Įkraunama...
Įkraunama...

Tikėjimo galia

QUOTE(samoninga harmonija @ 2006 06 10, 00:56)
kodel manes to prasai, kad paziureciau, kas esi ?

tiesiog patikrinimui galių bigsmile.gif jei jau manai kad gali, galima juk išbandyti realybėje...
Atsakyti
QUOTE(Azalija @ 2006 06 09, 09:09)
yra dalykų, kuriuos gali kontroliuoti ir jų pasiekti - tarkim aukštosios mokyklos diplomas... jie daugiau su proto sritimi siejasi... o kitų - kad ir ką darytum, joks dalykas, nei tikėjimas, nei darbas, nei protas ar jausmai pasiekti nepadės....
  schmoll.gif o vyro irzlumo nuraminimas - greičiau psichologijos išmanymas nei tikėjimo reikalas...

Ar tikejimas tada, kai tu prasai sugrazinti isejusi? O gal jis tada, kai tu sakai: "As zinau, kad Tu geriau zinai, kas man yra gerai.. As atiduodu savo gyvenima i Tavo rankas"..
Is laiko perspektyvos daznai suvokiame, kad jis yra teisus
Tikejimas musu silpnas ir isbandomas kasdien

As tikejimo galia matau mazuose dalykuose, kasdien.. Tai nauja patirtis.. Bet gera patirtis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Azalija @ 2006 06 09, 14:12)
tikrausiai ypač vaikai susikuria savo baisiąsias ligas? senelių namai irgi - visasip nutinka...
o dėl reikalingumo - tikrai ne, tikrai kai kas patenka per klaidą ir visą gyvenimą kankinasi...

Yra priezastys ir pasekmes. Budistai tai vadina karma.
Atsakyti
QUOTE(padruske @ 2006 06 09, 18:08)
ar kada nors padekojot pasauliui, kad apskritai gyvenate, kvepuojate, kad galite daug ko ismokti, dziaugtis, myleti taip kaip yra, ta, kas yra salia, nespraudziant i savo stereotipus..

negi manai, kad tie vaikai, kurie gime ir augo daugevaikesia, gerenciose seimose, kada nors padekos, kad gime.turbut vienetai,nes is esmes ju gyvenimas jau nulemtas.issikapstyti sansu mazai.juk netures jie pinigu mokslui.o ka tu gali pasiekti be ju.nieko.
dalis tavo zodziuose yra tesos.kaikuriuos dalykus nulemia tavo mastymas, siekis kazko.bet, kad kazka darytum, pirmoj eilej pilvas turi buti sotus.
sakiai, kad vien paziurejus i nuotrauka, gali pasakyti, kas per zmogus.labai idomu.gal ikistum nosyte pas mane i galerija ir pasakytum, kas per zmogus as esu?

ir kodėl jų gyvenimas jau nulemtas? tikriausiai todėl, kad yra tokių kaip tų, neva mąstančių nestereotipiškai, kurie juos dar negimusius nurašo mad.gif
tame ir yra tikėjimo galia, neklausyti tokių sapalionių, o tikėt savimi, ar Aukštesnėm jėgom, net jei negimei geroj šeimoj, neabejoti, kad gali gyventi gerai

Atsakyti
Kai pamačiau šitą temą kažkaip pagalvojau, kad čia apie tikėjimą Dievu ax.gif šiek tiek nusivyliau...kad ne apie tai....
Nors man tikėjimas yra ne vien Dievu...bet ir pačia savim ir savo sugebėjimais....savo tikslais...
Pavyzdžių iš savo gyvenimo galėčiau pateikti daug....pvz tikėjau, kad pavyks ištrūkti ir palikti smurtaujantį vyrą ....tikėjau tuom ir man pavyko....tikėjau, kad sutiksiu TĄ man vienai skirtą žmogų.....TURIU JĮ...tikėjau, kad būsiu laiminga ...ESU....tikiu, kad turėsim antrą vaikelį (jau du metus jo laukiam)....tikiu....tikiu, kad mano gyvenimas gerės ir gerės....tikiu....tikiu, kad niekad nepasidarysiu aborto...
Tai gilus subrendęs tikėjimas....
Iš kitos pusės tikiu Dievu...Tikiu Jo valia, Jo planu man....ir labai norėčiau tikėti, kad mano siekiai ir tikslai niekad neprasilenks su JO......
Štai toks mano tikėjimas....
Samoningaharmonija...tu esi labai teisi sakydama kad reikia "sustoti" ir pamastyti apie viską....suvokti save, savo yvenimą ir t.t.
Man irgi pavyko, kas liečia mano dabartinį draugą....kažkaip ankščiau jei supykdavau tai laikydavausi savo principų, nekalbėdavau ir t.t. po to kažkaip susimaščiau...kam to reikia?....mano galutinis tikslas yra geri santykiai su mylimu žmogum...gražus ir darnus gyvenimas...o ne nuolatinė konfliktų virtinė.... Dabar konfliktuojam kitaip....iškart pasakau, kad "aš susierzinusi ir kad galiu išsilieti ir t.t." jis tą supranta...ir arba bando gražiuoju prieiti, arba tuo momentu nelenda....Mano principai kažkur dingo....atsirado tikslas - "greičiau viskas vėl būtų gerai".... Nes kai gerai - gerai abiems, jei blogai-blogai irgi abiems....
Kažkaip neseniai net patys nustebom, kad visiškai pradėjom nesipykti thumbup.gif
Visą gyvenimą norėjau tokių santykių su mylimų žmogumi...tikėjau, kad kažkada taip bus....Turiu tai thumbup.gif Belieka tai tik vertinti ir saugoti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2006 06 10, 13:25)
Kai pamačiau šitą temą kažkaip pagalvojau, kad čia apie tikėjimą Dievu  ax.gif  šiek tiek nusivyliau...kad ne apie tai....
Nors man tikėjimas yra ne vien Dievu...bet ir pačia savim ir savo sugebėjimais....savo tikslais...
Pavyzdžių iš savo gyvenimo galėčiau pateikti daug....pvz tikėjau, kad pavyks ištrūkti ir palikti smurtaujantį vyrą ....tikėjau tuom ir man pavyko....tikėjau, kad sutiksiu TĄ man vienai skirtą žmogų.....TURIU JĮ...tikėjau, kad būsiu laiminga ...ESU....tikiu, kad turėsim antrą vaikelį (jau du metus jo laukiam)....tikiu....tikiu, kad mano gyvenimas gerės ir gerės....tikiu....tikiu, kad niekad nepasidarysiu aborto...
Tai gilus subrendęs tikėjimas....
Iš kitos pusės tikiu Dievu...Tikiu Jo valia, Jo planu man....ir labai norėčiau tikėti, kad mano siekiai ir tikslai niekad neprasilenks su JO......
Štai toks mano tikėjimas....
Samoningaharmonija...tu esi labai teisi sakydama kad reikia "sustoti" ir pamastyti apie viską....suvokti save, savo yvenimą ir t.t.
Man irgi pavyko, kas liečia mano dabartinį draugą....kažkaip ankščiau jei supykdavau tai laikydavausi savo principų, nekalbėdavau ir t.t. po to kažkaip susimaščiau...kam to reikia?....mano galutinis tikslas yra geri santykiai su mylimu žmogum...gražus ir darnus gyvenimas...o ne nuolatinė konfliktų virtinė.... Dabar konfliktuojam kitaip....iškart pasakau, kad "aš susierzinusi ir kad galiu išsilieti ir t.t." jis tą supranta...ir arba bando gražiuoju prieiti, arba tuo momentu nelenda....Mano principai kažkur dingo....atsirado tikslas - "greičiau viskas vėl būtų gerai".... Nes kai gerai - gerai abiems, jei blogai-blogai irgi abiems....
Kažkaip neseniai net patys nustebom, kad visiškai pradėjom nesipykti  thumbup.gif 
Visą gyvenimą norėjau tokių santykių su mylimų žmogumi...tikėjau, kad kažkada taip bus....Turiu tai  thumbup.gif  Belieka tai tik vertinti ir saugoti  wub.gif

...Ir prisiminti padekoti uz viska ka turim ir kas vyksta, nes esam to dalis...dziaugiuosi jog gretos auga... 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaLupa @ 2006 06 11, 02:29)
...Ir prisiminti padekoti uz viska ka turim ir kas vyksta, nes esam to dalis...dziaugiuosi jog gretos auga...  4u.gif  thumbup.gif

Taip drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(nicorrette @ 2006 06 10, 22:54)
ir kodėl jų gyvenimas jau nulemtas? tikriausiai todėl, kad yra tokių kaip tų, neva mąstančių nestereotipiškai, kurie juos dar negimusius nurašo  mad.gif
tame ir yra tikėjimo galia, neklausyti tokių sapalionių, o tikėt savimi, ar Aukštesnėm jėgom, net jei negimei geroj šeimoj, neabejoti, kad gali gyventi gerai

o, kodel tu iskart taip piktai? as ju nenurasau, niekada to nedariau.pati esu is neturtingos seimos, kurioje pinigu mokslui buvo tik vienam vaikui.tai buvo mano sesuo.kad taip buciau gimusi kelis metus atgal, tai butu reikeja tik noreti ir buciau isvazevus mokintis.deje.dabar to visai nesigailiu.ant koju atsistojau savo pacios pastangomis ir esu laiminga.
o del fotkes, tai paprasciausiai yra idomu.kas as esu, tai as zinau.visada buvo idomu ka masto kiti ziuredami i tavo nuotrauka.pvz tavo draugu albume.
Atsakyti
ir kai viskas vyksta blogai, tada irgi gali pasakyti "susikišk savo TOKIAS dovanas..."
Atsakyti
dziaugiuosi jumis smile.gif

Getter... tu tikejimo galios pavyzdys savo pacios gyvenimui...

tikint, pradedame buti atidus viskam, kas aplinkui, atidus savo vidui, savo isorei, sutapimams, atsitiktinumams, savo seimai, ieskome atsakymu is pasaulio ar mums jau leidzia tai pasiekti, kuo tikime, kuo gyvename, ko siekiame, ar dar ne laikas..

tuomet vadinamosios nesekmes yra pamokos - esame ne tame kelyje, pasukome i klystkeli arba tai yra tiesiog PAMOKA.... kaip dovana ismokti kantrybes, ramybes, savitvardos, meditacijos, mandalu ar pan....

kai matome svytinti musi tikejimo realizavimasi, suprantame, kaip kas kur kodel ir ka toliau daryti, kuris veikimo budas yra mums tinkamesnis, kaip i tai reaguoja musu vidus, musu seima...

dazniausiai samoningose seimose pokycius virsmus priimame ramiai

nesamoningose, aplinka priesinasi pokyciams, laiko isikabinusi praeities.. tuomet sunkiau, bet visada turime pasirinkima, kaip vertinti, ka mastyti, pulti i panika ar nepulti, nerimauti ar buti ramiam, sneketi ar tyleti, sportuoti ar tingeti, pajusti ar buti nedemesingam...

siuo metu mokau viena zmogu - perduodu patirti.. (tai pagrindine mano veikla dabar - apytiksliai puse metu mokyti, kol zmogus igyja dar daugiau pasitikejimo savimi ir mato kaip realiai keiciasi jis ir jo aplinka, jis laimingesnis ir ramesnis tampa, moka medituoti, buti disciplinoje su savimi, sportuoti, svajoti ir kartu buti laisvam rinktis....)

kaip manote, kas yra tie zmones, kurie neigia tikejimo galia - tai aplinka, kuri priesinasi.... smile.gif smile.gif

virsmas gyvenime yra amzinas - belieka ji priimti.... su juo gyventi smile.gif

pasakyti sau ir pasauliui ACIU, KAD ESU, ir kad tai,kas mane supa mane moko ir mane papildo....

jei kas jauciate, kad norite kazka ismokti, mielai rasykite man i AZ, ka jauciate, kad galiu pamokyti arba yra siuo metu kirbanciu minciu.....

Atsakyti
tikėjimas yra mano gyvenimo pagrindas
Atsakyti
QUOTE(samoninga harmonija @ 2006 06 12, 10:54)
siuo metu mokau viena zmogu - perduodu patirti.. (tai pagrindine mano veikla dabar - apytiksliai puse metu mokyti, kol zmogus igyja dar daugiau pasitikejimo savimi ir mato kaip realiai keiciasi jis ir jo aplinka, jis laimingesnis ir ramesnis tampa, moka medituoti, buti disciplinoje su savimi, sportuoti, svajoti ir kartu buti laisvam rinktis....)

Ir to Tau pakanka pragyvenimui? T.y. tas vienas ypatingas likimo nuskriaustas žmogus visiškai užtikrina Tavo materialinę gerovę?
Papildyta:
QUOTE(samoninga harmonija @ 2006 06 12, 10:54)
jei kas jauciate, kad norite kazka ismokti, mielai rasykite man i AZ, ka jauciate, kad galiu pamokyti arba yra siuo metu kirbanciu minciu.....

A, mat kaip - tai visgi nepakanka. Na čia turbūt ilgai netruks susirasti naivuolių - ypač atakuojant tokia reklama...

"Ko nors išmokti" nori, manau, kiekvienas, bet tam nebūtina susirasti smegenų pudrintoją.

Nieko nenorėjau įžeisti. Tiesiog tai absurdas.
Papildyta:
QUOTE(Bajm @ 2006 06 12, 15:22)
tikėjimas yra mano gyvenimo pagrindas

Mano - taip pat. friends.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2006 06 13, 03:01)
Ir to Tau pakanka pragyvenimui? T.y. tas vienas ypatingas likimo nuskriaustas žmogus visiškai užtikrina Tavo materialinę gerovę?
Papildyta:

A, mat kaip - tai visgi nepakanka. Na čia turbūt ilgai netruks susirasti naivuolių - ypač atakuojant tokia reklama...

"Ko nors išmokti" nori, manau, kiekvienas, bet tam nebūtina susirasti smegenų pudrintoją.

Nieko nenorėjau įžeisti. Tiesiog tai absurdas.
Papildyta:

Mano - taip pat. friends.gif

Saulele, as tik priminsiu, kad akmenimis besimetant tikejimas tik silpsta...kai ta suvoksi, galesim toliau diskutuoti apie tikejima. biggrin.gif
Atsakyti