Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurbliai - 4

Laba,

atėjo "šventė" ir į mano namus - reikia naujo siurblio. Senas jau savo atitarnavo, o ir tas oro išpūtimas iš šono doh.gif pro vieną galą siurbi, o kur bepasuksi siurblį - iš šono deda oro gūsis ir visos dulkės kyla doh.gif

Kriterijai:
galia;
mobilumas;
pageidautina tylus veikimas;
pageidautina ilgesnis laidas (ne du metrai doh.gif )
galios reguliavimas nebūtinas;
keli antgaliai (namie parketas, bet ir baldus reikia prasisiurbti);
nedidelis (kad tilptų į kampą, o ne kaip Kalėdinė eglutė vidury kambario);
svoris didelės reikšmės neturi - nekilnosiu;
siurblys "valgys" viską: dulkes, trupinius, žemes, išbarstyto kraiko (silikagelio) likučius, plaukus, pūkus ir pan., tad aikštingas siurblys netinka blush2.gif

Namie siurbiu per dieną 1-3 kartus, su plaunamu nežaisiu schmoll.gif

Jei turi didelės reikšmės - namie du vaikai ir ilgaplaukis katinas.

Ar galite parekomenduoti kelis variantus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2013 12 18, 14:11)
Laba,

atėjo "šventė" ir į mano namus - reikia naujo siurblio. Senas jau savo atitarnavo, o ir tas oro išpūtimas iš šono  doh.gif pro vieną galą siurbi, o kur bepasuksi siurblį - iš šono deda oro gūsis ir visos dulkės kyla doh.gif

Kriterijai:
galia;
mobilumas;
pageidautina ilgesnis laidas (ne du metrai  doh.gif )
siurblys "valgys" viską: dulkes, trupinius, žemes, išbarstyto kraiko (silikagelio) likučius, plaukus, pūkus ir pan., tad aikštingas siurblys netinka  blush2.gif

Namie siurbiu per dieną 1-3 kartus, su plaunamu nežaisiu  schmoll.gif

Ar galite parekomenduoti kelis variantusax.gif

Siulau jums su kompresoriaus technologija:super
VSZ3XTRM12
http://www.siemens-h...l?source=browse
arba
http://www.bosch-hom...l?source=browse
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2013 12 18, 15:11)
Laba,

atėjo "šventė" ir į mano namus - reikia naujo siurblio. Senas jau savo atitarnavo, o ir tas oro išpūtimas iš šono  doh.gif pro vieną galą siurbi, o kur bepasuksi siurblį - iš šono deda oro gūsis ir visos dulkės kyla doh.gif

Kriterijai:
galia;
mobilumas;
pageidautina ilgesnis laidas (ne du metrai  doh.gif )
siurblys "valgys" viską: dulkes, trupinius, žemes, išbarstyto kraiko (silikagelio) likučius, plaukus, pūkus ir pan., tad aikštingas siurblys netinka  blush2.gif

Namie siurbiu per dieną 1-3 kartus, su plaunamu nežaisiu  schmoll.gif

Ar galite parekomenduoti kelis variantusax.gif
Kai taip dažnai siurbiate, tai Jums svarbu greitai paruošti siurblį darbui, kad kiekviena karta netraukti siurblį iš dėžes, prijunginėti žarną..., tempti į darbo vieta. Tokiu atveju patogi kiliminiai siurbliai. Jeigu laidas lieka rozetėje, paspaudžiate mygtuką ir pradedate iškarto siurbti. Aukščiau minėtas "Vax V-015 Power Reach" su 9 metrų laidų įdomus variantas.

Siurbti laminatą didelios galios nereikia. Neretai žmonės naudoja dažnam pasiurbimui tiesiog pakraunamą TURBO šepetį. Privalumas tokio metodo lengvumas ir mobilumas. Pradeda siurbti iš vietos net neįjungus į tinklą.

Jeigu vis dėl to arčiau "dušios" įprastiniai siurbliai tai laminatui pilnai užtektu mažesnių, lengvesnių ir atitinkamai pigesnių. Pvz. 4 kilogramų svorio user posted image "Argos Value Range Nr.1769" už 53 Lt.

Jeigu pritrūks 7 metrų maksimalaus atstumo nuo rozetes iki darbo taško, tada galima rinktis didesnio ir atitinkamai galingesnio. Pvz. user posted image 2200 vatų "VAX C90-P2N-P Power 2" už 148 Lt, jo atstumas iki darbo taško apie 10 Metrų.
Atsakyti
QUOTE(msn29 @ 2013 12 18, 23:06)
Siurbti laminatą didelios galios nereikia. Neretai žmonės naudoja dažnam pasiurbimui tiesiog pakraunamą TURBO šepetį. Privalumas tokio metodo lengvumas ir mobilumas. Pradeda siurbti iš vietos net neįjungus į tinklą.

Parketas rolleyes.gif gan senas (apie 10 m.), 60 kv., o ir skylėtas vietomis (klijai ar kas ten ištrupėję tarp sujungimų), sulenda trupinukai unsure.gif o kur trupiniai - ten ir "gyventojų" gali sulaukti doh.gif

Ačiū už pasiūlymus, bet jaučiu taip greit neišsirinksiu unsure.gif visgi kasdieniniam ir dažnam naudojimui renkamas daiktas, ir norisi, kad tarnautų, bent penkis metus ax.gif

Laidas niekada nepaliekamas rozetėje schmoll.gif visas surinktas turėtų būti "po ranka".
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2013 12 18, 23:14)
Parketas  rolleyes.gif gan senas (apie 10 m.), 60 kv., o ir skylėtas vietomis (klijai ar kas ten ištrupėję tarp sujungimų), sulenda trupinukai  unsure.gif o kur trupiniai - ten ir "gyventojų" gali sulaukti  doh.gif
Kiliminiai siurbliai gerai iššluoja iš tarpų. Dar sprendimas, virš parketo pakloti laminatą, dabar tai gana pigi, pagal mane ir graži medžiaga. Ir be tarpų.
Atsakyti
Sveiki,
gal kas turite siurblį Electrolux Z8810W? Domina atsiliepimai 4u.gif Ir šiaip ką manote apie jį? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grmarti: 19 gruodžio 2013 - 13:36
QUOTE(msn29 @ 2013 12 19, 08:23)
Kiliminiai siurbliai gerai iššluoja iš tarpų. Dar sprendimas, virš parketo pakloti laminatą, dabar tai gana pigi, pagal mane ir graži medžiaga. Ir be tarpų.

Nesulyginami dalykai:parketas ir laminatas (siluma,barskejimas ir t.t.) geriau investuot ir atnaujint parketa.
Na kagi,parkeliavo mano Electroliux ZSC 6910 Supercyclon.Manau visgi nesulyginami dalykai cikloninis ir vandens filtras (pastarojo naudai).Kaip budintis siurblys sueis,bet pagrindiniam tvarkymuisi vis tik atsiprasysiu Thomuko blush2.gif Vis tik kvapas sioks toks yra,paziurejau jau ir filtrai apsinese siek tiek,tai po keliu siurbimu kvapas bus intensyvesnis ir filtrus reiks plaut.Zodziu pliusas kad jis visad pasirenges darbui ir aptarnavimas gana lengvas(nereik dulkinti tu maisu).Bus naudojamas trumopiems kasdieniniams prasiurbimams,o Thomas savaitgali isvalys visus namus smile.gif
Atsakyti
Reikia kasdieniam naudojimui, pagrinde laminatui, ziurineju g.gif
Electrolux ZSC 6910 Supercyclon
Electrolux ZTF7650
Electrolux ZTF 7620 Ergoeasy
nelabai suprantu kuo skiriasi Dulkių konteineris ir Dulkių kasetė g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgina@: 20 gruodžio 2013 - 15:01
Kuris pasirinkimas būtų teisingesnis?

Elektrolux ZB2904G ar Electrolux ZB2943? Lyginau abiejų charakteristikas, tai skirtumą randu tik tame, kad ZB2943 įkrovėjas beveik pusę kg lengvesnis, nejau tik tiek? Pagal numeriuką spėčiau, kad ZB2943 naujesnis modelis, bet gi ne numeriuką ant siurblio perku g.gif

ZB2904G atrodo "mielesnis"dėl mažesnės kainos, bet ne tiek, kad apsisprendimas būtų paprastesnis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgina@ @ 2013 12 20, 17:00)
Reikia kasdieniam naudojimui, pagrinde laminatui, ziurineju g.gif
Electrolux ZSC 6910 Supercyclon
Electrolux ZTF7650
Electrolux ZTF 7620 Ergoeasy
nelabai suprantu  kuo skiriasi Dulkių konteineris ir Dulkių kasetė  g.gif

Electrolux ZTF7650.
ZSC 6910 - man, asmeniškai, nepatinkas tas dangtelis, kuris dulkių konteinerį uždaro ... toks nerimtas atrodo g.gif
Atsakyti
Labas rytas,
ieškau siurblio, namie įvairi grindų danga (laminatas, kamštis), ir vienas ilgo plauko kilimas, siurbsiu 60kv.m. Taip pat turim visus metus besišeriančią vidutinio ilgio plauko baltą katę doh.gif
Kolkas nusižiūrėjau Electrolux ZSC 6940, rinkausi tik iš Electrolux kažkaip, įtakojo tie testų vaizdeliai, tai Philips išbrauktas buvo iš sąrašo rolleyes.gif
Ar geras pasirikinkimas, ar yra dar geresnių? Ką rekomenduotumėt? 4u.gif
Pagrindiniai reikalavimai būtų tokie - labiau linkstu prie cikloninio, neitų dulkes pro korpuso plyšius ir nesmirdėtų dulkėm, kad gerai surinktų katės plaukus nuo baldų (nuo grindų manau ir taip betkuris susiurbtų, į kambarį su kilimu katė neįleidžiama), išsiurbus kad nereikėtų kaskart valyti pusės siurblio, užtektų tik išpilti šiukšles, tylesnis būtų privalumas.
Tik sugluminio Kitokios komentaras apie Electroliux ZSC 6910, o mano pasirinktas tai turėtų būti beveik toks pats... g.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2013 12 22, 10:31)
Electrolux ZTF7650.
ZSC 6910 - man, asmeniškai, nepatinkas tas dangtelis, kuris dulkių konteinerį uždaro ... toks nerimtas atrodo  g.gif

Tas dangtelis gana normaliai atrodo g.gif nebent po ilgo darinejimo isklers unsure.gif
QUOTE(*Camelia* @ 2013 12 22, 10:51)

Tik sugluminio Kitokios komentaras apie  Electroliux ZSC 6910, o mano pasirinktas tai turėtų būti beveik toks pats...  g.gif

Dar priejo minusu pamineciau (cia gal tik man minusai,bet vis tiek),gana didelis,ne pats didziausias is mano matytu,bet budincio noreciau mazesnio ir dar,jei siurblys itraukia akmenuka ar koki karoliuka (siu pas dukra kambaryje papuola sociai),tai konteineri reik iskart iskratyt,nes garsas nesvietiskas kai tas akmenukas dauzosi konteinerio viduje doh.gif Nezinau ar cia visuose cikloniniuose taip ar tik siame.O siaip siurblys kaip siurblys,kaip uz tokius pinigus,tai thumbup.gif Man pliusas kad jis visad parengtyje ir kad nereik dulkintis su dulkiu maiseliais arba pirkt vienkartiniu thumbup.gif
Atsakyti