Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurbliai - 4

Gal kas naudojasi tokiu dulkiu siurbliu:
http://kuponai.lt/vi...rme...mpunasāœ‚
Domintu atsiliepimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baranka @ 2013 11 08, 14:40)
Gal kas naudojasi tokiu dulkiu siurbliu:
http://kuponai.lt/vi...rme...mpunasāœ‚
Domintu atsiliepimai  4u.gif

Šaunus kokybiškas siurblys,drasiai pirkite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2013 11 08, 15:36)
Šaunus kokybiškas siurblys,drasiai pirkite  4u.gif

Aciu, kad atsakete smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras. Patarkite siurbli. 3 kambariu butas, daznai siurbiu nes yra suo, mazi vaikai.

Perskacius tema labai susidomejau Karcher SV 1902. Ar tikrai jis toks griozdiskas, kaip minima, nes is nuotaruku tai nepasakyciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre-marija @ 2013 11 10, 01:03)
Labas vakaras. Patarkite siurbli. 3 kambariu butas, daznai siurbiu nes yra suo, mazi vaikai.

Perskacius tema labai susidomejau Karcher SV 1902. Ar tikrai jis toks griozdiskas, kaip minima, nes is nuotaruku tai nepasakyciau smile.gif

Svaiki,mano ne toks mano ds 5800.Suzaveta zinokit.Svarbiausia prieziura nuline,ispylei talpa su h2.o ir vsio nieko nereik niekur krapstyt raklinet,filtras isima toks guminis,bet jam nieko nereik daryt i pusmeti syki praskalaut drauge sake analogiska tik kiek senesni turi.Nu ispyliau i tulika tai baisu ka,o buvo pries tai praplauti namai,kilimelis 1 prie duru tik yra buvo su dregnu perbrauktas,siaubiakas ka pamaciau.Patenkinta nerealiai esu,negaila nei cento sumoketo.Jis skaitos ora valo,nu tikrai zinokit taip keistai,nei smarves nieko.Kilimas toksminkstas pasidare,budavo su senu tipo prasiurbi,o vistiek basam jausdavos zemes,daba tikrai nuostabus jausmas,svarios grindys,be vargo.Kaimyne buvo jau pasiskolinus,tai isgyre ir labai ,ciuzinius isivale,sake is baldus vale su dregnu.Jis pats sausas ,bet sudrekinus traukia viska kaip zveris.Vienintelis minusiukas,kad griozdas,bet siaip ledinis,rateliai rieda ,kai stumdai,turbut kokie guminiai neziurejau,mazylis buvo salia tai nebijojo ,kai siurbiau,nors ner tylus.Zodziu rekomenduoju visom,kurios nori svariai ir greit isivalyt.Nes plauti filtrus ir zaisti su detalem,as neturiu kada,o cia ciukst vandeli ispylei,praskalavai viedra ir viskas,palikau vonioj po poros val.sausa sudejau,net neprasluosciau,nes neturejau kada,pas mane 5 vyrai namie :)plius as su sinsila smile.gif
Atsakyti
Sveiki, noriu patarimo, pagrindiniam savaitiniam valymui naudojam kaercher plaunama ds 5500 siurbli, bet man reikalingas kasdienai lengvo, galingo, kad galeciau bet kada issitraukti, issiurbti ir pastatyti atgal, be to yra katinas, grindys medines jokiu kilimu, vyras siulo sluota ergoeapido is electrolux, bet man lyg galios truksta, talpa maza, darbo laikas trumpas.. Patarkit del kokybisko siurblio pirkimo, beja, kurie geresni bei patogesni, cikoniniai ar maiseliniai bei kurie maziau i ora praleidzia dulkiu. Butu didelis dekui uz pagalba
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2013 11 11, 10:53)
Sveiki, noriu patarimo, pagrindiniam savaitiniam valymui naudojam kaercher plaunama ds 5500 siurbli, bet man reikalingas kasdienai lengvo, galingo, kad galeciau bet kada issitraukti, issiurbti ir pastatyti atgal, be to yra katinas, grindys medines jokiu kilimu, vyras siulo sluota ergoeapido is electrolux, bet man lyg galios truksta, talpa maza, darbo laikas trumpas.. Patarkit del kokybisko siurblio pirkimo, beja, kurie geresni bei patogesni, cikoniniai ar maiseliniai bei kurie maziau i ora praleidzia dulkiu. Butu didelis dekui uz pagalba

Siūlau jums visgi PHILIPS FC 8472/01
"PowerCyclone" technologija
Siurbimas be dulkių maišelio
Elektrinė galia 1800W
Siurbimo galia 350 W
HEPA filtras
Teleskopinis vamzdis
Dulkių talpa 1,5 l
Laido ilgis 6 m
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2013 11 11, 14:28)
Siūlau jums visgi PHILIPS FC 8472/01
"PowerCyclone" technologija
Siurbimas be dulkių maišelio
Elektrinė galia 1800W
Siurbimo galia 350 W
HEPA filtras
Teleskopinis vamzdis
Dulkių talpa 1,5 l
Laido ilgis 6 m

aciu uz atsakyma, reikes pasidometi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Toga @ 2013 11 05, 10:43)
Sveiki,

Ar verta pirkti plaunntį siurblį?Ar yra iš jo kokia reali nauda ir laiko taupymas?
Turiu du lėliukus ir laiko kambariams tvarkyti nelabai lieka, tai mąstau, gal verta įsigyti sauso ir drėgno valymo siurblį.
Gal kas galėtų pakomentuoti?
Gal kas tokį turi http://www.krinona.l...p...967&lang=lt ?

Ačiū iš ankso smile.gif
Dar neteko girdėti teigiamo atsiliepimo apie plaunanti ir sauso valymo siurblį viename. Ar verta pirkti atskirai plaunanti? Čia mastoma skirtingai, vieni sako kad labai padeda, kiti geriau vertina skudurą. Skudurą reikia skalauti, traukti ten-atgal, nuo to daugiau pavargstama, daugiau užima laiko. Siurblį traukiate, paskui jo jau lieka beveik sausas švarus grindys. Už tai reikia pirkti, vietos saugoti, užpilti indus, išpilti nešvarumus, praskalauti. Jeigu patinka automatizuotis įdomus variantas user posted imageVax V125A už 840 Lt. Šepetys sukasi ne vertikaliai, kaip buitiniuose siurbliuose, o horizontaliai, kaip profesionalių. Atskiri šepetys laminatui, kilimams, plytelėms. Žarna minkštiems baldams irgi su horizontaliai judančiu šepečių. Yra kitų priedų. Atskiras indas chemikalams. Vandens šildymo boileris. Plaunant karštu vandeniu liekantis vandenys išgaruoja, todėl lieka gana sausas paviršius. Nuo karšto vandens žūsta pagalvių erkės ir pan.
Atsakyti
Kuris geriau:
Dregnojo valymo siurblys ar valymo garais?
Jie skirti tik grindims ar galima ir kilima prasiurbti-valyti?
Atsakyti
QUOTE(LoveIt @ 2013 11 20, 11:12)
Kuris geriau:
Dregnojo valymo siurblys ar valymo garais?
Jie skirti tik grindims ar galima ir kilima prasiurbti-valyti?
Plaunantys siurbliai tai net kilimams ir skirti, grindis kaip papildoma galimybė. Garais irgi galima kilimus valyti. Siurbliu galima tik pratraukti, kita jis padaro pats, tik paskui purvą išpilti reikia. Gariniu valytuvu jau reikia trinti, skudurą pastoviai plauti. Nes visi purvai lieka ant skuduro. Už tai gariniai valytuvai kartais pigesni, turi aibė papildomų funkcijų, tame tarpe ir drabužių lyginimas.
Atsakyti
Labai noreciau informacijos apie Thomas Twin XT
Labiausiai domina kokie laukia darbai baigus siurbti,kiek filtru ir visa kita reikes isplauti? Norisi kuo maziau darbo ispylei vandeni ir viskas smile.gif
Ir kaip jis plauna laminata?
Atsakyti