QUOTE(_Smalsutė_ @ 2006 06 15, 13:59)
Na jei kažkam džiaugsmą sukelia kapstymasis po kitų forumo dalyvių asmeninį gyvenimą, tai...
Papildyta:
Mane tai kiek šokiruoja, kai yra pareiškiama, jog mano argumentai, kokie jie bebūtų, visvien tik atspindės tam tikro amžiaus žmogaus mąstymo stereotipą, arba kai temoje apie tikėjimą pradedama domėtis apie mano būsimo vyro būdo bruožus. Na jūs jau man, nesusipratėlei, atleiskite, bet toks reiškinys nepanašus nei į dalinimąsi džiaugsmu, nei civilizuoto bendravimo rėmuose bandymus įrodyti savo tiesą, nei į elementarią diskusiją tam tikra pakankamai tiksliai apibrėžta tema.
Papildyta:
Mane tai kiek šokiruoja, kai yra pareiškiama, jog mano argumentai, kokie jie bebūtų, visvien tik atspindės tam tikro amžiaus žmogaus mąstymo stereotipą, arba kai temoje apie tikėjimą pradedama domėtis apie mano būsimo vyro būdo bruožus. Na jūs jau man, nesusipratėlei, atleiskite, bet toks reiškinys nepanašus nei į dalinimąsi džiaugsmu, nei civilizuoto bendravimo rėmuose bandymus įrodyti savo tiesą, nei į elementarią diskusiją tam tikra pakankamai tiksliai apibrėžta tema.
Skaitau ir galvoju: o kodėl atsakinėji į tokius klausimus, kurie Tau nepriimtini. Nepatiko klausimas- apsisukai ir nuėjai. Gatvėje juk irgi nepulsi atsakinėti į visų praeivių klausimus.
Pasaulis didelis, yra sunkiai vienas kitą suprantančių žmonių, bet iš esmės nei vieni niei kiti nėra blogi.
Mastymas tikrai labai keičiasi pereinant iš vienos amžiaus grupės į kitą. Juk šešiasdešimtmetė niekada nemąstys kaip šešiolikmetė ir atvirkščiai. Vargu ar tai turėtų įžeisti. Tai greičiau komplimentas- esi jauna tiek kūnu, tiek- dvasia.