QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 23, 11:18)
as batu neimu jau i prieki.. bet maike simu ana rudeni Arnui pripirkau maikuciu po 1-2usd ON ir laimejau nes veliau tik po 4 buvo.. o tos maikes jam eina siaubingai isteplina taip kad nebeispalunu net su ukisku muilu trindama apie vanisus nekalbu uzlipa i medi su sviesia grista su juoda mirtinai atrodancia
tad.. jei gera kaina uzperku ir polovin kisu, pazymiu tik ant maiso S dydis o mazajam 2T ir viskas, ateina sezonas atidarau is po lovos stalciu ir isimu, fainai...
tad.. jei gera kaina uzperku ir polovin kisu, pazymiu tik ant maiso S dydis o mazajam 2T ir viskas, ateina sezonas atidarau is po lovos stalciu ir isimu, fainai...
QUOTE(JMD @ 2013 09 23, 11:41)
na obuoliu sulciu tas muilas is tolo neisima. vaikui esu is Nike nupirkus graziu maikuciu baltu, ir uzpyle mano spaustu svieziu obuoliu sulciu, tai jau antri metai su niekuo neatsiplauna. taip gaila ir viriau ir tas tulzis tepiau ir ko nedariau, nieks nemacyja.
ai, va tada as to amway nusipirkau tom deme isimt. sake pades. xren, nieks nepadeda
ai, va tada as to amway nusipirkau tom deme isimt. sake pades. xren, nieks nepadeda
Kaip idomiai Manasis geria tik obuolių sultis ir visos bliuskos lieka su dėmėm, bet va amway balinimo miltukai spalvotiems audiniams super išima viską
Aš užmerkiu karštam vandeny ir palieku kokia pora parų, nors pagal instruksciją rašo, kad užtektų 30min, paskui dar į skalbenkę įdedu tų miltelių - ir dėmių kaip nebūta