Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuves, ebay.com

Labas rytas 4u.gif
Ingut, sakei lyg iš amazon pudrytei tax neturėjo būti g.gif Gavau skaičiukus, žiuriu priskaičiuoti, ar visos taip gavot ar trukdyt Lauretą?
Atsakyti
liemuo 39, klubai 49 (matavau kur klyniukas) bet viskas tempiasi dar.

tik spalva athentic vis delto yra, ne ta kur pirmai rasiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Odeciausia @ 2013 09 23, 08:49)

tik spalva athentic vis delto yra, ne ta kur pirmai rasiau  doh.gif

Dėkui.
Čia 10 dydžio, taip?
O liemuo aukštas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutule: 23 rugsėjo 2013 - 07:52
QUOTE(Rutule @ 2013 09 23, 07:51)
Dėkui.
Čia 10 dydžio, taip?

taip 4u.gif emiau regular long, tai man su 174 cm, jie iki kauliuko, galejau imt tikruosius long... bet i ilgus batus bus gerai smile.gif

liemuo ne aukstas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odeciausia: 23 rugsėjo 2013 - 07:53
QUOTE(Rutule @ 2013 09 23, 08:33)
Labas rytas.
Kaip mano vyras sakė: "Bronza būtume labiau džiaugęsi nei dabar sidabru" biggrin.gif

Inga, kada pirksi ON? Aš visai norėč džinsų pasidairyt, tik vakare gautus iš Julijos pasiimsiu ir pažiūrėsiu ar dydis pataikytas. Tai pasiimčiau dar vienus  blush2.gif

Blunte, o kodėl tu tokius mažus batus siuntiesi, ką? biggrin.gif Maniškės pėda dabar 15 cm kažkur jau.

kai tokios akcijos imu daug syk per diena greit susirenka drinks_cheers.gif
pudrai tax nera, astukai i pasta parasykit paziuresiu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Odeciausia @ 2013 09 23, 08:51)
taip  4u.gif emiau regular long, tai man su 174 cm, jie iki kauliuko, galejau imt tikruosius long... bet i ilgus batus bus gerai  smile.gif

liemuo ne aukstas...

o jum tiko 10dydis?
ar didelis?

as sau pasiemiau keliu spalvu dabar 10 nor sjuodu 8 polaisvis bet nebuvo dydzio 8 6 bijojau ...
10 laukiu blush2.gif

siandien kai taiko - 30 mastau gal paimti sviesius kokius blush2.gif tik vat nzn sake panos nuo sp dydis skirias, matau jau pgl ismatavimus mano 8 juodu panasus jauciu kaip jusu siu 10tuko, nors jau pratampyti tai nzn kiek te tiksliai buvo kai tik nauji buvo. o kiek tempias liemuo jusiskiu?
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 09 22, 21:38)
va koks vidus smile.gif

Dėkui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Odeciausia @ 2013 09 23, 08:49)

tik spalva athentic vis delto yra, ne ta kur pirmai rasiau  doh.gif

Su kokiais klubais jums tinka 10? Ar su 98cm 8 dydzio uztektu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 23, 08:59)

Ingute ,tavo MB siuos turi kvepaliukus ? Kaina dabar gera ? (buvai kazkada nuoroda idejus ,pamirsau apie katrus kalbejai CK)
https://www.fragranc...pray-34-oz.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evvva: 23 rugsėjo 2013 - 08:03
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 23, 07:59)
kai tokios akcijos imu  daug syk per diena greit susirenka  drinks_cheers.gif
pudrai tax nera,  astukai i pasta parasykit paziuresiu 4u.gif
Papildyta:

o jum  tiko 10dydis?
  ar  didelis?

as sau pasiemiau  keliu spalvu dabar 10 nor sjuodu 8 polaisvis bet nebuvo dydzio 8 6 bijojau  ...
10 laukiu  blush2.gif

siandien kai taiko - 30 mastau gal paimti sviesius kokius  blush2.gif  tik vat nzn  sake panos nuo sp dydis skirias, matau jau pgl ismatavimus mano  8 juodu panasus jauciu kaip jusu siu 10tuko, nors jau pratampyti tai nzn  kiek te tiksliai buvo kai tik nauji buvo. o kiek tempias liemuo  jusiskiu?

man geri 10, toki aptempti, bet dar prasitems tai bus liuks, o 12d tai toki kaip tik, bet prasitampius gali but didoki... issitempia iki 43 beveik liemuo... tik as gal prasta matuotoja blush2.gif
Atsakyti
http://www.ae.com/factory/index.jsp iki 60% nukainavimas,sumazeja kaina krepsiuke

Kodel man niekas nemazeja g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute-2002 @ 2013 09 23, 08:01)
Su kokiais klubais jums tinka 10? Ar su 98cm 8 dydzio uztektu? 4u.gif

mano klubai 102, tai 10 man geras dydis. manau jums turetu uztekt 8, jei tos pacios spalvos... nes kaip suprantu dydziai skiriasi skirtingu spalvu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Odeciausia @ 2013 09 23, 09:06)
mano klubai 102, tai 10 man geras dydis. manau jums turetu uztekt 8, jei tos pacios spalvos... nes kaip suprantu dydziai skiriasi skirtingu spalvu  4u.gif

Imu spalva RINCE 4u.gif
Atsakyti