dziaugiuosi jumis
Getter... tu tikejimo galios pavyzdys savo pacios gyvenimui...
tikint, pradedame buti atidus viskam, kas aplinkui, atidus savo vidui, savo isorei, sutapimams, atsitiktinumams, savo seimai, ieskome atsakymu is pasaulio ar mums jau leidzia tai pasiekti, kuo tikime, kuo gyvename, ko siekiame, ar dar ne laikas..
tuomet vadinamosios nesekmes yra pamokos - esame ne tame kelyje, pasukome i klystkeli arba tai yra tiesiog PAMOKA.... kaip dovana ismokti kantrybes, ramybes, savitvardos, meditacijos, mandalu ar pan....
kai matome svytinti musi tikejimo realizavimasi, suprantame, kaip kas kur kodel ir ka toliau daryti, kuris veikimo budas yra mums tinkamesnis, kaip i tai reaguoja musu vidus, musu seima...
dazniausiai samoningose seimose pokycius virsmus priimame ramiai
nesamoningose, aplinka priesinasi pokyciams, laiko isikabinusi praeities.. tuomet sunkiau, bet visada turime pasirinkima, kaip vertinti, ka mastyti, pulti i panika ar nepulti, nerimauti ar buti ramiam, sneketi ar tyleti, sportuoti ar tingeti, pajusti ar buti nedemesingam...
siuo metu mokau viena zmogu - perduodu patirti.. (tai pagrindine mano veikla dabar - apytiksliai puse metu mokyti, kol zmogus igyja dar daugiau pasitikejimo savimi ir mato kaip realiai keiciasi jis ir jo aplinka, jis laimingesnis ir ramesnis tampa, moka medituoti, buti disciplinoje su savimi, sportuoti, svajoti ir kartu buti laisvam rinktis....)
kaip manote, kas yra tie zmones, kurie neigia tikejimo galia - tai aplinka, kuri priesinasi....
virsmas gyvenime yra amzinas - belieka ji priimti.... su juo gyventi
pasakyti sau ir pasauliui ACIU, KAD ESU, ir kad tai,kas mane supa mane moko ir mane papildo....
jei kas jauciate, kad norite kazka ismokti, mielai rasykite man i AZ, ka jauciate, kad galiu pamokyti arba yra siuo metu kirbanciu minciu.....