Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuves, ebay.com

QUOTE(zeneta @ 2013 09 23, 11:32)
o as perku i prieki batus dviems dydziais...ir galit manes nemokint-trecia vaika auginu zinau kiek mazdaug plius minus paauga kojyte

cia ne mokykla, mes nieko nemokome, mes diskutuojame 4u.gif

QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 23, 11:32)
ar gali pilna recepta ideti,    ismeginciau tik kazi ka daryt as neturiu to vakavimui aparato kur dangcius uzsukti jei  tais paprastai suksiu neissaudys man?
oj drasiai S jei ne xs

zinok visko dedu pagal skoni. Lygiom dalim obuoliu, moliugu, aplesinus kelis del skonio butinai su zievelem, tik supjaustau smulkiai, ir gera sauja lazdyno arba graikiniu riesutu smulkintu. Riesutus dedu pacioje pabaigoje. Viska dedu i orkaiteje iskaitintus stiklainius, as ten nesvaigstu su spiritais valydama ir nesuku tu dangteliu. paprasti, pas mane, uzsukami.

O beje, kas norite ziemai ypac ypac skanios citrinu uogienes ir netingite pasiterlioti, irgi galiu idet receptuka. Skonis - fantastinis 4u.gif siek tiek pikantiskas, del siokio tokio kartumo, bet ziema, ant batono su sviestu ir uzdet tos citrinu uogienes, pypiec doh.gif arba siaip i arbata idet thumbup.gif
Atsakyti
labai laukiu noretusi siandiena paimti smile.gif
http://www.hm.com/us/

http://www.carters.com/ perku 12.15 - 25% netaikomi clearance ir dorbuster prekem

zeneta sriubytes dejo receptuka anam pusl JMD ir kipitun paziurekit wink.gif as jau pasiruosiau likusia dali moliugo vakar supjaustyto saut sriubon blush2.gif
Atsakyti
JMD as gi nepiktai biggrin.gif taip tik diskutuojam 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 09 23, 11:33)
merginos gal zinot kaip moliugu kose skania isvirt  ax.gif  turiu ir as to gerio  biggrin.gif
o maikes geriausia demesi isimt imi muila su tulzim, patrini ir uzmerki nakciai-viskas graziai isiplauna  4u.gif ir as rubus i prieki imu  4u.gif  maniskiam  viskas susinesioja  doh.gif
i skudurus net negaila ismest-pvz masinai valyt ar plaut  biggrin.gif

na obuoliu sulciu tas muilas is tolo neisima. vaikui esu is Nike nupirkus graziu maikuciu baltu, ir uzpyle mano spaustu svieziu obuoliu sulciu, tai jau antri metai su niekuo neatsiplauna. taip gaila verysad.gif ir viriau ir tas tulzis tepiau ir ko nedariau, nieks nemacyja.
ai, va tada as to amway nusipirkau tom deme isimt. sake pades. xren, nieks nepadeda doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 23 rugsėjo 2013 - 10:42
Mergaites, o ON aukstaugiams 16 m. jaunuoliams tinka, gal zinote ar pvz. striukems nebuna rankoves per trumpos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 09 23, 11:41)
na obuoliu sulciu tas muilas is tolo neisima. vaikui esu is Nike nupirkus graziu maikuciu baltu, ir uzpyle mano spaustu svieziu obuoliu sulciu, tai jau antri metai su niekuo neatsiplauna. taip gaila  verysad.gif ir viriau ir tas tulzis tepiau ir ko nedariau, nieks nemacyja.
ai, va tada as to amway nusipirkau tom deme isimt. sake pades. xren, nieks nepadeda  doh.gif

o lietuviska demiu isemeja bandei blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 09 23, 11:39)
cia ne mokykla, mes nieko nemokome, mes diskutuojame  4u.gif
zinok visko dedu pagal skoni. Lygiom dalim obuoliu, moliugu, aplesinus kelis del skonio butinai su zievelem, tik supjaustau smulkiai, ir gera sauja lazdyno arba graikiniu riesutu smulkintu. Riesutus dedu pacioje pabaigoje. Viska dedu i orkaiteje iskaitintus stiklainius, as ten nesvaigstu su spiritais valydama ir nesuku tu dangteliu. paprasti, pas mane, uzsukami.

O beje, kas norite ziemai ypac ypac skanios citrinu uogienes ir netingite pasiterlioti, irgi galiu idet receptuka. Skonis - fantastinis 4u.gif siek tiek pikantiskas, del siokio tokio kartumo, bet ziema, ant batono su sviestu ir uzdet tos citrinu uogienes, pypiec  doh.gif arba siaip i arbata idet  thumbup.gif

pala pala as niekad nieko nevakavus be brasiiu ir avieciu uogienes.. tad tu man po truputuka paskayk
dedu i puoda obuolius pjaustytus, moliuga pjaustyta ir apelsina ane? verdu? kiek laiko? ar cukraus reik?

tada po kakzurio laiko? po kiek min mazdaug deti riesuu?
stiklainius sustatau tuscius i orkaite pakaitinimui?
paksui istraukiu ir pilu- karsta ar salta uogiene?

nesijuok nuo durnu klausimu bet as kitaip jos nepadarysiu o noriu jau dabar seile tista doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Senokai tema besekiau ax.gif Gal kokiu dezuciu ktm gauta per ana savaite? ax.gif Senokai ka begavau...
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 09 23, 11:43)
o lietuviska demiu isemeja bandei  blush2.gif  4u.gif

bandziau, ta kur uogom ir t.t. ir dar estiska balikli, ten jau spalvos nuo uzraso nuejo, o demes rudos kaip buvo taip ir yr. ai nu ir tiek to, tuoj jau baigia isaugt viska, po megztiniais sudeves.
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2013 09 23, 11:46)
Senokai tema besekiau ax.gif Gal kokiu dezuciu ktm gauta per ana savaite? ax.gif Senokai ka begavau...

gauta tavo JCREW tik matau, julija kai sutavrkys parasys nzn as kada gavo tiksliai 4u.gif

beja JULYTE su praejusiu tave!

user posted image
Atsakyti
O ko Vilniaus dalintoja neatsiliepia i skambucius? Parase laiska kad prekes atsiimti, pries vaziuojant pasiskambinti, o kai skambini nekelia ragelio? Kaip dar galima su ja susisiekti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 09 23, 11:47)
bandziau, ta kur uogom ir t.t. ir dar estiska balikli, ten jau spalvos nuo uzraso nuejo, o demes rudos kaip buvo taip ir yr. ai nu ir tiek to, tuoj jau baigia isaugt viska, po megztiniais sudeves.

itariu ne tas- toks stiklinej bonkutei maziukas , kainuoja apie tris lt g.gif tarp kitko obuoliu demes ateiciai galiu pasakyt reik su soda greit praplaut verdanciam vandenyjenpamirkyt 4u.gif cia visas vaisiu demes ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 23 rugsėjo 2013 - 10:54