Įkraunama...
Įkraunama...

Tikėjimo galia

per savo gimtadieni (spalio men.) mano draugai atnese man torta su zvakutem!!! thumbup.gif sugalvojau nora ir uzpuciau zvakutes. noras buvo truputi nerealus, nes jam ne gana buvo uzpust zvakutes.10 men. nieko, o cia staiga isispilde!!! ir ne del to, kad zvakutes ir tortas yra stebuklas, tiesiog as labai labai labai patikejau, kad jis issipildys. biggrin.gif manau, kad tikras, nuosirdus tikejimas gali viska. belieka tik patiketi ir neabejoti smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
dziaugiuos tavo tikejimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(samoninga harmonija @ 2007 01 16, 01:11)
dziaugiuos tavo tikejimu smile.gif

gal cia ir sutapimas, bet taaaaaaaaip patikejau, ir še tau biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
atsitiktiniu sutapimu nebuna - viskas yra labai prasminga seka smile.gif
Atsakyti
rolleyes.gif
tik va reikia vel pradet labiau tiket g.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alisya: 16 sausio 2007 - 19:39
tai va smile.gif
Atsakyti
Toks mano tikejimas (toms, kurios nezino, kuo ji remti):
Tikiu, kad Visata pagrista harmonijos, apstybes, grozio, ramybes, santarves ir kitais gerais principais. Tikiu, kad visos sios savybes arba pricipai budingi Dievui, kuris visa sukure, o kartu ir man, nes parasyta, kad jis mane sukure panasia i save. Ar isivaizduojate, ka tai reiskia? Tai reiskia, kad as sukurta turtinga - viso pasaulio materialus ir dvasiniai turtai sukurti tam, kad as jais naudociausi! Sv. Paulius laiske raso: Jis (Dievas) atidave uz mus savo Sunu. Kaipgi Jis ir viso pasaulio nepridetu?
Budas pasiimti viska, ka nori, - tikejimas. Jau moksliskai irodyta, kad mintys (ir jausmai) yra energija, kuri pereina i kitas energijos formas. Kuo tiki, apie ka nuolat galvoji, tai ir ivyksta. Nes toks yra desnis. Manau, pavyzdziu galima pririnkti i valias. Pagalvok, ka nuolat girdejai vaikysteje: daugiausia draudimus, suvarzymus, papeikimu, priekaistu, rodancius, kad esi nelabai vykusi (cia pavyzdys, tikiuosi, kad taip nebuvo). Ir palygink, kaip dabar jautiesi ir koks gyvenimas - argi ne toks, kaip tavo tevu arba toks, koki modeli jie tau idiege. Taip pat galima mastant ir tikint tuo, kas gera, susikurti gera gyvenima. Apie tai kalba visos knygos, kokias tik paimu i rankas - Merfio, Sinelnikovo, Silvos metodo arba bet kurio turtuolio patarimai.

Dar tikiu, kad pasaulio esme yra gera. Gelmeje mes visi esame LYGUS ir geri - panasus i Dieva.
Dar tikiu, kad turiu didziuliu galimybiu ir ju ieskau. Noriu jomis naudotis ir privalau jomis naudotis savo ir kitu labui. Juk esu atsakinga uz savo gyvenima. Apie tai sako sena liaudies patarle: Kiekvienas yra savo laimes kalvis.

Gal jau gana.
Atsakyti
QUOTE(Riina @ 2007 01 22, 17:14)
Dar tikiu, kad turiu didziuliu galimybiu ir ju ieskau. Noriu jomis naudotis ir privalau jomis naudotis savo ir kitu labui. Juk esu atsakinga uz savo gyvenima.

Džiaugiuosi, kad pati kuri savo laimę 4u.gif
o man štai gaila tų žmonių, kurie visą savo likimą paveda Dievui, ir mano, kad jeigu nesiseka, tai jie ir jų mintys bei poelgiai nekalti, kad jeigu jie nelaimingi šiame pasaullyje, atpildas jų laukia danguje... Gaila, kad jie nesupranta, kad aukodamiesi patys save paverčia auka verysad.gif
Sorry, bet negaliu įtikėti dangaus egzistavimu, todėl viską noriu ir siekiu pasiekti per šį trumpą savo gyvenimėlį.. smile.gif ir pati susikurti sau laimingą gyvenimą.
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 01 14, 23:03)
Nematau prieštaravimo tarp tikėjimo Dievu ir paSItikėjimo savo sugebėjimais - jie juk t.p. Dievo duoti, tai matyt ne tam, kad jais nesinaudotume. mirksiukas.gif

prieštaravimo gal ir nėra, bet kai netiki dievo egzistavimu, netiki ir jo kūriniais g.gif
nažinau, ar tu tiki Dievu bendrai ar išpažįsti kažkokią religiją. Jeigu kalbame apie dievą, kaip apie kažkokią visatos jėgą, tada tau pritarčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vittie @ 2007 02 02, 15:41)
o man štai gaila tų žmonių, kurie visą savo likimą paveda Dievui, ir mano, kad jeigu nesiseka, tai jie ir jų mintys bei poelgiai nekalti, kad jeigu jie nelaimingi šiame pasaullyje, atpildas jų laukia danguje...  Gaila, kad jie nesupranta, kad aukodamiesi patys save paverčia auka verysad.gif

Klysti manydama, jog tikintis žmogus gyvena vien tam, kad patektų į dangų. Žemiškasis gyvenimas su Dievu taip pat įgauna kur kas daugiau spalvų, atveria gilesnę jo prasmę. Puiku, kad dedi pastangas, norėdama šio to pasiekti (moksle, mene, asmeniniame gyvenime ar pan.) - tai daro ir daugelis tikinčiųjų. mirksiukas.gif Kaip sakoma, jei pats stengsies, tai ir Dievas padės.

O dėl aukojimosi - nejau tikrai niekada nepatyrei, jog atsisakydama ko nors dėl kito žmogaus jau gauni už tai atlygį - širdyje? Tikėjimas anaiptol nepaverčia žmogaus mazochistu. Jis tik suteikia jėgų dovanoti be netekimo jausmo. Jei jautiesi auka, vadinasi esi ne Dievo "įrankis", per kurį Jis išreiškia savo meilę, o dalini patį save tarsi į skolą (neva už atlygį danguje)- deja ir Dievui to nereikia.
Papildyta:
QUOTE(vittie @ 2007 02 02, 15:56)
prieštaravimo gal ir nėra, bet kai netiki dievo egzistavimu, netiki ir jo kūriniais g.gif 
nažinau, ar tu tiki Dievu bendrai ar išpažįsti kažkokią religiją. Jeigu kalbame apie dievą, kaip apie kažkokią visatos jėgą, tada tau pritarčiau 4u.gif

Taip, Dievas žinoma yra ir visatos jėga, bet ne tik. mirksiukas.gif Pažįstu Jį kaip Asmenį, todėl negaliu vadinti vien "kažkuo".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 02 vasario 2007 - 22:11
nera nei klystanciuju nei teisuolium nes visi mes vienu metu ir teisus ir klystantys smile.gif

viskas nuo poziurio prikluaso, nuo to, ka mastome, kaip vertiname ar tiesiog priimame....

visa tai vyksta mumyse ir aplink mus
Atsakyti
tikejimas yra didziule galia - mokslininkai yra atlike ne viena makabriska eksperimenta su mirstanciais zmonemis unsure.gif
as tikiu, kad yra lemtis - ivykiai, kurie nutiks, zmones, kuriuos sutiksime... bet yra ir likimas - musu vidinis poziuris i visa tai 4u.gif
Atsakyti