QUOTE(samoninga harmonija @ 2006 06 08, 19:27)
pasidalinkime, ka esat pasikusios, koki tiksla realizavusios, baimes nugalejusios, nes labai tikejote... kaip tai buvo..
vienam sekme, seimos sukurimas, kitam islaikyti egzamina, o treciam isdristi uzkalbinti nepazistama zmogu ar buti ramiam, kai kiti paklaikusiai nesivaldo.....
pasidalinkime, kuo tikint ir ka darant ateina sekme
pasidziaukime samoningai kartu
vienam sekme, seimos sukurimas, kitam islaikyti egzamina, o treciam isdristi uzkalbinti nepazistama zmogu ar buti ramiam, kai kiti paklaikusiai nesivaldo.....
pasidalinkime, kuo tikint ir ka darant ateina sekme
pasidziaukime samoningai kartu
kiekvienas mano zingsnis yra jau suplanuotas auksciau, tuo tikiu, nors ir laukia kazkokie negeri nutykimai juos pasiryzusi priimti, maldos metu nepamirstu visus savo darbus, mintis itt. atiduoti Dievo kontrolei, jis veda per gyvenima, jam patikiu visa savo kelione, jos plana per gyvenima
Tikejimas stiprus dalykas gyvenant, o ypac laukiantis vaikiuko
tikiu, jog viskas yra suplanuota...is kartais is blogu atsitikimu isauga visiskai priesingas rezultatas...
mano atveju(jei leisite pasidalinti patirtimi )...buvo taip
Susitokus apie vaikucius visiskai negalvojau..bet normaliai, sveikai mastancioje seimoje vaikai turetu buti pradeti nieko nelaukiant, jei jau buvai pasiruoses tuoktis tai ir vaiko planavimui tikrai turi buti skirta didesne dalis laiko..(cia nuomones gali buti skirtingos)
Nieks turbut manes nepriverstu planuoti vaikucio, jei ne po 3 metu atsiradusi baisi ligos pradzia..ji mane ipareigojo kuo greiciau susilaukti vaikiuko, nes kitu atveju , turbut vienintele iseitis butu ivaikinimas
Visko pats nesuplanuosi, negali sakyti , kad tas ir tas atidedama, tas ir tas jau tuoj bus..per situacijas deliojasi gyvenimo istorija, kuri jau parasyta, (ja priimu tikedama Kureju)..
Kad ir kaip norejau surasti kaltu del mano ligos...neradau..o ir netureciau , juk per ta duota liga, turesiu stebukleli
Viskas ne musu rankose, o JO