Įkraunama...
Įkraunama...

Tikėjimo galia

as tai pvz. visiskai esu tikra, kad jai labai, labai kazkuo tiki, visada viskas isipildo..saviitaigos galia didele, esu pati tai isbanzius..ir patys didziausi ir atrodo neimanomiausi norai isispilde..
Atsakyti
QUOTE(gaudri @ 2006 09 27, 10:24)
as tai pvz. visiskai esu tikra, kad jai labai, labai kazkuo tiki, visada viskas isipildo..saviitaigos galia didele, esu pati tai isbanzius..ir patys didziausi ir atrodo neimanomiausi norai isispilde..

tikrai. Zmones taip is vezio pagyja 4u.gif
Atsakyti
dziaugiuosi Jusu mintimis ir Jusu samoningumu ir tobulejimu, noru mokintis gyvenimo smile.gif

kuom vezys yra ypatingesne liga arba - nesamoningumas - nei kitos ???

Atsakyti
QUOTE(samoninga harmonija @ 2006 09 27, 09:25)
kas dar norite mokintis samoningu mandalu piesimo ir mandalu meditacijos. ?

Aš ne. (Būčiau dėkinga, jei tai įsidėmėtum - nereikės bereikalingai vargintis siuntinėjant man asmenines žinutes mirksiukas.gif ).
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2006 09 28, 15:14)
Aš ne. (Būčiau dėkinga, jei tai įsidėmėtum - nereikės bereikalingai vargintis siuntinėjant man asmenines žinutes mirksiukas.gif ).

Tai tu, matyt, labai svarbi, kad tau siuntinėja. Man niekas nieko nesiūlo... verysad.gif
Atsakyti
kas jums siunte asmenines zinutes
?
nebent pernai smile.gifsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(samoninga harmonija @ 2006 09 29, 12:46)
nebent pernai smile.gifsmile.gif

Pernai aš dar net užsiregistravusi čia nebuvau. tongue.gif
Atsakyti
Smalsute, ir as gavau rugpjuti zinute nuo jos, bet nepykstu smile.gif
Atsakyti
visatos prasme nera nei vakar nei siandien nei rytoj -

ar galime atsminti koki ivyki is praeities?
ar galime apziureti aplinka ir matyti zinoti, kur esame?
ar galime fantazuoti kas bus ateityje?

vadinasi vakar rytoj ir dabar arba katik dabar ir tuoj

yra dabar - viename taske

vistatoje nera nei laiko nei erdves
vista yra vientisa. taip kad pernai,kuri parsiau - jis yra salyginis smile.gif

kodel zmones iprate akcentuoti labiau neigiamus, neptinkancius, nemielus dalykus, ivykius ir mintis, nei tai,kuo jie zavisi dziaugiasi ir apie ka svajoja? tai iprotis. iprotis gyventi NUO, o ne I kazka......

ir daznas neisiverzia is sio negatyvumo rato, ne taip dare ju tevai ,seneliai, proseneliai ir jie nemastydami sukasi tame rate... kaip pelyte,kuri begioja bugnelyje ir po to jauciasi pavargusi issekusi ir nelaiminga... o nubego NIEKUR smile.gif

leiskime sau islaisveti nuo stereotipu nuo baimiu ir pykcio... nes visa tai, ka mes isgyvename - tai tik musu vidinis pasaulis.... situacija viena, o isgyvename tai visi skirtingai.... ir leiskime kiekvienam tureti savo nuomone, nes ji gime is musu to paties keisto ir idomaus vidinio pasaulio... pazistamo tik mums patiems ir tai tik 2-5 procentus smile.gif

linkiu visiems laimes ir laisves, svaes pazinimo ir atidumo savo vidiniam isoriniam zmogui ir kitiems, kurie gali taip mus myleti...

o gal tia jau vyksta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(samoninga harmonija @ 2006 10 04, 08:40)

kodel zmones iprate akcentuoti labiau neigiamus, neptinkancius, nemielus dalykus, ivykius ir mintis, nei tai,kuo jie zavisi dziaugiasi ir apie ka svajoja? tai iprotis. iprotis gyventi NUO, o ne I kazka......

Visiskai pritariu. Bet laikas ir yra riboto zmogaus proto padarinys. Mes nesugebame mastyti kad nera laiko, nes muzu akyse viskas kinta, o tuos pokycius mes paskirstome laike. Toks jau zmogaus protas. Bet kodel sakai, kad iprotis gyventi NUO, ir reiketu gyventi I kazka? Juk tas I kzka, reiskia ejima tikslo link, vadinasi, kalba eina apie ateiti. Nes kitu atveju butum pasakiusi "gyventi NUO kazko, o ne KAZKUO"

Atsakyti
QUOTE(samoninga harmonija @ 2006 10 04, 08:40)
visatos prasme nera nei vakar nei siandien nei rytoj -

ar galime atsminti koki ivyki is praeities?
ar galime apziureti aplinka ir matyti zinoti, kur esame?
ar galime fantazuoti kas bus ateityje?

vadinasi vakar rytoj ir dabar  arba katik dabar ir tuoj

yra dabar - viename taske

Išsisukinėji... Jei žinutės, kurias man siuntei, yra su data, vadinasi ir turiu teisę priminti, kada jas siuntei. Nesu tiek pasiklydusi laike, erdvėje, savyje, kiek Tu. mirksiukas.gif

O laikas visgi egzistuoja - nori Tu to, ar ne, bet Tau tepriklauso ši akimirka. Tik realiai išgyvenant būtent ją, o ne skestant fantazijose, įmanoma ką nors keisti, GYVENTI, o ne vien egzistuoti.

Galbūt amžinybėje laiko sąvoka ir nebeturi prasmės, bet laikas yra vienas iš ŠIO pasaulio dėsnių.
Atsakyti
QUOTE(Malibu @ 2006 06 23, 15:21)
Pažįstu žmogų, kuris gyvena dorai ir garbingai, yra mylintis, tačiau visą gyvenimą kenčia ir kenčia todėl, kad jo artimieji-mylimi žmonės gyvena netinkamai. O juk atsiriboti nuo mylimų ir artimų žmonių negali, todėl ir kenčia. Kenčia dėl jų poelgių, dėl tų poelgių pasekmių ir nieko pakeisti  negali. Bet juk tai doras, Dievą tikintis žmogus.

Juk yra žmonių kuriems patinka savotiškai kentėti už kitus, įsigilinti į kitų bėdas ir pan. Jie per daug užsiėmę kitų reikalais ir bėdomis, savo energiją dalina į visas puses, bet matyt pamiršta save ir jų "baterijos" sėda, neužsikrauna. Tikriausiai todėl ir nesiseka patiems. Kad padėtum kitam, pirmiausia reikia reikia save mylėti (neperlenkiant lazdos aišku). Aš taip manau. Nors man pačiai ir sunkiai sekasi save pamilti mirksiukas.gif
Atsakyti