YOOX fanem - 10% kodukas yra ir ne daug iki free ship reik
http://www.yoox.com/us/women
Tiesa, po meetuko iki siol sunkiai prakalbu per tel mane sunkiai kas girdi vyras juokesi kad meetas buvo matyt labai geras kad prarekiau balsa
o kad as dainavau netiki
QUOTE(Jolanteleee @ 2013 09 23, 09:58)
Mergaites, po kiek gaunasi tie dzinsiukai galutinai lt?
Inga, sito megztuko 15$ tai jau gera kaina ?
AE megztukas
kiek atsimenu dydintas jis?
QUOTE(JMD @ 2013 09 23, 09:49)
savo 2,9 metuku 107 cm leliui tik ka pirkau 5T. Tai dzinsiukai kaip tik tik ciut ilgi, karta uzlenkiau, o maikuciu rankoves puikiai, o ilgis dengia uzpakaliuka. Zodziu sakyciau mazinti
nesutinku kad mazinti, ju rubai pilnai atitinka parduotuves duodama size chat'a
5T yra ugiui 107-114cm
tiesiog jusu vaikas labai aukstas pagal amziu, jums reikia i cm ziureti , o ne i tuos T ir pan
QUOTE(Eglute @ 2013 09 23, 11:03)
Ingut, o gali dar pasimeetinti dar su tom kurios negalejo ar kasi ziurejo. Mano MB gryzo penktadieni tik 20val
pvz ketvirtadieni
beje, ar lyg skaiciau kad netiko tau Talbots svarkelis S dydzio. parduodi ji?
pvz ketvirtadieni
beje, ar lyg skaiciau kad netiko tau Talbots svarkelis S dydzio. parduodi ji?
galim as visada UZ pabegima is namu, zinok mes susirinkom tik 20tai valadai proksiukas berods tik 21.30+- atmyne o isejom apie pirma
QUOTE(agise @ 2013 09 23, 11:04)
Ingut, o ON vaikiskoms striukytems taiko -30 proc?
taiko
QUOTE(Lila @ 2013 09 23, 11:05)
Mergaites, po kiek gaunasi tie dzinsiukai galutinai lt?
AE megztukas
AE megztukas
tie kur po 19-30 iseina apie 55 lt kitu sp kur pigensi pigiau
o megstukas sis
http://www.ae.com/fa...equestid=544516 juk ne 15 o 11.25 usd iseina, labai smagus po nmaus tampau ir nesunesioju ddinti man M didokas ir ilgas dengia pilnai ruriuka galiu nors su pedkelnem nesiot o as kazkur euro 42d nesioju
QUOTE(Eglute @ 2013 09 23, 11:06)
nesutinku kad mazinti, ju rubai pilnai atitinka parduotuves duodama size chat'a
5T yra ugiui 107-114cm
tiesiog jusu vaikas labai aukstas pagal amziu, jums reikia i cm ziureti , o ne i tuos T ir pan
5T yra ugiui 107-114cm
Bet va kad aš nežinau koks mano vaikas bus po metų
Nors dabar tai tikrai iš žemesnių, tik 74cm ir 10kg - metukai mums
Sveikutes
Uzejau merginoms padekoti uz grozybes
Labai aciu, labai grazu viskas ir beceik viskas tiko . Talbonts Labai didintas , emiau M bet paskendau . Teisingai Jus Inga pastebejote, kad kazkaip as viska per dideli imu .
paemiau sitoki sijona is Yoox
http://www.yoox.com/...p...KO&sizeId=4
Tai vat, noriu pasakyti kad jau labai jis graziai guli, nuotraukoje visai netaip. As galvojau paprasta vilnoni sijona isigysiu tampymui, o pasirodo kad gavau ko gero geriausiai gulinti sijona is visu ka turejau . mano dupcia nemaza, o jis ja nepadidina, bet taip suformuoja .
jau nekalbu apie dukros EMU rozines su kuriu nulupti nuo jos po matavimo negalejome
Zodziu Aciu mergaites.
Inga, jei moliugas spaudzia, mielai perimciau .
Labai aciu, labai grazu viskas ir beceik viskas tiko . Talbonts Labai didintas , emiau M bet paskendau . Teisingai Jus Inga pastebejote, kad kazkaip as viska per dideli imu .
Tai vat, noriu pasakyti kad jau labai jis graziai guli, nuotraukoje visai netaip. As galvojau paprasta vilnoni sijona isigysiu tampymui, o pasirodo kad gavau ko gero geriausiai gulinti sijona is visu ka turejau . mano dupcia nemaza, o jis ja nepadidina, bet taip suformuoja .
jau nekalbu apie dukros EMU rozines su kuriu nulupti nuo jos po matavimo negalejome
Zodziu Aciu mergaites.
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 23, 11:10)
o megstukas sis
http://www.ae.com/fa...equestid=544516 juk ne 15 o 11.25 usd iseina, labai smagus po nmaus tampau ir nesunesioju ddinti man M didokas ir ilgas dengia pilnai ruriuka galiu nors su pedkelnem nesiot o as kazkur euro 42d nesioju
super, siunciu tada
QUOTE(Tantamm @ 2013 09 23, 11:11)
Sveikutes
Zodziu Aciu mergaites.
Zodziu Aciu mergaites.
aciu ir jums uz gerybes
sijonukas labai stilingas klostes tos man dailiai atrodo
as gavau gi neseniai Versace suknutes 8tuka.. per klubus man didelis... nan ka daryt jauciu reieks nesti isuvejai kad suimtu nes mazesnio aisku ner o pilna kaina neipirksiu
bet kokybe tobula
Moliugas dar yra prasom viena sjums kitas kipitun ir busim pasidalinusios
is kaimo kit syk galesiu pilna pagazine atvesti, nes tiek ju kad rusin netelpa o gyvuliai nesues prie geriausiu noru tik supus beguledami... zodziu atvesiu, valgysime
o dabar kipitun ir jusu lauksiu
QUOTE(elizieja @ 2013 09 23, 10:10)
tai manau jums sociai 2 T uztektu kitiem metams.
mano panele, 1metai 5men ugis jos 87cm, svoris 13kg. Auksta ji pagal amziu
tai devi 18-24, 2T; 3T dar per dideli gerokai
QUOTE(elizieja @ 2013 09 23, 11:10)
nepykit, bet as nelabai suprantu tokiu pirkimu i prieki. na siaip tie skudurai ten niekad nesibaigia ir akcijos vyksta ir vyksta sorry jei biskeli uzgavau nezinia kiek tas vaikutis augs, arba kitos perka batus... mano vaiko koja pvz prie metus per vasara 3 dydziais uzaugo na butu nesamoninga pirkti...
QUOTE(elizieja @ 2013 09 23, 10:44)
O kaip darai tą sriubą
Turiu moliūgo, bet aš jo niekad nevalgius, tai pradėjau su juo draugauti nuo mažiaus košių
Turiu moliūgo, bet aš jo niekad nevalgius, tai pradėjau su juo draugauti nuo mažiaus košių
Aš anksčiau irgi pjaustydavau, kepindavau, bet dabar to nebedarau. Išgaunu tą patį skonį su minimum darbo. Po kelių bandymų išgavau tokią procedūrą:
Į vandenį įmetu morkų, kai jos apverda dedu svogūnų, moliūgo ir bulvių. Viską sumetu stambiais gabalais. Morkų ir svogūnų daug, moliūgo labai daug, bulvės tik kelias. Vandens turi būti, kad vos semtų daržoves. Kai išverda sutrinu su blenderiu, tada pilu grietinėlės, dedu sviesto ir druskos, užverdu ir valgau
Tikrai greitai pasidaro, o skonis labai geras. Niekuo nesiskiria nuo to, kai viską pjaustydavau ir svieste troškindavau.
Dar aišku galima įvairių priekonių dėti, ar lydytą sūrelį. Bet man be to skanu.
Inga, j dar vienas klausimukas, gal zinot kaip sio dydziai ?
My Webpage
My Webpage