Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurbliai - 4

Nuo dūšios siurbiant 80 kvadratų per du aukštus, Electrolux Ergorapido šluotai - parako pritrūksta.

Bet jei tik šiaip kampus pereit - tai per akis.
Pas mane auksaspalvis retriveris, tai manau, šėrimosi sezonu siurbiantis, teks ne tik papildomai įkraut, bet ir dulkių talpą išvalyt, nes ji tikrai labai nedidelė.

Reziumė: kaip ten bebūtų, nesuprantu kaip aš tiek laiko be tos savo šluotos išgyvenau. Būtų ta šluota galingesnė, tai trenkčiau aš savo vandenį siurblį kuo toliau ir pasistengčiau visai pamiršt.
Atsakyti
QUOTE(msn29 @ 2014 06 26, 16:27)
Abejoju kad pavyks išsiurbti 120 m2 su nors kokiu pakraunamu siurbliuku.

buna kur iki 60 min siurbia tik cia turbut paciu lieciausiu rezimu ax.gif tikiuosi rast kazka tinkamo tiems 120 m2 smile.gif

QUOTE(a79 @ 2014 06 27, 17:07)
Nuo dūšios siurbiant 80 kvadratų per du aukštus, Electrolux Ergorapido šluotai - parako pritrūksta.

aciu uz komentara 4u.gif as vakar Aviteloj ciupinejau toki:
Electrolux

tik Aviteloj kaina 800, o cia daug pigiau. raso gali siurbt iki valandos, kaip supratau is Electrolux sis belaidis "kieciausias" tik minusas gal kad papildomai neissitraukia siurbliukas, pvz masinai ar minkstiems baldams pasiurbt. pas jumis kaip suprantu issitraukia tas siurbliukas, tai klausimas butu ar daznai naudojates juo? pas mane taip pat aukspaspalvis retriveris, tai turetu tikt ta elektrine sluota bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2014 06 27, 18:07)
Būtų ta šluota galingesnė, tai trenkčiau aš savo vandenį siurblį kuo toliau ir pasistengčiau visai pamiršt.
O kodėl ne elektrinė? Pažiūrėjau žemiau pateikta Electrolux ZB5012. Svoris 6 kg - tas pats. Dulkių talpos dydis skiriasi gal 10 kart, galia gal ir 100 kart (maždaug, tiksliai neieškojau). O kaina apie 6 kart mažesnė. Ir tik dėl laido! Ar verti tokie praradimai vien dėl laido nebuvimo?
Papildyta:
QUOTE(Portishead @ 2014 06 27, 23:37)
tik Aviteloj kaina 800, o cia daug pigiau. raso gali siurbt iki valandos, kaip supratau is Electrolux sis belaidis "kieciausias" tik minusas gal kad papildomai neissitraukia siurbliukas, pvz masinai ar minkstiems baldams pasiurbt.
Tokį siurbliuką atskirai jau už 26 Lt galite nusipirkti, tai kad neišsitraukia ne toks jau ir rimtas praradimas.
Atsakyti
QUOTE(loretage @ 2014 06 20, 14:03)
Gal  kas  turite atsiliepimų apie šį siurblį Zelmer Aquawelt 919.0 ST smile.gif

Negi niekas neturite Zelmer Aquawelt?
Atsakyti
QUOTE(msn29 @ 2014 06 28, 10:01)
O kodėl ne elektrinė? Pažiūrėjau žemiau pateikta Electrolux ZB5012. Svoris 6 kg - tas pats.

Svoris (neto), kg : 3.63
6 kg turbut su visu ipakavimu dezej. lengvas tas Electrolux, ziurejau Aviteloj kaip veikia.

turiu as toki atskira siurbliuka nedideli, uz 60 Lt is Ermitazo. Pirkom masinai siurbt is pridegiklio, nieko gero is jo, galingumo tikrai truksta. Tikejausi kad is panasiu siurbliu kai issitraukia galingesni buna . o man labai aktualu be laido, laidinius turiu net du, tai noris elektrines sluotos, pvz virtuve ir svetaine ant greicio pasiurbt po to kai sveciai iseina. nes kai laidini issitraukiu tai ir noris visus namus issiurbt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 28 birželio 2014 - 14:26
QUOTE(Portishead @ 2014 06 28, 15:16)
turiu as toki atskira siurbliuka nedideli, uz 60 Lt is Ermitazo. Pirkom masinai siurbt is pridegiklio, nieko gero is jo, galingumo tikrai truksta.
Nebus ir tas galingesnis. Silpni visi pakraunami siurbliukai. Nėra dar pasaulyje pakankamai gerų akumuliatorių. Pagrindinį darbą padaro elektrinė šluota, pakraunami siurbliukai tik nežymiai prisideda prie dulkių rinkimo. Bet pažįstu žmonių kurie atsisako siurblio, pakeičiant į elektrinė šluota be siurbimo, sako kad užtenka ir taip, dulkės iš laminato gerai susiurbia. Bet ekonomiškai gaunasi - kaina apie 60 Lt, darbo laikas apie 45 minučių nuo vieno pakrovimo, svoris apie 0,8 kg.
Atsakyti
Gal kas pasakys, kur nusipirkti keiciamu sluosciu gariniam valytuvui (tipo siurbliui). Ne trikampiu, bet staciakampiu formu.
Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2014 06 27, 22:37)

tik Aviteloj kaina 800, o cia daug pigiau. raso gali siurbt iki valandos, kaip supratau is Electrolux sis belaidis "kieciausias" tik minusas gal kad papildomai neissitraukia siurbliukas, pvz masinai ar minkstiems baldams pasiurbt. pas jumis kaip suprantu issitraukia tas siurbliukas, tai klausimas butu ar daznai naudojates juo? pas mane taip pat aukspaspalvis retriveris, tai turetu tikt ta elektrine sluota  bigsmile.gif

Nuoroda neteisinga, arba mano kompas neteisingai į ją pažiūri lotuliukas.gif

Ta mažą siurbliuką siurbimui buvau ištraukus porą kartų...vieną kartą bandžiau minštus baldus nusiurbt, jei sąžiningai, tai nelabai patiko (rimtesniam siurbimui trauksiu savo didįjį griozdą), antrą kartą - kai cukrų ant spintelės išpyliau.

QUOTE(msn29 @ 2014 06 28, 10:01)
O kodėl ne elektrinė? Pažiūrėjau žemiau pateikta Electrolux ZB5012. Svoris 6 kg - tas pats. Dulkių talpos dydis skiriasi gal 10 kart, galia gal ir 100 kart (maždaug, tiksliai neieškojau). O kaina apie 6 kart mažesnė. Ir tik dėl laido! Ar verti tokie praradimai vien dėl laido nebuvimo?
Papildyta:

Tas laido nebuvimas ir yra didžiausias privalumas lotuliukas.gif Nereik jokio moralinio pasirengimo belaidę šluotą imant lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2014 06 29, 15:50)
Nuoroda neteisinga, arba mano kompas neteisingai į ją pažiūri  lotuliukas.gif

nerodo puslapio nes nebera jau to siurblio ten, ispirko arba suprato kad kaina per maza parase biggrin.gif
dabar pigiausia cia (o ten 100 Lt pigiau kainavo)
electrolux

Apie moralini pasirengima pasirasau po kiekvienu zodziu biggrin.gif oj tingines... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2014 06 29, 18:35)
nerodo puslapio nes nebera jau to siurblio ten, ispirko arba suprato kad kaina per maza parase biggrin.gif
dabar pigiausia cia (o ten 100 Lt pigiau kainavo)
electrolux

Apie moralini pasirengima pasirasau po kiekvienu zodziu biggrin.gif oj tingines... lotuliukas.gif

nepirkit is rde. paskaitykit atsiliepimus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2014 06 29, 17:56)
nepirkit is rde. paskaitykit atsiliepimus  doh.gif

nepirksiu, gaila dabar tiek moket kai pigiau maciau biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, reikia dulkiu siurblio 125 kv. Visurs parketlentes. esu pedantiška dėl tvarkos, reiškia vaikštau su siurbliu kelis kart per diena. Supratau kad i vandeni imantis dulkes netinka-nes 3 kart per dieną neplausiu. dar reikia kad gerai susiurbtu smulkias, kad lengva būtų plauti. Ir kad nebūtų taip kad vieną galą siubleni, o į kitą kelia dulkes, nes klimų nėra niekas nesulaiko pučiamų dulkių.
Man irgi tas aquozimer krito į akį, nes ten gali ir sausu ir šlapiu būdu plauti.
Ką rinktis?patarkite prašau.
Atsakyti