Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuves, ebay.com

QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 20, 08:54)
Borzika ar radai kuo pasipuosti  bigsmile.gif

Jei būč neradus, nebūč Tavęs ramybėj palikus hihihi.gif

Niekad nedalyvavus Red sale, tai, jei nesąmonę atsiunčiau, ištrink blush-anim-cl.gif Ar būtent taip ir reik daryt? ax.gif

Ir dar noriu paklaust, kuriose storėse geriausiai dairytis moteriškos pūkinės striukės (iki kelių ar ilgesnės)? Yra tikimybė dar iki šios žiemos sulaukt gerų nuolaidų?
Sierroj yra kažkas panašaus, bet lyg ne pūkinė?:
user posted image
Be to, norėtųs kiek ilgesnės ir gražesnės (šita man patinka, bet labai jau paprasta, o šunes vedžiot per brangi) cool.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif skaiciau anoj temukej kad dar snd truko Carter's merginukiu uzsakymui,mano antraji iskaiciavot, g.gif as tai labai gerbeja ju biggrin.gif thumbup.gif
Negalejau eiti gult kol dar neparinkau ko truko lotuliukas.gif

Ingut,ar cia jus tokia wub.gif --simpatiska bigsmile.gif grazus abu wub.gif
Atsakyti
Ingule mirksiukas.gif wub.gif
nea ,ne pūkinė 4u.gif
Atsakyti
aciu as te blush2.gif blush2.gif ir mano Ziogutis blush2.gif

Borzika ideeli viska nuprikau 4u.gif viskas ok su uzsakymuku, dziugu kad radot grozi pasipuosimui, borzika o gal siandien ir jum iseitu trumpam bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 20, 18:07)
Borzika  ideeli viska nuprikau  4u.gif

Wow, Ingut bigsmile.gif Greitis koks! swoon.gif thumbup.gif aciuks.gif notworthy.gif oro_buckis.gif
Nors kartą ir aš nepavėlavau į traukinį 59.gif Dabar tik reik melstis, kad dydžiai tiktų laugh.gif
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 20, 18:07)
o gal siandien  ir jum iseitu  trumpam  bigsmile.gif

Deja, bet ne.
Atsakyti
Ingos nuotrauka superinė thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
EIIII mergytes mano,m diedas grista namo, aleliuja paleido jo masina laugh.gif

tai tada 19.30 busiu vietoj Evute tave paimsim su valyte 18.45 wink.gif

Zodziu visos kas nori kada iseina tada bet laaabai laukiamos ar 19.30 ar 20 ar 21h ... nugis varom pasivyyyninti :gfeda as ne uz vairo kaip fainai...
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 20, 19:09)
EIIII mergytes mano,m  diedas grista namo, aleliuja paleido  jo  masina laugh.gif

tai tada 19.30  busiu vietoj Evute  tave paimsim  su valyte 18.45 wink.gif

Zodziu  visos kas nori      kada iseina tada bet laaabai laukiamos  ar 19.30 ar 20 ar 21h ... nugis varom pasivyyyninti :gfeda as ne uz vairo kaip fainai...

doh.gif psio as jau planus pakeiciau smile.gif po to kai perskaiciau kad 20 val. perkelet susitikima biggrin.gif kita karta gal jau konkreciau taremes, nes man laikas labai svarbus smile.gif
Atsakyti
Mergytes as atsijungiu, Iki pirmadienio

dalyvaujanciom iki greito susitikimo mes manau atvaziuosim +-19.30 blush-anim-cl.gif
del viso pikto nr 860405179
Atsakyti
Gero vejo,pasismaginti merginukes-mamukes gathering.gif :
Atsakyti
As pasuoju, nes vyro dar ner namie doh.gif uztruko darbe kaip sykis verysad.gif doh.gif

o Ingos foto nemaciau verysad.gif pakartok prasau 4u.gif
Atsakyti
Kauno mergaites laukiam visa savaitgali, busim namuose, tik pries tai pasukit .
P.S.dar karteli issiunciau laiskiukus pakartotinai , kas neatsieme prekiu 4u.gif
Atsakyti