Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuves, ebay.com

QUOTE(laureta @ 2013 09 21, 08:44)
Savaitgali Ingutes nebus. Ir as noreciau  pailseti. Pirkimu nedarysim  4u.gif  Grazaus savaitgalio  4u.gif

QUOTE(elizieja @ 2013 09 21, 16:43)
Laureta, parašiau į skype - labai laukiu  4u.gif

Gali ir neatsakyti smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(salduke @ 2013 09 21, 17:20)
Jau iš pradžių buvo keista kad zulily prekiauja carter's. Ir tokia didelė nuolaida.

na bet prekiauja ir Crocs biggrin.gif ir Columbia biggrin.gif Man nieko keista nepasirodė 4u.gif o kaina buvo 10dol...tai sakau ir pačiam Carters tokių kainų už 2dalių komplektuką galima gauti ax.gif būtų 5dol, sutikčiau..o kaina normali juk doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 09 21, 17:42)
Gali ir neatsakyti  smile.gif  4u.gif

Taip ir supratau, bet vis laukiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 09 21, 17:02)
na bet prekiauja ir Crocs biggrin.gif ir Columbia biggrin.gif Man nieko keista nepasirodė  4u.gif  o kaina buvo 10dol...tai sakau ir pačiam Carters tokių kainų už 2dalių komplektuką galima gauti  ax.gif  būtų 5dol, sutikčiau..o kaina normali juk  doh.gif

Carteriukais originalais prekiauja jie patys,ir tikrai pirkus laureta dar man prekycu is target(ten originalai buvo)o kainos nebutinai turi buti itartinos,juk uz mazas kainytes ir retsykiais is originaliu parduotuviu perkam per didziuosius ispardavimus ar day off(sventines d.)
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 09 21, 11:16)
Kažkaip daug gėrių pernai ir per Black friday buvo ir dieną prieš  rolleyes.gif  Jau laukiu šiemet ko bus  rolleyes.gif

as jau pradejau taupyt biggrin.gif
Atsakyti
M carters kombio išmatavimai gal kam įdomu smile.gif
striukės ilgis 48
rankovė nuo peties 40
nuo pažasties 29
striukės plotis 39/40
kombikelnių vid. siūlė 43

O koks kombis būtų didesnis L ar 6-6x?Didesnių jau carters nebūna?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 21 rugsėjo 2013 - 18:29
QUOTE(rapoja @ 2013 09 21, 18:26)
M carters kombio išmatavimai gal kam įdomu  smile.gif
striukės ilgis 48
rankovė nuo peties 40
nuo pažasties 29
striukės plotis 39/40
kombikelnių vid. siūlė 43

O koks kombis būtų didesnis L ar 6-6x?Didesnių jau carters nebūna?

L 4u.gif 6x bus platesnis,nedaug kuom skyrias nuo 6,nes x apibudinamas kaip stambesnaim vaikui ar paaugliui,kaip ir suagusiuju X yra placiaja prasme ,o jau raides prie ju didis.Gal paaiskinau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 09 21, 18:57)
as jau pradejau taupyt  biggrin.gif

as pamenu per black kruva kroksu pernai prisipirkau , o po keliu dienu ar savaites jie dar pigesni buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2013 09 21, 20:03)
as pamenu per black kruva kroksu pernai prisipirkau , o po keliu dienu ar savaites  jie dar pigesni buvo  doh.gif

4u.gif

nes mane tai maloniai nustebino viskas..sakau nekainavo viskas po 5dol ar pan biggrin.gif bet tikrai buvo gerų ir labai gerų pasiūlymų..bent jau ką pati pirkau smile.gif
Atsakyti
Nu ką gavau savąji carters kombį 24mėn, tai kol kas didelis thumbup.gif
Bet va su batais, kaip visada - nors nusišauk, vis bandau ir bandau ir tik į spintą kraunu doh.gif
Va tokie bearpaw Tessa. 7dydis
user posted image

Nu neina man per keltį įkišti koją, nors pagal dydį, atrodo turėtų tikti doh.gif
Net nežinau, ar batsiuviai ką gali patvarkyti g.gif
o gal kas norite, prašom su kailiu 4u.gif
Atsakyti
Mergaites as cia su kitu klausimu. Kaip jums tokie akiniai:

http://www.amazon.co...trussardi 12808
Atsakyti
QUOTE(L*A*K*Š*M*I @ 2013 09 21, 19:38)
L 4u.gif 6x bus platesnis,nedaug kuom skyrias nuo 6,nes x apibudinamas kaip stambesnaim vaikui ar paaugliui,kaip ir suagusiuju X yra placiaja prasme ,o jau raides prie ju didis.Gal paaiskinau 4u.gif

ačiū mirksiukas.gif kaip sužinot L kiek didesnis už M g.gif
QUOTE(mamakubu @ 2013 09 21, 20:09)
Mergaites as cia su kitu klausimu. Kaip jums tokie akiniai:

http://www.amazon.co...trussardi 12808

Nelabai ax.gif
Atsakyti