Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuves, ebay.com

Ingut pas mus,kai savaitgalis, tai mažiukei jėga,su tėčiu tūsas visą dieną,tai niekaip miegot neina pietų miego ir vakar smigo 21. Tai 0.00 pabud,kaip po pietų miego smile.gif na ir nei keltis nei miegot. Ir taip visą naktį. Uch smile.gif

troliuk- mažiukei ėmiau 25,tai jau minimum 15cm tikėjaus biggrin.gif na jai maži,man dideli. Likom abi be batų biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas turit šia striukę, ar atitinka dydžiai?
4u.gif
http://www.hautelook...roduct/11987862
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrap: 23 rugsėjo 2013 - 11:53
ausrap pas julija nevaziuosiu mano prekiu ner tik kai gaus dezutes tada vaziuosiu 4u.gif

as i sia striuke irgi ziuriu
http://www.hautelook...roduct/11987862
M matavaus kitokio modelio tada su 102 krutine verze blush2.gif dabar galvoju gal tiktu.. irgi idomu.. su 99 ar tiks man M panos?

na labai kaina gera ir mastau gal ritmai reik g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Ar mano kompas grybauja, ar JCrew tik trys megztukai ispardavime??? blink.gif Factori isvis man megztuku raso, kad nera g.gif
Atsakyti
mano drauge su 101 cm klubais , 93 per krutine ,170 ugiu turi S dydzio ta Landsend pukine, dar nebande skalbt , tik pradejo nesiuot ,kol kas pukai nelenda . Smagi striukyte .
Atsakyti
QUOTE(Jolaida @ 2013 09 23, 13:04)
Sveikos merginos. Ar mano kompas grybauja, ar JCrew tik trys megztukai ispardavime??? blink.gif Factori isvis man megztuku raso, kad nera g.gif

tikrai labai mazai prekiu nzn kodel g.gif
evva aha smagios jos neprastos tikrai striukes drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 23, 11:32)
ar gali pilna recepta ideti,    ismeginciau tik kazi ka daryt as neturiu to vakavimui aparato kur dangcius uzsukti jei  tais paprastai suksiu neissaudys man?

Dar variantas
4 kg moliugo
4 apelsinai (su zieve, tik kaukiukus isimt per miesmale)
2 citrinos (analogiskai)
1,5-2 kg cukraus
Virt 40 min, uzsuku uzsukamais gangciais
Atsakyti
QUOTE(Tvora @ 2013 09 23, 12:08)
Gal galit pasidalint citrinu uogienes receptu?

Reikes:
12 citrinu
1 l vandens
mazdaug 2 kg cukraus

darbo eiga:

10 citrinu svariai nuplaunam, nulupam zievele. Zievele supjaustom plonyciais plonyciais siaudeliais, o viduriukus irgi susmulkinam. isrenkam kruopsciai seklytes ir sudedam jas i merliuka. Viska suverciame i puoda, uzpilame 1 litra vandens, ileidziame merliuka su seklytem (jose gyvena pektinas, reikalingas kad uogiene taptu marmeladu). Is 2 citrinu isspaudziame sultis ir supilame i puoda kartu su mase. viska paliekame stoveti para.

Kita diena supilame 2 kg cukraus. Dedame ant silpnos ugnies, uzverdame, ir vis pamaisydami verdame apie valanda. (merliukas su seklytem turi buti puode). tada truputuka uzlasiname ant saltos lekstes, ir paziurime, ar uogiene stingsta, jei ne, tuomet atsargiai, kad neprisiviltu vis pamaisant verdame toliau, bet max dar 1 valanda. Kai uzlasinti lasiukai ima stingti, reiskia uogiene isvirusi. Isimam seklyciu maisiuka, uogiene supilstom i stiklainiukus. Pastatome 2 parom kur nors saltai, kad sustingtu.

vargo yra, bet skonis atperka visas pusles ant pirstu
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 23, 13:05)
tikrai  labai mazai prekiu  nzn kodel g.gif
evva  aha  smagios  jos neprastos tikrai striukes drinks_cheers.gif

o man dar merino suknes Landsend fainos turiu 2 ar 3 ziema neislipu ,reik paziuret gal jau yra naujos kolekcijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2013 09 23, 12:04)
mano drauge su 101 cm klubais , 93 per krutine ,170 ugiu turi S dydzio ta Landsend pukine,  dar nebande skalbt , tik pradejo nesiuot ,kol kas pukai nelenda . Smagi striukyte .

O jusu draugei ji kaip tik?Nes mano matmenys panasus, tik per krutine 85. Prisiskaiciau visokiu atsiliepimu, ir abejoju del dydzio.
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2013 09 23, 13:09)
o man dar merino suknes Landsend fainos  turiu 2 ar 3  ziema neislipu  ,reik paziuret gal jau yra naujos kolekcijos  smile.gif

o kurios ten merino? ir ar gali ta savo super sexy ideti kur buvai meete.. nu visi b vyrai tavo buvo,taip nesazininga lotuliukas.gif
bet suknele tikrai efektinga blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 09 23, 13:08)
Reikes:
12 citrinu
1 l vandens
mazdaug 2 kg cukraus

darbo eiga:

10 citrinu svariai nuplaunam, nulupam zievele. Zievele supjaustom plonyciais plonyciais siaudeliais, o viduriukus irgi susmulkinam. isrenkam kruopsciai seklytes ir sudedam jas i merliuka. Viska suverciame i puoda, uzpilame 1 litra vandens, ileidziame merliuka su seklytem (jose gyvena pektinas, reikalingas kad uogiene taptu marmeladu). Is 2 citrinu isspaudziame sultis ir supilame i puoda kartu su mase. viska paliekame stoveti para.

Kita diena supilame 2 kg cukraus. Dedame ant silpnos ugnies, uzverdame, ir vis pamaisydami verdame apie valanda. (merliukas su seklytem turi buti puode). tada truputuka uzlasiname ant saltos lekstes, ir paziurime, ar uogiene stingsta, jei ne, tuomet atsargiai, kad neprisiviltu vis pamaisant verdame toliau, bet max dar 1 valanda. Kai uzlasinti lasiukai ima stingti, reiskia uogiene isvirusi. Isimam seklyciu maisiuka, uogiene supilstom i stiklainiukus. Pastatome 2 parom kur nors saltai, kad sustingtu.

vargo yra, bet skonis atperka visas pusles ant pirstu

Aciu 4u.gif
Atsakyti