Tikiu Dievo jėga ir Jo sėkme,per sūnų Jezų Kristų. Amen
Dievo sėkmė ,tai mūsų sėkmė
Ką čia paistote nesąmones, jeigu tikite, tai tikėkite vidumi, o ne forumuose.
QUOTE(iiinga @ 2006 06 28, 16:03)
Diskusijos apie dvasinius dalykus butinos. Nes daugumai nera aplink su kuo apie tai pasikalbeti.
Mes turime pasirinkima. Tu taip pat
QUOTE(iiinga @ 2006 06 28, 17:03)
O kuo blogai tikėti ir vidumi, ir kaip čia "išsireiškei", forumuose?
Kaip Ievalota teisingai ir paminėjo, Tu taip pat turi pasirinkimą - ne tik tikėti ar ne, bet ir užeiti į šį forumą, arba ne.
QUOTE(RasaS @ 2006 06 27, 14:46)
Tikiu Dievo jėga ir Jo sėkme,per sūnų Jezų Kristų. Amen
O tai kas yra ta Jo sekme ir kaip jis ja kuria?
jau grizau pas jus...
tikejimo galia
mudu sokame rokenrola su vyru ir tikejau, kad tarptautines varzybos ir vyro atostogos sutaps - taip ir ivyko, butent tomis dienomis....VISA IMONE ATOSTOGAUJA VIENU METU SAVININKO VALIA....
puikiai gyvenome dziaugemes sias tris savaites .....
tikejau
ir sekme su musu seima
Dievo valia ir mums patiems nesipriesinant sekmei
priimam ja
ir ji tarpsta mumyse musu aplinkoje ir musu gyvenimuose
tikejimo galia
mudu sokame rokenrola su vyru ir tikejau, kad tarptautines varzybos ir vyro atostogos sutaps - taip ir ivyko, butent tomis dienomis....VISA IMONE ATOSTOGAUJA VIENU METU SAVININKO VALIA....
puikiai gyvenome dziaugemes sias tris savaites .....
tikejau
ir sekme su musu seima
Dievo valia ir mums patiems nesipriesinant sekmei
priimam ja
ir ji tarpsta mumyse musu aplinkoje ir musu gyvenimuose
kas čia per briedas? aš jau noėjau parašyt kuo aš tikėjau ir ką pasiekiau,bet pasiskaičius kai kurios pasisakymus pasijunti kaip kažkokioj sektoj...Tikiu aš ir Dievu ir tikėjimo galia,bet...šitoj temos pasisakius jausčiausi nejaukiai
QUOTE(Ramunita @ 2006 07 18, 15:00)
kas čia per briedas? aš jau noėjau parašyt kuo aš tikėjau ir ką pasiekiau,bet pasiskaičius kai kurios pasisakymus pasijunti kaip kažkokioj sektoj...Tikiu aš ir Dievu ir tikėjimo galia,bet...šitoj temos pasisakius jausčiausi nejaukiai
Bijoti nera ko - nuomoniu skritumas tik paryskina kiekvieno individualu supratima...kiekvieno isgyvenimus ir saves suvokima kaip visatos dali.kita vertus - tik gince gimsta tiesa...
QUOTE(MamaLupa @ 2006 07 19, 04:14)
Bijoti nera ko - nuomoniu skritumas tik paryskina kiekvieno individualu supratima...kiekvieno isgyvenimus ir saves suvokima kaip visatos dali.kita vertus - tik gince gimsta tiesa...
tai kad čia ne ginčas....
asmeninis pasirinkimas kaip i ka reaguoti
mes turime valia pasirinkti ....
myleti gyvenima ar su juo kovoti......
mes turime valia pasirinkti ....
myleti gyvenima ar su juo kovoti......
tikejima as suprantu kaip tikslo siekima. Mintys ir zodziai materializuojasi... jei kasdien kartosi kokia nors fraze, pasamone ja uzfiksuos kaip isakyma, ir visaip stengsis tai ivykdyti....jei kasdien skusimes- "oi kokia as negrazi, kokia susiraukusi"...ziurek, po savaites pasidarys dar blogiau. "kaip bijau kad negausiu paaukstinimo..." - ir stai tave is vis is darbo atleidzia..
Dziugu, kad geros mintys irgi pasiekia savo tiksla- "as esu grzi, sveika, turiu mylincia seima ir esu laiminga". " Rytoj butinai atsitiks kazkas nepaprastai gero" ir t.t. Tokiu budu, as "ispranasavau" savo vyra -- nuo kokiu 11 metu man mama kaldavo i galva, kad jei nemokesiu gaminti, neistekesiu, niekas neims manes i zmonas. As jai kasdien kartodavau, kad mano vyras bus tikras kulinaras (taip ir atsitiko). Smerkiau siuolaikini jaunima del palaido gyvenimo, nsubrendeliskumo ir vertybiu nebuvimo, ir kasdien buvau isitikinusi, kad mano vyras tikrai toks nebus. Taip ir atsitiko.
Galiausiai, kai saviski sutikau, pajutau, kad tai mano zmogus, antra sielos pusele, ir as ji jau myliu is vidaus, taciau manes jis netrauke kaip vaikinas. Menesi laiko LABAI NOREJAU, kartojau sau, kad tai mano zmogus, kad as jau ji radau, ir tikrai ji tuoj tuoj pamilsiu. Ir pamilau taip smarkiai...kad dabar jis mano vyras tas pats, kuri nuo vaikystes piesiau savo mintyse....
Dziugu, kad geros mintys irgi pasiekia savo tiksla- "as esu grzi, sveika, turiu mylincia seima ir esu laiminga". " Rytoj butinai atsitiks kazkas nepaprastai gero" ir t.t. Tokiu budu, as "ispranasavau" savo vyra -- nuo kokiu 11 metu man mama kaldavo i galva, kad jei nemokesiu gaminti, neistekesiu, niekas neims manes i zmonas. As jai kasdien kartodavau, kad mano vyras bus tikras kulinaras (taip ir atsitiko). Smerkiau siuolaikini jaunima del palaido gyvenimo, nsubrendeliskumo ir vertybiu nebuvimo, ir kasdien buvau isitikinusi, kad mano vyras tikrai toks nebus. Taip ir atsitiko.
Galiausiai, kai saviski sutikau, pajutau, kad tai mano zmogus, antra sielos pusele, ir as ji jau myliu is vidaus, taciau manes jis netrauke kaip vaikinas. Menesi laiko LABAI NOREJAU, kartojau sau, kad tai mano zmogus, kad as jau ji radau, ir tikrai ji tuoj tuoj pamilsiu. Ir pamilau taip smarkiai...kad dabar jis mano vyras tas pats, kuri nuo vaikystes piesiau savo mintyse....
dziaugiuosi tokia puikia tikejimo galia pasireiskusia tavo gyvenime... tu jauti savimi ir savo aplinka, kas yra TIKEJIMO GALIA
samoningo ir harmoningo kvepavimo gyvenimu tau linkiu
samoningo ir harmoningo kvepavimo gyvenimu tau linkiu