na bet prekiauja ir Crocs ir Columbia Man nieko keista nepasirodė o kaina buvo 10dol...tai sakau ir pačiam Carters tokių kainų už 2dalių komplektuką galima gauti būtų 5dol, sutikčiau..o kaina normali juk
na bet prekiauja ir Crocs ir Columbia Man nieko keista nepasirodė o kaina buvo 10dol...tai sakau ir pačiam Carters tokių kainų už 2dalių komplektuką galima gauti būtų 5dol, sutikčiau..o kaina normali juk
Carteriukais originalais prekiauja jie patys,ir tikrai pirkus laureta dar man prekycu is target(ten originalai buvo)o kainos nebutinai turi buti itartinos,juk uz mazas kainytes ir retsykiais is originaliu parduotuviu perkam per didziuosius ispardavimus ar day off(sventines d.)
L 6x bus platesnis,nedaug kuom skyrias nuo 6,nes x apibudinamas kaip stambesnaim vaikui ar paaugliui,kaip ir suagusiuju X yra placiaja prasme ,o jau raides prie ju didis.Gal paaiskinau
Nu ką gavau savąji carters kombį 24mėn, tai kol kas didelis Bet va su batais, kaip visada - nors nusišauk, vis bandau ir bandau ir tik į spintą kraunu Va tokie bearpaw Tessa. 7dydis
Nu neina man per keltį įkišti koją, nors pagal dydį, atrodo turėtų tikti Net nežinau, ar batsiuviai ką gali patvarkyti o gal kas norite, prašom su kailiu
L 6x bus platesnis,nedaug kuom skyrias nuo 6,nes x apibudinamas kaip stambesnaim vaikui ar paaugliui,kaip ir suagusiuju X yra placiaja prasme ,o jau raides prie ju didis.Gal paaiskinau