Labas rytas
Ingut, sakei lyg iš amazon pudrytei tax neturėjo būti Gavau skaičiukus, žiuriu priskaičiuoti, ar visos taip gavot ar trukdyt Lauretą?
liemuo 39, klubai 49 (matavau kur klyniukas) bet viskas tempiasi dar.
tik spalva athentic vis delto yra, ne ta kur pirmai rasiau
QUOTE(Odeciausia @ 2013 09 23, 08:49)
Dėkui.
Čia 10 dydžio, taip?
O liemuo aukštas?
QUOTE(Rutule @ 2013 09 23, 07:51)
taip emiau regular long, tai man su 174 cm, jie iki kauliuko, galejau imt tikruosius long... bet i ilgus batus bus gerai
liemuo ne aukstas...
QUOTE(Rutule @ 2013 09 23, 08:33)
Labas rytas.
Kaip mano vyras sakė: "Bronza būtume labiau džiaugęsi nei dabar sidabru"
Inga, kada pirksi ON? Aš visai norėč džinsų pasidairyt, tik vakare gautus iš Julijos pasiimsiu ir pažiūrėsiu ar dydis pataikytas. Tai pasiimčiau dar vienus
Blunte, o kodėl tu tokius mažus batus siuntiesi, ką? Maniškės pėda dabar 15 cm kažkur jau.
Kaip mano vyras sakė: "Bronza būtume labiau džiaugęsi nei dabar sidabru"
Inga, kada pirksi ON? Aš visai norėč džinsų pasidairyt, tik vakare gautus iš Julijos pasiimsiu ir pažiūrėsiu ar dydis pataikytas. Tai pasiimčiau dar vienus
Blunte, o kodėl tu tokius mažus batus siuntiesi, ką? Maniškės pėda dabar 15 cm kažkur jau.
kai tokios akcijos imu daug syk per diena greit susirenka
pudrai tax nera, astukai i pasta parasykit paziuresiu
Papildyta:
QUOTE(Odeciausia @ 2013 09 23, 08:51)
taip emiau regular long, tai man su 174 cm, jie iki kauliuko, galejau imt tikruosius long... bet i ilgus batus bus gerai
liemuo ne aukstas...
liemuo ne aukstas...
o jum tiko 10dydis?
ar didelis?
as sau pasiemiau keliu spalvu dabar 10 nor sjuodu 8 polaisvis bet nebuvo dydzio 8 6 bijojau ...
10 laukiu
siandien kai taiko - 30 mastau gal paimti sviesius kokius tik vat nzn sake panos nuo sp dydis skirias, matau jau pgl ismatavimus mano 8 juodu panasus jauciu kaip jusu siu 10tuko, nors jau pratampyti tai nzn kiek te tiksliai buvo kai tik nauji buvo. o kiek tempias liemuo jusiskiu?
QUOTE(Odeciausia @ 2013 09 23, 08:49)
Su kokiais klubais jums tinka 10? Ar su 98cm 8 dydzio uztektu?
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 23, 08:59)
Ingute ,tavo MB siuos turi kvepaliukus ? Kaina dabar gera ? (buvai kazkada nuoroda idejus ,pamirsau apie katrus kalbejai CK)
https://www.fragranc...pray-34-oz.html
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 23, 07:59)
kai tokios akcijos imu daug syk per diena greit susirenka
Papildyta:
o jum tiko 10dydis?
ar didelis?
as sau pasiemiau keliu spalvu dabar 10 nor sjuodu 8 polaisvis bet nebuvo dydzio 8 6 bijojau ...
10 laukiu
siandien kai taiko - 30 mastau gal paimti sviesius kokius tik vat nzn sake panos nuo sp dydis skirias, matau jau pgl ismatavimus mano 8 juodu panasus jauciu kaip jusu siu 10tuko, nors jau pratampyti tai nzn kiek te tiksliai buvo kai tik nauji buvo. o kiek tempias liemuo jusiskiu?
Papildyta:
o jum tiko 10dydis?
ar didelis?
10 laukiu
man geri 10, toki aptempti, bet dar prasitems tai bus liuks, o 12d tai toki kaip tik, bet prasitampius gali but didoki... issitempia iki 43 beveik liemuo... tik as gal prasta matuotoja
http://www.ae.com/factory/index.jsp iki 60% nukainavimas,sumazeja kaina krepsiuke
Kodel man niekas nemazeja
Kodel man niekas nemazeja
QUOTE(eglute-2002 @ 2013 09 23, 08:01)
Su kokiais klubais jums tinka 10? Ar su 98cm 8 dydzio uztektu?
mano klubai 102, tai 10 man geras dydis. manau jums turetu uztekt 8, jei tos pacios spalvos... nes kaip suprantu dydziai skiriasi skirtingu spalvu
QUOTE(Odeciausia @ 2013 09 23, 09:06)
mano klubai 102, tai 10 man geras dydis. manau jums turetu uztekt 8, jei tos pacios spalvos... nes kaip suprantu dydziai skiriasi skirtingu spalvu
Imu spalva RINCE