas? Ir kaip ten su dydziais? Klubams apie 103 ar tiktu XS?
user posted image
aciu 4u.gif

XS tikrai bus mazas
Atsakyti
QUOTE(Daivute_DV @ 2013 09 23, 12:50)
sveika, man taip pat, o factory raso, kad yra, bet neatidaro, pvz., mergaiciu skyriuje ismeta tik vienus batelius, galvojau kad tik pas mane taip.

Taip, taip, pas mane tas pats. Jauciuosi ignoruojama JCrew'o - prekiu rodo yra, bet atidaryt neatidaro verysad.gif Ar tik nebus cia lietuvaitems kokia blokada paskelbta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2013 09 23, 13:53)
XS tikrai bus mazas

Turiu tokia S dydzio, namie galiu ismatuoti, jei kam aktualu...
Bet man ji tinkama su 93*68*92
Atsakyti
nus pamatavau Rene Rofe L dydis
krutine ties pazastukais 51x2
liemuo 42x2
klubai 52x2

M

sakyciau jau pratampyta manoji tai rodo po 1cm kakzur tik maziau L dydis naujas

mano krutine 99 bet megu be liemenuko tai iseina 97
liemuo per storiausia vieta 85+-
rura 99

uzsimetus L viskas graziai nugula tikrai ner maisas, nepamenu tavo zeneta ismatavimu, bet pagal mane esi ne daug uz mane smulkesne.

JMD tau manau Xl bus mazoka jie nurodo XL mazdaug 80D krutinei nepamenu kiek te tavoji blush-anim-cl.gif bet mnau gali but apspausta per daug nebent megsti taip seksi apsitempti, kaip man vyras padovanojo naktinukus istraukus is maisiuko maniau Arnas neilis.. bet anie tempias.. siauba skaip atrodau, nu jam patinka laugh.gif

M man irgi gerai, L neseniai gavau dar nepanesiojau, vat idomu su sortais jei L imti tik.. kiek tas sortu platums karta turejau nepamenu ideeli irgu gautus tai maikute gerai bet sortai nuo ruros krito nesamone laugh.gif ir be virsvutes svarbiausia,,,
Papildyta:
QUOTE(evvva @ 2013 09 23, 13:52)
niu taip jau ir visi laugh.gif
bet suknele jo,sita tokia ..ipac su tuo liemenuku bombsheliniu kur rodziau tai  lotuliukas.gif
o siap mano spalva rauduona yra ,myliu ja,tik uzsidedu ir ji manyje paskesta  lotuliukas.gif
ziuriu dabar nera tu sukniu pirkt visai
pvz merino tokia ryskiai rauduona turiu  ,si buvo ispirkta ir dar dideliausiom nuolaidom neprasidejus
http://www.landsend....dress/id_233925

o kitu nuorodos net neatsidaro ka turiu
si buvo ant manes  tik ji realiai ryskesne ,pati matei ,irgi dabar jos nematau  schmoll.gif
http://www.polyvore....ing?id=71388738

as zinok tos raudonos is lands nebuciau niekad emus,atrodo nieko blatno bet ant taves ji efektingai atrode, o kokia spalva pvz man reik? sakei raudonos man negalima rozines ner laugh.gif
juodos ieskoti?
Atsakyti
QUOTE(Jolaida @ 2013 09 23, 14:53)
Taip, taip, pas mane tas pats. Jauciuosi ignoruojama JCrew'o - prekiu rodo yra, bet atidaryt neatidaro verysad.gif Ar tik nebus cia lietuvaitems kokia blokada paskelbta g.gif

As taip pat pagalvojau tik as jungiuosi ne is Lietuvos, tai gal visai Europai, Jcrew dar leidzia pasikeisti i USA puslapi, o factory rik pakeiti eini i pvz, moteru skyriu final sale ir vel kita salis
ir nieko neduoda paziuret:(
Atsakyti
QUOTE(Daivute_DV @ 2013 09 23, 14:06)
As taip pat pagalvojau tik as jungiuosi ne is Lietuvos, tai gal visai Europai, Jcrew dar leidzia pasikeisti i USA puslapi, o factory rik pakeiti eini i pvz, moteru skyriu final sale ir vel kita salis

man rodo buvo 11 prekiu dabar 12 laugh.gif
papilde gal taip
Atsakyti
QUOTE(sauleliux @ 2013 09 23, 11:32)
Pamenu, nemazai pirkote Landsend si paltuka, ar jis pasiteisino, siltas? Ir kaip ten su dydziais? Klubams apie 103 ar tiktu XS?
user posted image
aciu 4u.gif

o su 174 cm ugiu imti regular ar tall? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivute_DV @ 2013 09 23, 13:06)

Tas pats pas mane. Idomu kaip kitoms merginoms?
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2013 09 23, 13:08)
Dar variantas
4 kg moliugo
4 apelsinai (su zieve, tik kaukiukus isimt per miesmale)
2 citrinos (analogiskai)
1,5-2 kg cukraus
Virt 40 min, uzsuku uzsukamais gangciais

Aš tokią uogienę su cukinija vietoj moliūgo viriau, dar obuolių dėjau. Man nepatiko schmoll.gif Galvoju gal pastovėjus jos skonis kiek pasikeistų g.gif Bet turbūt ne...
Atsakyti
QUOTE(Odeciausia @ 2013 09 23, 13:09)
o su 174 cm ugiu imti regular ar tall?  g.gif

as imciau tall mirksiukas.gif nes rankoviu poros cm truks rolleyes.gif
Atsakyti