Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuves, ebay.com

QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 23, 10:14)
aciu ir jums uz gerybes  drinks_cheers.gif
sijonukas labai stilingas klostes tos man dailiai atrodo  wub.gif

as gavau gi neseniai Versace suknutes 8tuka.. per klubus man didelis... nan  ka daryt  jauciu reieks nesti isuvejai kad suimtu nes mazesnio aisku ner  o pilna kaina neipirksiu  blush2.gif

bet kokybe  tobula  wub.gif

Moliugas  dar yra prasom  viena sjums kitas kipitun ir busim pasidalinusios  drinks_cheers.gif
  is kaimo kit syk galesiu pilna pagazine atvesti,  nes  tiek ju kad  rusin netelpa  o gyvuliai nesues prie geriausiu noru tik supus beguledami...  zodziu  atvesiu, valgysime  wub.gif
o dabar  kipitun ir jusu lauksiu  thumbup.gif

Aciu, pasistengsiu siandien vakare uzvaziuoti smile.gif O gal siuveja patarsite? reikia man RL sukne pamazinti .

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 09 23, 11:15)
nepykit, bet as nelabai suprantu tokiu pirkimu i prieki. na siaip tie skudurai ten niekad nesibaigia ir akcijos vyksta ir vyksta  mirksiukas.gif sorry jei biskeli uzgavau  blush2.gif nezinia kiek tas vaikutis augs, arba kitos perka batus... mano vaiko koja pvz prie metus per vasara 3 dydziais uzaugo  doh.gif na butu nesamoninga pirkti...

as batu neimu jau i prieki.. bet maike simu blush-anim-cl.gif ana rudeni Arnui pripirkau maikuciu po 1-2usd ON blush-anim-cl.gif ir laimejau nes veliau tik po 4 buvo.. o tos maikes jam eina siaubingai isteplina taip kad nebeispalunu net su ukisku muilu trindama apie vanisus nekalbu doh.gif uzlipa i medi su sviesia grista su juoda mirtinai atrodancia doh.gif

tad.. jei gera kaina uzperku ir polovin kisu, pazymiu tik ant maiso S dydis o mazajam 2T ir viskas, ateina sezonas atidarau is po lovos stalciu ir isimu, fainai... blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 09 23, 11:15)
nepykit, bet as nelabai suprantu tokiu pirkimu i prieki. na siaip tie skudurai ten niekad nesibaigia ir akcijos vyksta ir vyksta  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif sau rizika nusipirkti i prieki nes ismatavimai svyruoja ,o jau vaikui tai ner ka sakyt ,dauguma paskui drabuziu netinka ,is patirties sakau .

JMD ,kaip ten grybai...ar daug pririnkot , kokiu grybu miskuose yra ar baravyku yra ? g.gif Noriu grybaut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2013 09 23, 11:21)
drinks_cheers.gif sau rizika nusipirkti i prieki nes ismatavimai svyruoja ,o jau vaikui tai ner ka sakyt ,dauguma paskui drabuziu netinka ,is patirties sakau .

JMD ,kaip ten grybai...ar daug pririnkot , kokiu grybu miskuose yra ar baravyku yra ?  g.gif Noriu grybaut  biggrin.gif

liuks, tai dafai, varom kada grybaut wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2013 09 23, 11:18)
Aš anksčiau irgi pjaustydavau, kepindavau, bet dabar to nebedarau. Išgaunu tą patį skonį su minimum darbo. Po kelių bandymų išgavau tokią procedūrą:
Į vandenį įmetu morkų, kai jos apverda dedu svogūnų, moliūgo ir bulvių. Viską sumetu stambiais gabalais. Morkų ir svogūnų daug, moliūgo labai daug, bulvės tik kelias. Vandens turi būti, kad vos semtų daržoves. Kai išverda sutrinu su blenderiu, tada pilu grietinėlės, dedu sviesto ir druskos, užverdu ir valgau thumbup.gif 
Tikrai greitai pasidaro, o skonis labai geras. Niekuo nesiskiria nuo to, kai viską pjaustydavau ir svieste troškindavau.
Dar aišku galima įvairių priekonių dėti, ar lydytą sūrelį. Bet man be to skanu.

aciu uz ideja del lydyto surelio turiu viena reik imesti jauciu wub.gif
QUOTE(Lila @ 2013 09 23, 11:18)
Inga, j dar vienas klausimukas, gal zinot kaip sio dydziai  blush2.gif  4u.gif ?
My Webpage

jo pjuvis palei kakla gilus tai as imciau toki irgi mazesni dydziu tikrai, nors neturiu pati bet kitaip nuogi istisai peciai bus man nuo M to megstuko V iskirptes smunka rankoves na peciai vis atviri ir sala blush2.gif
Atsakyti
Inga, as viriau uogiene dar, moliugai, obuoliai, apelsinas ir riesutais. Pasaka! Taip skanu saltais vakarais ziemos su "buuulka" ir arbata biggrin.gif
Atsakyti
jo pjuvis palei kakla gilus tai as imciau toki irgi mazesni dydziu tikrai, nors neturiu pati bet kitaip nuogi istisai peciai bus man nuo M to megstuko V iskirptes smunka rankoves na peciai vis atviri ir sala blush2.gif

ok, bandysiu S imti, nors taip m nesioju biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos

Julija su praėjusiu 4u.gif
Mergaitėms ačių už pirkinukus 4u.gif

QUOTE(Perfecta @ 2013 09 23, 09:59)
Ar į antrą dydį (2) 93 cm tilptų?  blush2.gif

Manau taip. Aš baiminuosi, kad jei jie ženkliai prasitampo, mano 91 cm gali skęsti. Kol naji viskas ok. 2 dydis mano uodegai pats tas.

QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 23, 09:59)
kaip keista   as  savo drambliokui 2T pirkau maniau   tiks bet paskendom  blush2.gif
na nzn  man regular   1.68/1.7  ugiui   net  zemiau kauliuko sese 1.74  uzsimete mano juodukus  jai iki kauliuko - gal musu kojos trumpos  lotuliukas.gif

Tikrai keista. Gal kai didesni dydžiai ir ilgis didesnis. Nes aš turiu 2 regular su 163 cm ūgiu, norėčiau kokiu 1 cm ilgesnių. g.gif Kadangi planuoju nešioti tik prie ilgaaulių ar aukštakulnių tai tiks, bet jei prie laivelių norėčiau ilgesnių. Maniškiai man virš kauliuko.

O dabar apie Talbots...
Gavau savo užsakyma. Planavau kapitaliai skėsti. O, bet, tačiau. Va šitas švarkelis: http://www.talbots.c...mp;id=prdi30834
Man misses 2 per pečius mažas (nors nesu plaukikė), o per pilvą 3 mano pilvai tilptų doh.gif Todėl net nesakyčiau, kad jis didintas, jis tiesiog neproporcingas. Tiktų tik mažučiui obiuoliukui ir mini nėštukėms, turbūt... g.gif

Šita per pečius ir krūtinę misses 2 man geras, bet nesiaurėja ties liemeniu, tad atrodau kaip maiše. Mamai tiko biggrin.gif
http://www.talbots.c...mp;id=prdi30597

P.S. Ingute Timberland'as mano užsakymų dar neatšaukė? Jazus... Iš laimės mirsiu, jei savo batukus gaisu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loxxy: 23 rugsėjo 2013 - 10:32
o as perku i prieki batus dviems dydziais...ir galit manes nemokint-trecia vaika auginu zinau kiek mazdaug plius minus paauga kojyte ir man dviem sezonam pakanka-dveji zieminiai, dveji rudeniniai visada sueina ,..crocsus perku ciut didesnius irgi dveim sezonam paprastai kulnas beveik visas sudyla per sezona..pvz columbia batukai beveik 2 sezonus atlaike kaip nauji...sakiau neparduosiu tai paimsiu kam i kaima atiduosiu nors pasidziaugs kiti vaikai 4u.gif neperku slamsto, nors pasitaiko -prisipazinsiu blush2.gif turim tundra vaiko naujus batus-vaje ten ne batai svinas doh.gif ir sala, ir koja mirksta...galvoju kur juos kist-kazkieno isgirti buvo... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 09 23, 11:30)
Inga, as viriau uogiene dar, moliugai, obuoliai, apelsinas ir riesutais. Pasaka! Taip skanu saltais vakarais ziemos su "buuulka" ir arbata  biggrin.gif

ar gali pilna recepta ideti, ismeginciau tik kazi ka daryt as neturiu to vakavimui aparato kur dangcius uzsukti jei tais paprastai suksiu neissaudys man?

QUOTE(Lila @ 2013 09 23, 11:30)
ok, bandysiu S imti, nors taip m nesioju biggrin.gif

oj drasiai S jei ne xs
Atsakyti
merginos gal zinot kaip moliugu kose skania isvirt ax.gif turiu ir as to gerio biggrin.gif
o maikes geriausia demesi isimt imi muila su tulzim, patrini ir uzmerki nakciai-viskas graziai isiplauna 4u.gif ir as rubus i prieki imu 4u.gif maniskiam viskas susinesioja doh.gif
i skudurus net negaila ismest-pvz masinai valyt ar plaut biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 23 rugsėjo 2013 - 10:37
Eglute talbots as net skaiciu neturiu tu zirniuku wink.gif

loxxy kol kas niekas neatsauktas surasiau visom keliu tik batu rase ner..
eisiu po piet vel tikrinti
Atsakyti