QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 02 23, 15:57)
Malda nėra burtažodžų kartojimas ir ne Dievo supažindinimas su savo pageidavimų sąrašu. Svarbiausia kiek Tu gyveni tuo troškimu ir kiek tas troškimas "grynas" - ar jis neužgožia troškimo, kad Dievas vestų Tave savo keliu, o ne tuo, kurį esi pati numačiusi... Gali būti, kad tai vienas ir tas pats kelias ir tereikia laiko, bet galimas variantas ir toks, kad negauni to, ko prašai, nes prašai ne to ir nieko aplinkui nenori matyti... Mano gyvenime yra buvęs prašymas, į kurį vienokio ar kitokio atsako laukiau, jei neklystu, apie septynerius metus - ir sulaukiau. Per tą laiiką buvo visko - ir švento įsitikinimo, kad problemos spresndimas jau čia pat, ir visiško nusivylimo, kai regis beprasmiška dėl to ir melstis, ir susitaikymo, kad tokia Dievo valia, ir vėl užsidegimo tikėjimu žodžiais: "prašykite ir jums bus duota".
Žmogui visada atrodo, kad jam gi reikia, kaip Dievas gali to nematyti. Jis tikrai ir mato, bet ko ir kada mums TIKRAI reikia, vis dėlto žino geriau. Jei turėtume galią susidėlioti gyvenimą taip, kaip mums patiems labiausiai norisi, nebeliktų erdvės stebuklui, "atsitiktinumui", kartais pakreipiančiam gyvenimą netgi visai kita vaga.
Žmogui visada atrodo, kad jam gi reikia, kaip Dievas gali to nematyti. Jis tikrai ir mato, bet ko ir kada mums TIKRAI reikia, vis dėlto žino geriau. Jei turėtume galią susidėlioti gyvenimą taip, kaip mums patiems labiausiai norisi, nebeliktų erdvės stebuklui, "atsitiktinumui", kartais pakreipiančiam gyvenimą netgi visai kita vaga.
Taigi, gali būti, kad mano norai ir Jo norai mano atžvilgiu nesutampa
Negi tas žmogus yra Dievo įrankis, kad man įrodyti, kad ne tavo dabar laikas, ne ten eini?
Tikriausiai reikia nuleisti rankas ir palikti viską savieigai?
Aš šidy tai tikrai to nenoriu, mano yra žmogiškas tikslas, niekam nekenkiantis, ypač mano angelėliui, kuris ruošiasi ateiti į mūsų šeimą Norisi tik gero.
Labai ačiū už nuomonę, man labai svarbu
Beje džiaugiuosi, kad pasidalinai savo patirtimi. Gera, kad tavo noras išsipildė, kad ir po septynerių metų. Klausimėlis: ar džiugino širdį išsipildęs noras po septynerių metų? o gal, jei tas noras būtų išsipildęs tuo metu, kai tau labiausiai to reikėjo, būtų džiuginęs labiau?
Savo kailiu patyręs - daug ką gali ir kitam pasakyti, ir suprasti.