Įkraunama...
Įkraunama...

Tikėjimo galia

QUOTE(samoninga harmonija @ 2006 06 08, 19:27)
pasidalinkime, ka esat pasikusios, koki tiksla realizavusios, baimes nugalejusios, nes labai tikejote... kaip tai buvo..
vienam sekme, seimos sukurimas, kitam islaikyti egzamina, o treciam isdristi uzkalbinti nepazistama zmogu ar buti ramiam, kai kiti paklaikusiai nesivaldo.....
pasidalinkime, kuo tikint ir ka darant ateina sekme smile.gif
pasidziaukime samoningai kartu smile.gif

kiekvienas mano zingsnis yra jau suplanuotas auksciau, tuo tikiu, nors ir laukia kazkokie negeri nutykimai g.gif juos pasiryzusi priimti, maldos metu nepamirstu visus savo darbus, mintis itt. atiduoti Dievo kontrolei, jis veda per gyvenima, jam patikiu visa savo kelione, jos plana per gyvenima 4u.gif
Tikejimas stiprus dalykas gyvenant, o ypac laukiantis vaikiuko wub.gif
tikiu, jog viskas yra suplanuota...is kartais is blogu atsitikimu isauga visiskai priesingas rezultatas...
mano atveju(jei leisite pasidalinti patirtimi blush2.gif )...buvo taip
Susitokus apie vaikucius visiskai negalvojau..bet normaliai, sveikai mastancioje seimoje vaikai turetu buti pradeti nieko nelaukiant, jei jau buvai pasiruoses tuoktis tai ir vaiko planavimui tikrai turi buti skirta didesne dalis laiko..(cia nuomones gali buti skirtingos)
Nieks turbut manes nepriverstu planuoti vaikucio, jei ne po 3 metu atsiradusi baisi ligos pradzia..ji mane ipareigojo kuo greiciau susilaukti vaikiuko, nes kitu atveju , turbut vienintele iseitis butu ivaikinimas unsure.gif
Visko pats nesuplanuosi, negali sakyti , kad tas ir tas atidedama, tas ir tas jau tuoj bus..per situacijas deliojasi gyvenimo istorija, kuri jau parasyta, (ja priimu tikedama Kureju)..
Kad ir kaip norejau surasti kaltu del mano ligos...neradau..o ir netureciau , juk per ta duota liga, turesiu stebukleli wub.gif
Viskas ne musu rankose, o JO angel_not.gif
Atsakyti
sviesios tavo mintys

nuo musu mastymo daug kas priklauso... kiek einame su visata su auksciausiaja galia ar pries ja... kai einame pries ja - gauname sunkias gyvenimo pamokas... ka vadiname - sunkiais laikotarpiais...
Atsakyti
O as kazkada istekinau savo labai gera drauge uz puikaus zmogaus, kurio jinai dorai nepazinojo, nes draugavo labai trumpai ir per atstuma, bet kazkaip nesuprantamai greit ir nuosirdziai prisiriso, pamilo ir laimingai istekejo. Jos vyras tikrai labai puikus ir idomus, gilus zmogus, placiai apsiskaites ir zingeidus, pilnas ivairiu sumanymu ir ideju. Mano drauge tikrai laimingai rado savo antraja puse, tai maciau ir stipriai jauciau, kuomet buvau aplankyti. As buvau taip stipriai suzaveta ir paliesta ju laimes, kad ir pati samoningai ir nesamoningai trokste troskau toki pat likima isgyventi. Nesuvokiama, taciau net neturejau minties, kad butu kitaip, nei mano draugei! - as turejau sirdyje ju laimes modeli ir beatodairiskai tikejau, kad ir mano laimei ateis laikas.
Ir jis atejo. smile.gif 4u.gif
Dar labai stipriai tikejau, kad pirmaji susilauksiu butent sunu. Ne dukra, bet sunu. Labai norejau ir labai tikejau. Ir sulaukiau. Aciu Dievuliui, tikrai nepaprastas vaikutis. Mums su vyru ir musu artimiesiems. mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sesuoToma: 11 lapkričio 2006 - 13:41
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2006 06 14, 15:27)
Jei apsieitume be reklamos, gal ir būtų galima tai pavadinti diskusija. Bet kai kažkoks forumo dalyvis, pernelyg įsijautęs į aukščiau stovinčiojo rolę, ima, atsiprašant, dar ir asmeninėmis žinutėmis savo paslaugas siūlyti, tai jau nepamokslaukite, gerbiamoji, apie neva mėtymąsi akmenimis. Ne skęstančiajam skęstančius gelbėti - tik tiek.

pilnai pritariu, ne vieta cia save reklamuotis ir perdetu samoningumu zmones verbuoti schmoll.gif
Atsakyti
kiekvienas turi savo skirtinga suvokima, jautima ir buda gyventi ir ivardijimus tiems patiems dalykams turi skirtingus
Atsakyti
kaip jauciates mielosios, sventiniu laikotarpiu, kas vyksta Jusu gyvenime smile.gif ? kokie atsiminimai ar ivykiai kyla i pavirsiu ? smile.gif
Atsakyti
Giedrai jaučiuosi. Eiles kuriu...
Atsakyti
jei noresi eilemis pasidalinti - mes mielai jas isgirsime smile.gif

su simboliniais naujaisiais metais - zmonems reikia svenciu - daznas nemoka kasdienybe dziaugtis - tai bent per sventes prisidziaugia smile.gif

dziaugiuosi - sventeme naujuosius harmoningai sauniai su meniskais zmonemis - paprastais naturaliais kurybiskais ir linksmais:) ir visiskai neotbulais - tiesiog zmogeliukais kuriems gera kartu
Atsakyti
Neįsivaizduoju, kaip įmanoma harmoningai švęsti...Nebent meditavote kelias valandas...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 01 02, 13:26)
Neįsivaizduoju, kaip įmanoma harmoningai švęsti...Nebent meditavote kelias valandas...

Na samoninga harmonija tiesiog labai mėgsta šiuos du žodžius, tad ir kalba arba apie sąmoningumą, arba apie harmoniją. hihihi.gif (Truputį nuobodu. unsure.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 02 sausio 2007 - 19:08
o kokius zodzius megsti tu?
Atsakyti
QUOTE(samoninga harmonija @ 2007 01 07, 09:52)
o kokius zodzius megsti tu?

Vienas iš geresnių būdų tai išsiaiškinti - turbūt skaityti mano žinutes. Man pačiai sunkiau pastebėti, kokius žodžius pernelyg dažnai vartoju. blush2.gif
Atsakyti