Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuves, ebay.com

Gal galit parasyti kaip ieiti i usa.tommy.com, nesugebu niekaip g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2013 09 23, 09:22)
Na kadangi vėl dzinsu manija, siulau populiariuosius  ON naujus dzinsiukus, minksti ir labai tamprus.Dydis 6 regular,Parduodu todel, kad  man su 175 cm trumpi  doh.gif  ax.gif
Kaina 50 Lt, spalva Stone Blue

http://oldnavy.gap.c...p;pid=730770822

user posted image

o koks vidines siules ilgis?
kaip manot man tiktu ju dydis?
Atsakyti
QUOTE(loriuxas @ 2013 09 23, 10:24)
Gal galit parasyti kaip ieiti  i usa.tommy.com, nesugebu niekaip g.gif  g.gif

zinokit geriausia susiinstaliavus tuneliuka kitaip sunkiai per tuos proxy serverius nevarto pusl.
http://www.pagewash.com/
http://webwarper.net/

lauritas jei eglute neims parasykit i az jei galit ismatavimus ramybes busenoj ir kiek pasitempia ties klubais ir liemeniu?
Atsakyti
Pasiulysiu Jums grazuoli Talbots dzinsini svarkeli wub.gif
Labai mielai keisciau i mazesni toki pat ar kitos spalvos bei modelio S dydzio svarkeli
maniskis M petite kas turetu atitikti S regular.
Bet manau didintas, po pazastim 50cm
ilgis rankoviu ir pacio svarkelio man su ugiu 172cm kaip tik
kaina tik 80Lt
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 23, 10:21)
Tiesa  panos gal kam reik moliugu smile.gif atsiveziau nes mam  eilini syk velniu dave kad neimu turiu 2 didelius smile.gif jei kuriai reik prasom dovanoju  blush2.gif

Igut, norėčiau moliūgo, jei turi dar ax.gif Mano vaikiukai moliūgų sriubą taip kerta, kad stabdyti reikia. O šiemet pas mane moliūgų derliaus nėr. Vyro sesė pasidalino, bet trumpams mums ten užteks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 23, 10:21)
gaga man per saldus  blush2.gif

macys  sia esu macius RL suknyte,  na man jos S    sociai ir tai  sakyciau klubu neispildo man,  jums manau L nes jei xl kabos  nebus to  vaizdo kaip priklauso  wub.gif

oi, tada gaga fu kaka. nemyliu saldziu, bloga paskui.

ta suknute ir rl psl yra, bet kaina nepatinka 100 dol. Kada kazi cia RL kokiom nuolaidom taskysis... g.gif uzsidege man ta suknute doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2013 09 23, 10:30)
Igut, norėčiau moliūgo, jei turi dar ax.gif  Mano vaikiukai moliūgų sriubą taip kerta, kad stabdyti reikia. O šiemet pas mane moliūgų derliaus nėr. Vyro sesė pasidalino, bet trumpams mums ten užteks ax.gif

tai uzlek 4u.gif kita syk vaziuosiu dar atsivesiu nes tiek uzderejo kad be ranku likom visi kol sutampem o tu milzinu nzn kur desim, mama sako neimanoma pakelti du vyrai nese nzn kiek te kg lotuliukas.gif maniskiai zmoniski na mum pakeliami, vidutiniskis, jei busi salia uzbek ir paimsi mirksiukas.gif

QUOTE(JMD @ 2013 09 23, 10:31)
oi, tada gaga fu kaka. nemyliu saldziu, bloga paskui.

ta suknute ir rl psl yra, bet kaina nepatinka 100 dol. Kada kazi cia RL kokiom nuolaidom taskysis...  g.gif uzsidege man ta suknute  doh.gif

kaka kaka - ne mudvieju skoniui tikrai 4u.gif geriau pasitureti ir paimti kazka is tu kuriuos sakei nusiziurejai 4u.gif as pati labai noriu gi brungiu vienu bet sau kaip kompensacijai kad ju neimu papirkau valentino valentina biggrin.gif oj negaliu 200 i bala... nei as jais kvepinuos nei ka doh.gif
Atsakyti
Inga, del skaičiukų iš amazon reiks laukt Lauretos?
Prisiųsta skaičių, norėčiau apsimokėt 4u.gif
Atsakyti
JMD palauk sia suknele pirkom apie +-40usd dillarde atrodo per ta BF ispardavima jei nedega simtuko nemesk dabar ant jos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Everlasting @ 2013 09 22, 20:41)
Dbr jie po 10 dol pasirodo. Oranžinis dryžuotas labai  wub.gif

tai ir as ziuriu ,kad po 10 dol.Ir galvoju ,kaip cia galejo gautis daug pigiau.Buvo nuolaida ,kad po 7 pirkot thumbup.gif Ir as noreciau tokia kaina.Labai jau grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 23, 10:36)
JMD palauk  sia suknele pirkom apie +-40usd  dillarde atrodo  per ta BF  ispardavima jei nedega simtuko nemesk dabar ant jos wink.gif

oki, nedega, tiesiog labai noriu, nes man ji patinka, ir manau turetu tikt blush2.gif jei kur uzmatytum, brukstelk. Skolinga neliksiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2013 09 23, 10:35)
Inga, del skaičiukų iš amazon reiks laukt Lauretos?
Prisiųsta skaičių, norėčiau apsimokėt  4u.gif

reiks laukti, lauretukas ateis,pakoreguos 4u.gif tax nera jai
Atsakyti