Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuves, ebay.com

YOOX fanem - 10% kodukas yra ir ne daug iki free ship reik
http://www.yoox.com/us/women

Tiesa, po meetuko iki siol sunkiai prakalbu per tel mane sunkiai kas girdi blush2.gif vyras juokesi kad meetas buvo matyt labai geras kad prarekiau balsa laugh.gif
o kad as dainavau netiki lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Jolanteleee @ 2013 09 23, 09:58)
Laba diena,
Inga, siems dzinsams dar taikoma papildoma 30% ?  ax.gif

http://oldnavy.gap.c...p...2&cid=85732

Mergaites, po kiek gaunasi tie dzinsiukai galutinai lt? 4u.gif

Inga, sito megztuko 15$ tai jau gera kaina biggrin.gif ? 4u.gif
AE megztukas
kiek atsimenu dydintas jis?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 09 23, 09:49)
savo 2,9 metuku 107 cm leliui tik ka pirkau 5T. Tai dzinsiukai kaip tik tik ciut ilgi, karta uzlenkiau, o maikuciu rankoves puikiai, o ilgis dengia uzpakaliuka. Zodziu sakyciau mazinti  g.gif

nesutinku kad mazinti, ju rubai pilnai atitinka parduotuves duodama size chat'a
5T yra ugiui 107-114cm
tiesiog jusu vaikas labai aukstas pagal amziu, jums reikia i cm ziureti , o ne i tuos T ir pan
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2013 09 23, 11:03)
Ingut, o gali dar pasimeetinti dar su tom kurios negalejo ar kasi ziurejo. Mano MB gryzo penktadieni tik 20val
pvz ketvirtadieni

beje, ar lyg skaiciau kad netiko tau Talbots svarkelis S dydzio. parduodi ji?

galim bigsmile.gif as visada UZ pabegima is namu, zinok mes susirinkom tik 20tai valadai proksiukas berods tik 21.30+- atmyne o isejom apie pirma blush2.gif
QUOTE(agise @ 2013 09 23, 11:04)
Ingut, o ON vaikiskoms striukytems taiko -30 proc?

taiko drinks_cheers.gif
QUOTE(Lila @ 2013 09 23, 11:05)
Mergaites, po kiek gaunasi tie dzinsiukai galutinai lt? 4u.gif

Inga, sito megztuko 15$ tai jau gera kaina biggrin.gif ? 4u.gif
AE megztukas
kiek atsimenu dydintas jis?

tie kur po 19-30 iseina apie 55 lt kitu sp kur pigensi pigiau 4u.gif

o megstukas sis
http://www.ae.com/fa...equestid=544516 juk ne 15 o 11.25 usd iseina, labai smagus po nmaus tampau ir nesunesioju smile.gif ddinti man M didokas ir ilgas dengia pilnai ruriuka galiu nors su pedkelnem nesiot blush2.gif o as kazkur euro 42d nesioju
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2013 09 23, 11:06)
nesutinku kad mazinti, ju rubai pilnai atitinka parduotuves duodama size chat'a
5T yra ugiui 107-114cm
tiesiog jusu vaikas labai aukstas pagal amziu, jums reikia i cm ziureti , o ne i tuos T ir pan

Bet va kad aš nežinau koks mano vaikas bus po metų doh.gif
Nors dabar tai tikrai iš žemesnių, tik 74cm ir 10kg - metukai mums ax.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Uzejau merginoms padekoti uz grozybes 4u.gif
Labai aciu, labai grazu viskas ir beceik viskas tiko thumbup.gif . Talbonts Labai didintas , emiau M bet paskendau biggrin.gif . Teisingai Jus Inga pastebejote, kad kazkaip as viska per dideli imu biggrin.gif .

paemiau sitoki sijona is Yoox
http://www.yoox.com/...p...KO&sizeId=4

Tai vat, noriu pasakyti kad jau labai jis graziai guli, nuotraukoje visai netaip. As galvojau paprasta vilnoni sijona isigysiu tampymui, o pasirodo kad gavau ko gero geriausiai gulinti sijona is visu ka turejau thumbup.gif . mano dupcia nemaza, o jis ja nepadidina, bet taip suformuoja wub.gif .

jau nekalbu apie dukros EMU rozines su kuriu nulupti nuo jos po matavimo negalejome biggrin.gif

Zodziu Aciu mergaites.

Inga, jei moliugas spaudzia, mielai perimciau ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 23, 11:10)

o megstukas sis
http://www.ae.com/fa...equestid=544516  juk ne 15 o  11.25 usd iseina, labai smagus po nmaus tampau ir nesunesioju smile.gif ddinti  man M  didokas ir ilgas  dengia pilnai  ruriuka galiu nors su pedkelnem nesiot blush2.gif  o as kazkur euro 42d nesioju

super, siunciu tada 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2013 09 23, 11:11)
Sveikutes  4u.gif

Uzejau merginoms padekoti uz grozybes  4u.gif
Labai aciu, labai grazu viskas ir beceik viskas tiko  thumbup.gif . Talbonts Labai didintas , emiau M bet paskendau  biggrin.gif . Teisingai Jus Inga pastebejote, kad kazkaip as viska per dideli imu  biggrin.gif .

paemiau sitoki sijona is Yoox
http://www.yoox.com/...p...KO&sizeId=4

Tai vat, noriu pasakyti kad jau labai jis graziai guli, nuotraukoje visai netaip. As galvojau paprasta vilnoni sijona isigysiu tampymui, o pasirodo kad gavau ko gero geriausiai gulinti sijona is visu ka turejau  thumbup.gif  . mano dupcia nemaza, o jis ja nepadidina, bet taip suformuoja  wub.gif .

jau nekalbu apie dukros EMU rozines su kuriu nulupti nuo jos po matavimo negalejome  biggrin.gif

Zodziu Aciu mergaites.

Inga, jei moliugas spaudzia, mielai perimciau  ax.gif .

aciu ir jums uz gerybes drinks_cheers.gif
sijonukas labai stilingas klostes tos man dailiai atrodo wub.gif

as gavau gi neseniai Versace suknutes 8tuka.. per klubus man didelis... nan ka daryt jauciu reieks nesti isuvejai kad suimtu nes mazesnio aisku ner o pilna kaina neipirksiu blush2.gif

bet kokybe tobula wub.gif

Moliugas dar yra prasom viena sjums kitas kipitun ir busim pasidalinusios drinks_cheers.gif
is kaimo kit syk galesiu pilna pagazine atvesti, nes tiek ju kad rusin netelpa o gyvuliai nesues prie geriausiu noru tik supus beguledami... zodziu atvesiu, valgysime wub.gif
o dabar kipitun ir jusu lauksiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2013 09 23, 10:10)
Bet va kad aš nežinau koks mano vaikas bus po metų  doh.gif
Nors dabar tai tikrai iš žemesnių, tik 74cm ir 10kg - metukai mums  ax.gif

tai manau jums sociai 2 T uztektu kitiem metams.
mano panele, 1metai 5men ugis jos 87cm, svoris 13kg. Auksta ji pagal amziu
tai devi 18-24, 2T; 3T dar per dideli gerokai
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2013 09 23, 11:10)
Bet va kad aš nežinau koks mano vaikas bus po metų  doh.gif
Nors dabar tai tikrai iš žemesnių, tik 74cm ir 10kg - metukai mums  ax.gif

nepykit, bet as nelabai suprantu tokiu pirkimu i prieki. na siaip tie skudurai ten niekad nesibaigia ir akcijos vyksta ir vyksta mirksiukas.gif sorry jei biskeli uzgavau blush2.gif nezinia kiek tas vaikutis augs, arba kitos perka batus... mano vaiko koja pvz prie metus per vasara 3 dydziais uzaugo doh.gif na butu nesamoninga pirkti...
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2013 09 23, 10:44)
O kaip darai tą sriubą  blush2.gif
Turiu moliūgo, bet aš jo niekad nevalgius, tai pradėjau su juo draugauti nuo mažiaus košių  ax.gif

Aš anksčiau irgi pjaustydavau, kepindavau, bet dabar to nebedarau. Išgaunu tą patį skonį su minimum darbo. Po kelių bandymų išgavau tokią procedūrą:
Į vandenį įmetu morkų, kai jos apverda dedu svogūnų, moliūgo ir bulvių. Viską sumetu stambiais gabalais. Morkų ir svogūnų daug, moliūgo labai daug, bulvės tik kelias. Vandens turi būti, kad vos semtų daržoves. Kai išverda sutrinu su blenderiu, tada pilu grietinėlės, dedu sviesto ir druskos, užverdu ir valgau thumbup.gif
Tikrai greitai pasidaro, o skonis labai geras. Niekuo nesiskiria nuo to, kai viską pjaustydavau ir svieste troškindavau.
Dar aišku galima įvairių priekonių dėti, ar lydytą sūrelį. Bet man be to skanu.
Atsakyti
Inga, j dar vienas klausimukas, gal zinot kaip sio dydziai blush2.gif 4u.gif ?
My Webpage
Atsakyti