Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuves, ebay.com

QUOTE(rapoja @ 2013 09 21, 20:16)

Bet mano veidui tinka viskas. As Rapoja juos cia pripirkau su didziulia nuolaida. man jie kainavo 9 svarai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamakubu @ 2013 09 21, 20:09)
Mergaites as cia su kitu klausimu. Kaip jums tokie akiniai:

http://www.amazon.co...trussardi 12808

neeiliniai ,bet sau tokiu nepirkciau rolleyes.gif ...
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 09 21, 20:26)
M carters kombio išmatavimai gal kam įdomu  smile.gif
striukės ilgis 48
rankovė nuo peties 40
nuo pažasties 29
striukės plotis 39/40
kombikelnių vid. siūlė 43

O koks kombis būtų didesnis L ar 6-6x?Didesnių jau carters nebūna?

Aš savo panelėm užsakiau L dydį, Ingutė rašė, kad 8 metų tinkamos. Tačiau mano panoms 134 jaučiu tikrai netiks... verysad.gif Sūnui paėmiau M, jis žemesnis, standartinis 6 metų vaikis, tai pagal jūsų aprašymą taip pat bus mažas... doh.gif Visi trys netinkami... doh.gif
Atsakyti
kas pamena ,dazniausiai kurios parduotuves per black friday negaili nuolaidu ? g.gif
mazu eisu jau ziurinetis lotuliukas.gif

man siaip reik :
merino vilnos golfu ,pukines tikrai siltos iki keliu ir ilgaauliu batu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evvva: 21 rugsėjo 2013 - 19:43
Sūnui šį užsakiau.
https://www.carters....html?quantity=1
Gal jis atitiks?
Atsakyti
QUOTE(mamakubu @ 2013 09 21, 20:09)
Mergaites as cia su kitu klausimu. Kaip jums tokie akiniai:

http://www.amazon.co...trussardi 12808

Superiniai!!! jei tik toks modelis tinka. Labuka mergaites. Smagu buvo susipazint! as sedziu grybais apsirijus ir isisketus. Ieskau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamakubu @ 2013 09 21, 20:24)
Bet mano veidui tinka viskas. As Rapoja juos cia pripirkau su didziulia nuolaida. man jie kainavo 9 svarai ax.gif

svarbu tinka ir patinka mirksiukas.gif smile.gif
QUOTE(evvva @ 2013 09 21, 20:29)
neeiliniai ,bet sau tokiu nepirkciau  rolleyes.gif  ...

drinks_cheers.gif
QUOTE(inrinke @ 2013 09 21, 20:36)
Aš savo panelėm užsakiau L dydį, Ingutė rašė, kad 8 metų tinkamos. Tačiau mano panoms 134 jaučiu tikrai netiks... verysad.gif Sūnui paėmiau M, jis žemesnis, standartinis 6 metų vaikis, tai pagal jūsų aprašymą taip pat bus mažas... doh.gif Visi trys netinkami...  doh.gif

o mergaitišką kokį ėmėt?kada gausit?man reik bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(evvva @ 2013 09 21, 20:37)
kas pamena ,dazniausiai kurios parduotuves per black friday negaili nuolaidu ?  g.gif
mazu eisu jau ziurinetis  lotuliukas.gif
man siaip reik :
merino vilnos golfu ,pukines tikrai siltos iki keliu  ir ilgaauliu batu  ax.gif

pūkinukės mackage labai fainos wub.gif golfukai jcrew,sieroj,landsend,bluefly ir tt,o batų yra visur ,yooxe reikia pažiūrėt būna fainų rolleyes.gif
Atsakyti

ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamakubu: 21 rugsėjo 2013 - 20:03
QUOTE(mamakubu @ 2013 09 21, 20:51)
va trumpam pasirodau  biggrin.gif

o geras bigsmile.gif thumbup.gif nugis faina panelė mirksiukas.gif biggrin.gif tinka drinks_cheers.gif
mano mažei 38 tempos-gerklė doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 09 21, 19:16)
ačiū  mirksiukas.gif kaip sužinot L kiek didesnis už M  g.gif

Nelabai  ax.gif

Suzinosit kada kas gaus,karta kazkada pirkaus dar kaip mazesne buvo panele mano todel jau ju ir nebeperku..apgaulingi jie,nors va jau trecius metus is eiles zinau kad Carter;s kombiai nesikeicia,raso viena o gaunam visai neatitinkamus ju aprasymu
Atsakyti
QUOTE(L*A*K*Š*M*I @ 2013 09 21, 21:00)
Suzinosit kada kas gaus,karta kazkada pirkaus dar kaip mazesne buvo panele mano todel jau ju ir nebeperku..apgaulingi jie,nors va jau trecius metus is eiles zinau kad Carter;s kombiai nesikeicia,raso viena o gaunam visai neatitinkamus ju aprasymu

bet vėjai kažkokie - tai kam rašyt to ko nėra cool.gif bet šiaip fainas,patiko man wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 09 21, 20:59)
o geras  bigsmile.gif  thumbup.gif nugis faina panelė  mirksiukas.gif  biggrin.gif tinka  drinks_cheers.gif
mano mažei 38 tempos-gerklė  doh.gif  verysad.gif

Aciu Rapoja uz panele biggrin.gif
O del maziukes tai negerai. Sveikit greiciau. 4u.gif Maniskiui irgi rodos gerklyte kabina g.gif
Atsakyti