Įkraunama...
Įkraunama...

Tikėjimo galia

perskaiciau viska... Idomu...Dar tik einu i TIKEJIMA,ne visada sekasi,kartais labai sunku... Bet siuo metu neturiu jau kito pasirinkimo,todel renkuosi TIKEJIMA... DIEVU..,ir visais gerais dalykais... Daznai puolu ir vel keliuosi...Pametu tikejima ir vel jo ieskau...Sunku,beprotiskai...
Atsakyti
QUOTE(Skija @ 2007 01 10, 14:19)
perskaiciau viska... Idomu...Dar tik einu i TIKEJIMA,ne visada sekasi,kartais labai sunku... Bet siuo metu neturiu jau kito pasirinkimo,todel renkuosi TIKEJIMA... DIEVU..,ir visais gerais dalykais... Daznai puolu ir vel keliuosi...Pametu tikejima ir vel jo ieskau...Sunku,beprotiskai...

drinks_cheers.gif čia kaip aš cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Skija @ 2007 01 10, 15:19)

ir aš perskaičiau, ir tik Tu atsargiai ieškok to Tikėjimo būtent čia kur skaitai. Nes gali smegenėlėse harmonijos nebelikti. smile.gif Be to kai jau rasi savo tikrą tikėjimą tikrai jo nebepamesi....
Atsakyti
QUOTE(Jurgulė @ 2007 01 10, 17:20)
ir aš perskaičiau, ir tik Tu atsargiai ieškok to Tikėjimo būtent čia kur skaitai. Nes gali smegenėlėse harmonijos nebelikti. smile.gif Be to kai jau rasi savo tikrą tikėjimą tikrai jo nebepamesi....

kad tos harmonijos smegenelese ir taip nera lotuliukas.gif Cia tarpkitko biggrin.gif O tikejima islaikyti labai sunku,daznai virsu ima seni iprociai,susikurti mitai,abejones.........
Atsakyti
QUOTE(Skija @ 2007 01 10, 17:28)
kad tos harmonijos smegenelese ir taip nera  lotuliukas.gif Cia tarpkitko  biggrin.gif  O tikejima islaikyti labai sunku,daznai virsu ima seni iprociai,susikurti mitai,abejones.........

nesunku, biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgulė @ 2007 01 10, 17:51)
nesunku,  biggrin.gif

patark,kaip tai padaryti ax.gif
Ar tikejimas paremtas issipildziusiais lukesciais ???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skija: 10 sausio 2007 - 17:13
QUOTE(Skija @ 2007 01 10, 18:10)
patark,kaip tai padaryti  ax.gif
Ar tikejimas paremtas issipildziusiais lukesciais ???

Na, patart aš tikrai tau nepatarsiu, tik gal truputuką pasakysiu tai ką sakau Dievuliukui. Norėčiau mylėti ir gerbti Tave taip, kaip tą darė šventieji, o man taip neišeina, prašau atleisk už tai ką padariau negerai kitiems ir sau, nes dažnai pamirštu Tave, kai noriu įrodyti savo teisumą. Saugok mane, net ir tuomet kai nuo Tavęs bėgdama stipriai suklupsiu, nes niekas kitas manes nemyli ir nesirūpins kaip Tu. Ir ačiū už tai kad Tavim tikiu...
Negaliu gi tau patarti kiekvienas, žmogus unikalus ir jo keliai prie Dievo labai skirtingi. Kartais mes patys trukdom Dievui atlikti savo darbą aš manau juk Dievas žino ko mums reikia. Tik nereikia Jam trukdyti.
Ar tikėjimas paremtas išsipildžiusiais lūkesčiais? Ir taip ir ne. Tik lūkesčiai lūkesčiams nelygu. smile.gif
Atsakyti
KIEKVIENAS SAVO GYVENIME SKIRTINGUS ATRADIMUS DARO
Atsakyti
Mūsų tikėjimo gilumas priklauso nuo to, kaip mes suvokiame teiginį "Esu Dievo vaikas."
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 01 13, 11:36)
Mūsų tikėjimo gilumas priklauso nuo to, kaip mes suvokiame teiginį "Esu Dievo vaikas."

o gal plačiau? kaip pati suvoki?
Atsakyti
Nors tikėjimą dauguma prilygina tikėjimu Dievu, bet gali būti ir visai kitaip. Tiesiog žmogui tikėti Dievu yra lengviau negu tikėti pačiu savimi ir savo galiomis. Bet aš manau, kad stebuklus daro ne Dievas, bet būtent didelis tikėjimas smile.gif
Bent jau iš savo patirties pastebiu, kad visada, kai labai kažko nori ir tiki to dalyko išsipildymu, jis ir tampa tikrove.
Deja, ne visais atvejais būna taip lengva pakeisti savo skeptišką mąstymą schmoll.gif
Na, kas nesuprato apie ką aš čia, tai siūlau paskaityti Kummer bei Murphy knygelių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vittie @ 2007 01 14, 12:14)
Bet aš manau, kad stebuklus daro ne Dievas, bet būtent didelis tikėjimas smile.gif
Bent jau iš savo patirties pastebiu, kad visada, kai labai kažko nori ir tiki to dalyko išsipildymu, jis ir tampa tikrove.

Sakoma, kad kai pats stengiesi, tai ir Dievas padeda - nebūtinai jei Jo pagalbos neprašei, tai Jis ir nepadėjo.
QUOTE(vittie @ 2007 01 14, 12:14)
Tiesiog žmogui tikėti Dievu yra lengviau negu tikėti pačiu savimi ir savo galiomis.

Nematau prieštaravimo tarp tikėjimo Dievu ir paSItikėjimo savo sugebėjimais - jie juk t.p. Dievo duoti, tai matyt ne tam, kad jais nesinaudotume. mirksiukas.gif
Atsakyti