Mergaitės, o old navy vaikiški dydžiai daug maž atitinka pagal skaičius, pvz 2T - mastau kitiems metams į darželį paimti ko, bet va nežinau kiek jis svers ir koks ūgis bus
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 23, 10:34)
tai uzlek kita syk vaziuosiu dar atsivesiu nes tiek uzderejo kad be ranku likom visi kol sutampem o tu milzinu nzn kur desim, mama sako neimanoma pakelti du vyrai nese nzn kiek te kg maniskiai zmoniski na mum pakeliami, vidutiniskis, jei busi salia uzbek ir paimsi
Aha, būtinai užleksiu. Galvoju gal šiandien pavyks apie 16.15 val arba ryt apie kokią 18.30 val. Ar tiktų? bet kokių atveju prieš tai skambinsiu
O kaip ten dietos reikalai? Galvoju ar šokoladą vešti, ar ką nors kito pagalvoti, mažiau kaloringo
QUOTE(JMD @ 2013 09 23, 10:38)
oki, nedega, tiesiog labai noriu, nes man ji patinka, ir manau turetu tikt jei kur uzmatytum, brukstelk. Skolinga neliksiu
palauk, as kai uzmatysiu butinai garsiai sauksiu
QUOTE(elizieja @ 2013 09 23, 10:39)
Mergaitės, o old navy vaikiški dydžiai daug maž atitinka pagal skaičius, pvz 2T - mastau kitiems metams į darželį paimti ko, bet va nežinau kiek jis svers ir koks ūgis bus
as savo bernui ugio nzn svoris 14kg (ugis toks kad gymboree 18/24 nesiojam viska ON gavau kelnes 2T dideles
18/24 geros tad palyginimui man atitiko kelniu 2T ilgis gymbo ir ON
maikutes imu dabar nesiot 18/24 vasarai jau uzpirkta 2T
QUOTE(kipitun @ 2013 09 23, 10:40)
Aha, būtinai užleksiu. Galvoju gal šiandien pavyks apie 16.15 val arba ryt apie kokią 18.30 val. Ar tiktų? bet kokių atveju prieš tai skambinsiu
O kaip ten dietos reikalai? Galvoju ar šokoladą vešti, ar ką nors kito pagalvoti, mažiau kaloringo
as namuose visada tik nebunu 16.45-17.15 tam tarpe
oj baiktu, kokios dietos su mergom penktadieni torta lapnojau net ausys lingavo o paskui verkiu kad pilvas didelis ir negraziai atrodau
QUOTE(kipitun @ 2013 09 23, 10:30)
Igut, norėčiau moliūgo, jei turi dar Mano vaikiukai moliūgų sriubą taip kerta, kad stabdyti reikia. O šiemet pas mane moliūgų derliaus nėr. Vyro sesė pasidalino, bet trumpams mums ten užteks
O kaip darai tą sriubą
Turiu moliūgo, bet aš jo niekad nevalgius, tai pradėjau su juo draugauti nuo mažiaus košių
QUOTE(elizieja @ 2013 09 23, 10:39)
savo 2,9 metuku 107 cm leliui tik ka pirkau 5T. Tai dzinsiukai kaip tik tik ciut ilgi, karta uzlenkiau, o maikuciu rankoves puikiai, o ilgis dengia uzpakaliuka. Zodziu sakyciau mazinti
QUOTE(Eglute @ 2013 09 23, 10:26)
Labai faini dzinsiukai Regular ilgis tinka iki 165 cm, as su 92 cm turiu 2 dydi
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 23, 10:43)
oj baiktu, kokios dietos su mergom penktadieni torta lapnojau net ausys lingavo o paskui verkiu kad pilvas didelis ir negraziai atrodau
o velnias, kiek daug praleidau torta ir as buciau lapnojus
Papildyta:
QUOTE(elizieja @ 2013 09 23, 10:44)
O kaip darai tą sriubą
Turiu moliūgo, bet aš jo niekad nevalgius, tai pradėjau su juo draugauti nuo mažiaus košių
as pakepinu ant sviestuko morkytes su moliugais ir svogunais, puode verdu smulkiai supjaustytas bulvytes, pridedu prieskoniu kokie patinka, druskytes, paskui visa keptuves turini verciu puodan, sutrinu iki koses konsistencijos, ipilu grietineles, uzverdu ir vuolia jei nori gali pasiskrudint skrebuciu, arba jei megsti isiberti parmezano
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 23, 10:43)
aš tai kai prisikemšu nurašau ''drambliadieniui''
aš vakare tau į tel žinutę parašiau
QUOTE(ma3ca @ 2013 09 23, 11:50)
Ar į antrą dydį (2) 93 cm tilptų?
QUOTE(JMD @ 2013 09 23, 10:49)
savo 2,9 metuku 107 cm leliui tik ka pirkau 5T. Tai dzinsiukai kaip tik tik ciut ilgi, karta uzlenkiau, o maikuciu rankoves puikiai, o ilgis dengia uzpakaliuka. Zodziu sakyciau mazinti
kaip keista as savo drambliokui 2T pirkau maniau tiks bet paskendom
QUOTE(ma3ca @ 2013 09 23, 10:50)
na nzn man regular 1.68/1.7 ugiui net zemiau kauliuko sese 1.74 uzsimete mano juodukus jai iki kauliuko - gal musu kojos trumpos
QUOTE(JMD @ 2013 09 23, 10:53)
o velnias, kiek daug praleidau torta ir as buciau lapnojus
Papildyta:
as pakepinu ant sviestuko morkytes su moliugais ir svogunais, puode verdu smulkiai supjaustytas bulvytes, pridedu prieskoniu kokie patinka, druskytes, paskui visa keptuves turini verciu puodan, sutrinu iki koses konsistencijos, ipilu grietineles, uzverdu ir vuolia jei nori gali pasiskrudint skrebuciu, arba jei megsti isiberti parmezano
Papildyta:
oo reikes ismeginti aciu uz recepta as vakar dariau moliugas + burve + morka su burokine tarka viska, imusiau kiusiniu ,m,iltu idejau druskytes ir pakepinto svoguno su mesyte -viska i tesla ir kotletukus ant dziuveseliu kepiau, idomus skonis, su grietine vyras sake skanu vaikas nevalge jam morkos nepatinka
meginsiu sriuba nes daug kotltuku pridariau bet dar puse to dickio liko
24h baiges koncertas atnese torta viena tik tevalgiau.. nes kitos gi dietinos
QUOTE(rapoja @ 2013 09 23, 10:53)
aš tai kai prisikemšu nurašau ''drambliadieniui''
tai tave vadinas kvieciau isivesiu numeiruka zinosiu kas raso
ech atvaziuok i sostine kada padarysim meeta vel no problem.. kaip syk kamsyrai bus tai galesim kaip is turgaus visos apsiredyt
Ingut, o gali dar pasimeetinti dar su tom kurios negalejo ar kasi ziurejo. Mano MB gryzo penktadieni tik 20val
pvz ketvirtadieni
beje, ar lyg skaiciau kad netiko tau Talbots svarkelis S dydzio. parduodi ji?
pvz ketvirtadieni
beje, ar lyg skaiciau kad netiko tau Talbots svarkelis S dydzio. parduodi ji?
Ingut, o ON vaikiskoms striukytems taiko -30 proc?