Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuves, ebay.com

QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 23, 11:18)
as batu neimu jau i prieki.. bet maike simu blush-anim-cl.gif  ana  rudeni  Arnui pripirkau  maikuciu  po 1-2usd ON blush-anim-cl.gif  ir  laimejau nes veliau tik po 4 buvo.. o tos maikes jam eina siaubingai isteplina taip kad nebeispalunu net su ukisku muilu trindama apie vanisus nekalbu  doh.gif  uzlipa i medi su  sviesia grista su juoda  mirtinai atrodancia  doh.gif

tad.. jei gera kaina  uzperku ir polovin kisu, pazymiu tik ant maiso S dydis  o mazajam 2T ir viskas,  ateina sezonas atidarau  is po lovos stalciu ir isimu, fainai...  blush2.gif

QUOTE(JMD @ 2013 09 23, 11:41)
na obuoliu sulciu tas muilas is tolo neisima. vaikui esu is Nike nupirkus graziu maikuciu baltu, ir uzpyle mano spaustu svieziu obuoliu sulciu, tai jau antri metai su niekuo neatsiplauna. taip gaila  verysad.gif ir viriau ir tas tulzis tepiau ir ko nedariau, nieks nemacyja.
ai, va tada as to amway nusipirkau tom deme isimt. sake pades. xren, nieks nepadeda  doh.gif

Kaip idomiai g.gif Manasis geria tik obuolių sultis ir visos bliuskos lieka su dėmėm, bet va amway balinimo miltukai spalvotiems audiniams super išima viską thumbup.gif
Aš užmerkiu karštam vandeny ir palieku kokia pora parų, nors pagal instruksciją rašo, kad užtektų 30min, paskui dar į skalbenkę įdedu tų miltelių - ir dėmių kaip nebūta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 23, 11:49)
gauta tavo JCREW  tik matau, julija    kai  sutavrkys parasys nzn as  kada gavo tiksliai  4u.gif

Hm... o kvepalai ir pedikiuro priemones gal ilgiau keliauja? g.gif Nes lyg anksciau pirkta, apmoketa, o visdar ner g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 23, 11:44)
pala pala  as niekad nieko nevakavus be brasiiu ir avieciu uogienes.. tad tu man  po truputuka paskayk
dedu i puoda    obuolius pjaustytus, moliuga pjaustyta ir apelsina ane? verdu?  kiek laiko? ar cukraus reik?

tada  po kakzurio laiko?  po kiek min mazdaug  deti riesuu? 
stiklainius sustatau tuscius i orkaite pakaitinimui?
  paksui istraukiu ir pilu- karsta ar salta uogiene?

nesijuok nuo durnu klausimu bet    as kitaip jos nepadarysiu o noriu jau dabar seile tista  doh.gif  lotuliukas.gif

nesijuokiu, niekas negimsta mokytas 4u.gif

matai, kai nezinau kokie obuoliai, tai nezinau kiek cukraus. ziurek kad butu skanu, o nebutu vien cukrus. geriausia kai uzvirs, tada paragausi. pradziiai uzpilk siek tiek ir palaikyk, kad sultys isisikirtu. obuolius as visada nulupu zieve, tada supjaustau skiltutem, moliugus kubeliais, apelsinus nulupu, zievele plonyciais siaudeliais, pati apelsina gabaliukais. paverdi, kol gaunasi vientisa viskas, moliugas su obuoliais sukrenta. Daug sulciu. Bet atsargiai, kad neprisviltu. kol ten kunkuliuoja nusiplauni riesutukus, ir sudejus i koki maisiuka su plaktuku pasmulkini, nesvarbu kaip gaunas, savrbu ne kose ir miltukai biggrin.gif reikia kad butu dar gabaliukai, tada labai skanu juos kramtyt toj uogienej. ir psio, krauni i "sloinikus" uzdarai ir paslepi iki ziemos. paskui kai viena "sloinika" atidarai, ziuri, kad jau paskutini valgai biggrin.gif as nedaug dariau pabandymui, bet isejo man jinai ore thumbup.gif kaip desertas vakare budavo.
stiklainius as isplaunu su soda, tada ikaitinu orkaite iki 200 laipsniu, ikisu juos ten, 10 minuciu, gatavi.
isverda uogiene, pili ja karsta, uzdarai dangteli, ir pastatai porai valandu apverstus. paskui atverti ir slepi giliaiiiiiii... blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 23, 11:40)
zeneta sriubytes  dejo receptuka anam pusl  JMD ir  kipitun paziurekit wink.gif as jau    pasiruosiau likusia dali moliugo  vakar supjaustyto  saut sriubon  blush2.gif

biggrin.gif Ingut, gal per anksti moliūgus išdalinai? Ar užteks uogienėms virti? Aš galiu neatvažiuoti moliūgo, tikrai be jokių pykčių. Jei tau pačiai reik, tai parašyk. Juk į sriubas kaip greit sueina moliūgas, o jei dar uogienes virti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 09 23, 11:41)

ai, va tada as to amway nusipirkau tom deme isimt. sake pades. xren, nieks nepadeda  doh.gif

toki purskiama amway ? na man jis tiesa sakius ,kazkiek padejo ,vienos demes pasvesejo gerokai ,buvo kad ir visai iseme po keliu skalbimu ,bet purskiu daug is abieju pusiu . bet siap kokio super duper valyklio kuris viska isimtu irgi neatradau .
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2013 09 23, 11:49)
O ko Vilniaus dalintoja neatsiliepia i skambucius? Parase laiska kad prekes atsiimti, pries vaziuojant pasiskambinti, o kai skambini nekelia ragelio? Kaip dar galima su ja susisiekti?  g.gif

o jus kada skambinote? jei vakar tai jos gimtadienis buvo.. paprstai kelia ji nzn kodel neina susisiekti jums unsure.gif

QUOTE(zaRAza @ 2013 09 23, 11:54)
Hm... o kvepalai ir pedikiuro priemones gal ilgiau keliauja? g.gif Nes lyg anksciau pirkta, apmoketa, o visdar ner g.gif

kosmetika dar nepristatyta julijai..laukiam
QUOTE(JMD @ 2013 09 23, 11:54)
nesijuokiu, niekas negimsta mokytas  4u.gif

matai, kai nezinau kokie obuoliai, tai nezinau kiek cukraus. ziurek kad butu skanu, o nebutu vien cukrus. geriausia kai uzvirs, tada paragausi. pradziiai uzpilk siek tiek ir palaikyk, kad sultys isisikirtu. obuolius as visada nulupu zieve, tada supjaustau skiltutem, moliugus kubeliais, apelsinus nulupu, zievele plonyciais siaudeliais, pati apelsina gabaliukais. paverdi, kol gaunasi vientisa viskas, moliugas su obuoliais sukrenta. Daug sulciu. Bet atsargiai, kad neprisviltu. kol ten kunkuliuoja nusiplauni riesutukus, ir sudejus i koki maisiuka su plaktuku pasmulkini, nesvarbu kaip gaunas, savrbu ne kose ir miltukai  biggrin.gif reikia kad butu dar gabaliukai, tada labai skanu juos kramtyt toj uogienej. ir psio, krauni i "sloinikus" uzdarai ir paslepi iki ziemos. paskui kai viena "sloinika" atidarai, ziuri, kad jau paskutini valgai  biggrin.gif as nedaug dariau pabandymui, bet isejo man jinai ore  thumbup.gif kaip desertas vakare budavo.
stiklainius as isplaunu su soda, tada ikaitinu orkaite iki 200 laipsniu, ikisu juos ten, 10 minuciu, gatavi.
isverda uogiene, pili ja karsta, uzdarai dangteli, ir pastatai porai valandu apverstus. paskui atverti ir slepi giliaiiiiiii...  blush2.gif  biggrin.gif

na sekanciu vezimu atsivest reik visko, pameginsiu wub.gif aciu

Einu dedu ON -30% drinks_cheers.gif
Atsakyti
va sita dar galiu rekimenduot brangus, bet tikrai geras as LT pirkus pigiau-tik nepamenu kur neblogai isvalo demes 4u.gif
http://millernorwex....-demiu-valiklis
amazon net brangesnis ax.gif
http://www.amazon.co...oundry pre wash
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 23 rugsėjo 2013 - 11:10
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 23, 11:56)
o jus kada skambinote? jei vakar tai jos gimtadienis buvo.. paprstai kelia ji nzn kodel neina susisiekti jums  unsure.gif

Siandien nuo 10 val. apie 10 skambuciu jau padariau. va pries minute vel skambinau rode uzimta, o veliau paskambinus vel nekelia niekas.
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2013 09 23, 11:56)
toki purskiama amway ? na man jis tiesa sakius ,kazkiek padejo  ,vienos demes pasvesejo gerokai ,buvo kad ir visai iseme po keliu skalbimu ,bet purskiu daug is abieju pusiu . bet siap kokio super duper valyklio  kuris viska isimtu irgi neatradau .

man amway purskiklis nieko nepadejo,ispursiau visa dideli buteli, neivienos demes neiseme...
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 23, 08:55)
mergaites patarkit prasau, noriu kriksto dukrai i mokykla sios suknutes 8.4 pagal mane gera kaina. tik vat koki dydi imti jai gymboree ir crazy 8geras,kartais  9reik
ji 7metu bet apvali ir auksta... 1.38 ir 42ar 45 kg blush-anim-cl.gif
imti L ar xl geriau?
http://oldnavy.gap.c...p...3&cid=26179

Manau, kad su tokiu ūgiu tikrai L pakaks. O kad apvalutė, tai gerai, nes mano paaugliukė 160 cm, tai jai viskas XL dydžio kabo kaip maišai doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2013 09 23, 11:55)
biggrin.gif Ingut, gal per anksti moliūgus išdalinai? Ar užteks uogienėms virti? Aš galiu neatvažiuoti moliūgo, tikrai be jokių pykčių. Jei tau pačiai reik, tai parašyk. Juk į sriubas kaip greit sueina moliūgas, o jei dar uogienes virti... ax.gif

ne ne tikrai vienas tau kitas tantam jau atidejau, as ju ne du juk turiu lotuliukas.gif doh.gif dar prie to pacio ir cukinija ideti galiu nedidele ale ju irgi turiu per sociai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Simbulis @ 2013 09 23, 11:59)
Siandien nuo 10 val. apie 10 skambuciu jau padariau. va pries minute vel skambinau rode uzimta, o veliau paskambinus vel nekelia niekas.

nzn net jos skype nera negaliu uzklausti, luktelekit gal ne namie ji ir negali kalbet
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 09 23, 11:39)
cia ne mokykla, mes nieko nemokome, mes diskutuojame  4u.gif
zinok visko dedu pagal skoni. Lygiom dalim obuoliu, moliugu, aplesinus kelis del skonio butinai su zievelem, tik supjaustau smulkiai, ir gera sauja lazdyno arba graikiniu riesutu smulkintu. Riesutus dedu pacioje pabaigoje. Viska dedu i orkaiteje iskaitintus stiklainius, as ten nesvaigstu su spiritais valydama ir nesuku tu dangteliu. paprasti, pas mane, uzsukami.

O beje, kas norite ziemai ypac ypac skanios citrinu uogienes ir netingite pasiterlioti, irgi galiu idet receptuka. Skonis - fantastinis 4u.gif siek tiek pikantiskas, del siokio tokio kartumo, bet ziema, ant batono su sviestu ir uzdet tos citrinu uogienes, pypiec  doh.gif arba siaip i arbata idet  thumbup.gif

Gal galit pasidalint citrinu uogienes receptu?
Atsakyti