Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuves, ebay.com

QUOTE(Julieja @ 2013 09 21, 23:45)
Vakar gavo Vilnius 4u.gif Ktm dezuciu nebuvo 4u.gif

mano nieko nebuvo ? sad.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2013 09 21, 21:17)
Taip gavo  thumbup.gif
Kai vaikas užmigs išsiuntinėsiu laiškelius  4u.gif

sokiai.gif
Atsakyti
QUOTE(Julieja @ 2013 09 21, 22:45)

Laiskelio negavau, mano nieko nebuvo? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,merginos kur ieskoti vyrisku zieminiu pukiniu striukiu ?
Atsakyti
QUOTE(Julieja @ 2013 09 21, 21:45)

ktm miestu dezuciu nebus??? blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilvet @ 2013 09 22, 08:11)
ktm miestu dezuciu nebus???  blink.gif  doh.gif

laureta rašė,kad vėluoja ir viln ir ktm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 09 22, 07:30)
laureta  rašė,kad vėluoja ir viln ir ktm  4u.gif

tai kad as jau praeita savaite vieno siuntinuko laukiau sad.gif biski jau baisu man, amoketi net 5 siuntinuku skaiciukai, o nieko taip ir negaunu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilvet: 22 rugsėjo 2013 - 07:33
QUOTE(vilvet @ 2013 09 22, 08:32)
tai kad as jau praeita savaite vieno siuntinuko laukiau sad.gif biski jau baisu man, amoketi net 5 siuntinuko skaiciukai, o nieko taip ir negaunu  unsure.gif

jei šiltoj vietelėj laukia, tai tik belieka kantrybe apsišarvuot 4u.gif aš ir vėlesnius gavau, ankstesnių ne..bet tenkosmetiko yra...tad normalu,kad pastrigę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 09 22, 07:34)
jei šiltoj vietelėj laukia, tai tik belieka kantrybe apsišarvuot  4u.gif  aš ir vėlesnius gavau, ankstesnių ne..bet tenkosmetiko yra...tad normalu,kad pastrigę  ax.gif

kaip suprast siltoj vietelei laukia? lotuliukas.gif man biski keista kad kitos mergaiyes is tos pacios parduotuves pirko ( ir skaiciukus vienodai mokejom) gavo prekes o as sedziu toliau sekmingai biggrin.gif o taip batu reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilvet @ 2013 09 22, 08:38)
kaip suprast siltoj vietelei laukia?  lotuliukas.gif  man biski keista kad kitos mergaiyes is tos pacios parduotuves pirko ( ir skaiciukus vienodai mokejom) gavo prekes o as sedziu toliau sekmingai  biggrin.gif  o taip batu reikia  doh.gif

juk rase, kad dezutes ktm pildomos atskirai- neuzsipilde, tai issiunte veliau ir t.t. Tai uztai veliau ir gauname.
Atsakyti
QUOTE(Jinafire @ 2013 09 22, 09:42)
juk rase, kad dezutes ktm pildomos atskirai- neuzsipilde, tai issiunte veliau ir t.t. Tai uztai veliau ir gauname.

aaa..ktm taip siuncia,aisku smile.gif

man dar idomu.gauna siuntas

vilnius
kaunas
klaipeda
ktm

ar dar yra susmulkinta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandraxa: 22 rugsėjo 2013 - 07:45
labukas,
reikia pradėt cla gerti rolleyes.gif Jinafire,tu lyg ir pirkai-kaip geri?Ryte,prieš pietus dvi iš karto,po vieną ryte ir vakare,ar kitaip ?Prieš valgį ar po ?Nors gal ir nėra didelės reikšmės rolleyes.gif

Laureta,o kodėl megztukai nepatiko?Gal spalva?Nes spalvos tokios aktyvios ne visoms patinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 22 rugsėjo 2013 - 08:04